Meehab yumurta donasyonunda yumurta secimini nasil yapiyorlar yani hayat kadinlarindan da alindigini duymustuk?Sormak istediğiniz birşey varsa elimden geldiğince yardimci olurum
BEnce oraya boşyere paranı yatırma değen bir klinik değilHerkese selamlar. Umarim bebislerinizi saglikli bir sekilde kucagina alirsiniz Bende Haziranda doktor Firdevs hanima gidecegim. Kibrisda arastirma yapiyordum taki firdevs hanim geri dønus yapip konusana kadar. Cok samimi ve ilgiliydi bizimle cok guzel iletisim kurdu. Benim bir kizim var ama ondan sonra hamile kalamadim insallah tup bebek yøntemini denicem. Umarim tutar. Ben rast gele buldum Firdevs hanimi tavsiye uzerine degil yani. Umarim yanilmam pisman Olmayiz. Kizlar bana kimler yardim edecek ben norvecte yasiyorum, ve biz esimle taki hamilelik netlesene kadar kibrisda kalmayi dusunuyoruz. Otel konusunda tavsiyeniz varmi? Firdevs hanımda bızım ıcın arastıracak oteli ıcımde bır karamsarlık var
Neden böyle dedın kiBEnce oraya boşyere paranı yatırma değen bir klinik değil
Bende burda yazanlar a uydum gittim zaten gidersin yada gitmezsin kendi kararın çok para harcadım ordaHem kac kısı guzel seyler yazmıs dr fırdevsden ıcın kac kısıyı cocuk sahıbı yapmıs bırısı. Cok şaşırdım sen öyle yazınca. Kızlar dr Fırdevsden memnun kalmayan varmı kıbrısda?
Senın il denemenle mi tuttu bılmıyorum benım kafam cok karısık bıde yakın dogu unıverstesı hastanesinde Halil ibrahım tekın dite bı doktar varmıs onuda arastırıyorumBizim topikte herkesle,tabii ki topigimi ilk actigimdaki hemen herkesle gorustugumden ve hepsinin bire bir anne oldugunu bildigimden gonul tahatligiyla bu konuda en iyilerden oldugunu ve sizi anne yapmak icin elinden gelen herseyi yaptigini soyleyebilirim.Gercek olan bu.Bizleri anne yapti tabii ki Rabbimin ol demesiyle,o sadece araci.Bunun yani bu mutlulugun maddi bir karsiligi yok...Firdevs ve İrem hanim onlar benim ve bircok anne yaptigi kadinin da kanatsiz melekleri...Ben onlara "Kutsal anneleri ,mucize bebeklerine kavusturan kanatsiz meleklerim" diyorum..Biz yasadik ,biz inandik ve anne olduk,gercek olan bu.
Sonucu olumsuz olanlar gerçek değil yaniBizim topikte herkesle,tabii ki topigimi ilk actigimdaki hemen herkesle gorustugumden ve hepsinin bire bir anne oldugunu bildigimden gonul tahatligiyla bu konuda en iyilerden oldugunu ve sizi anne yapmak icin elinden gelen herseyi yaptigini soyleyebilirim.Gercek olan bu.Bizleri anne yapti tabii ki Rabbimin ol demesiyle,o sadece araci.Bunun yani bu mutlulugun maddi bir karsiligi yok...Firdevs ve İrem hanim onlar benim ve bircok anne yaptigi kadinin da kanatsiz melekleri...Ben onlara "Kutsal anneleri ,mucize bebeklerine kavusturan kanatsiz meleklerim" diyorum..Biz yasadik ,biz inandik ve anne olduk,gercek olan bu.
Şimdide arayıp sormadıkları da yalan yani sağlam yumurta ve sperm ile herkes başarır önemli olan bu değil başarmak ortada bir başarsızlık varsa onu yenmektir hemen sana embriyo verelim filan değil Türkiye de amh 0 larda bayanlar anne oluyor bu mu başarıBizim topikte herkesle,tabii ki topigimi ilk actigimdaki hemen herkesle gorustugumden ve hepsinin bire bir anne oldugunu bildigimden gonul tahatligiyla bu konuda en iyilerden oldugunu ve sizi anne yapmak icin elinden gelen herseyi yaptigini soyleyebilirim.Gercek olan bu.Bizleri anne yapti tabii ki Rabbimin ol demesiyle,o sadece araci.Bunun yani bu mutlulugun maddi bir karsiligi yok...Firdevs ve İrem hanim onlar benim ve bircok anne yaptigi kadinin da kanatsiz melekleri...Ben onlara "Kutsal anneleri ,mucize bebeklerine kavusturan kanatsiz meleklerim" diyorum..Biz yasadik ,biz inandik ve anne olduk,gercek olan bu.
Seni baya üzmüşlerŞimdide arayıp sormadıkları da yalan yani sağlam yumurta ve sperm ile herkes başarır önemli olan bu değil başarmak ortada bir başarsızlık varsa onu yenmektir hemen sana embriyo verelim filan değil Türkiye de amh 0 larda bayanlar anne oluyor bu mu başarı
Canım nasıl sıkkın anlatamam arabamı sattım gitmek için oda krediydi kartlar doldu uçak ve ilaç borçlarıyla resmen battımSeni baya üzmüşler
Ben burda duydum canım firdevs hanımı sonra ınstagram dan baktım .kesin verecek mi gerçekten çok iyi ne kadar diyor tedavi içinYok bende arastırdım dr halil ibrahım tekin le konuştum kesinlikle karar degıstırdım. Bize garantı verdı eger tuttmassa paranızı gerı verecem dedi. Senın adına cok uzuldum istersen doktorun numarasını verıyım dırek kendısını ara konuş cok ilgileniyor. Sen dr firdevsı nasıl kesfettın. Ben bıkac yerle konuştum hiç hoş şeyler demedıler kendısi hakkında. İçimizin tek sindiği doktor halıl ibrahım bey oldu
Amh testi mi istiyor canımEvet yuzde yuz garantı dedi halil ibrahım sadece istediği bi test var yumurtalarla ılgılı o test cıkarsa garantı verıyorum dedi
Evet neden sordun. Hepsını kagıda yazdım carsamba gunu randevum var dedıgı testlerı yapcamAmh testi mi istiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?