Tuana Özlem'i beklerken bak sen hızlı çıktın,hadi bakalım salı günü de pıt pıtlarını duyarsın artık...kızlarrrrrrrrrrr ben bugün bi delilik yaptım doktora gittim maşallah maşallah 2mm boyunda bir kese gördü salı günü gidecegim doktor inşallah bana kalbi canlanmış müjdesini verecek...çok küçük dedi söylemedim tüp bebek diye içi dolumu dedim güldü daha kese 2mm içini görmeye daha var dedi salı günü görünürmüki
sabırsız :) hadi bakalım salı inş duyarsınkızlarrrrrrrrrrr ben bugün bi delilik yaptım doktora gittim maşallah maşallah 2mm boyunda bir kese gördü salı günü gidecegim doktor inşallah bana kalbi canlanmış müjdesini verecek...çok küçük dedi söylemedim tüp bebek diye içi dolumu dedim güldü daha kese 2mm içini görmeye daha var dedi salı günü görünürmüki
kaç gün oldu senin şimdisabırsız :) hadi bakalım salı inş duyarsın
ama işte tüp bebekte 5.gün embriyosu bide pgt olunca ilk üç ay herşeye hazırlıklı olmak gerekiyo olsun dua ediyoruz ederiz bişey olmaz olmayacak herkesin olacak inş bebegi bu forumun bebekleri fotoları bile paylaşılacak
Tatlım ben okuyorum hepimize ,amin inşallah alacağız bebişlerimizi önce göbişlerimize,sonra kucağımıza...Sa arkadaşlar...Bu gün ilk ignemi oldum ALLAH in izniyle..meryem suremi de Okuyamiyorm ...Dualarınzde bana da yer vermeyi unutmayın ablalarım,kardeşlerim....Rabbim emeklerin izin karşılığını verir inş.
Hayırlı olsun legacy.Emeklerimizin
Allah yardimcin olsun.Sa arkadaşlar...Bu gün ilk ignemi oldum ALLAH in izniyle..meryem suremi de Okuyamiyorm ...Dualarınzde bana da yer vermeyi unutmayın ablalarım,kardeşlerim....Rabbim emeklerin izin karşılığını verir inş.
Karacacım canım çok sevindim,hayırlı uğurlu olsun inşallah seni de topikte hamileler arasına yazacağız yakında.Slm arkadaslar bende firdevs hanimin danismani irem hanimla gorustm.cok olumlu konustu.
Legacy ben de de aynen gelişmeler sendeki gibi oldu,ve işte Firdevs/İrem Hanım'ın tedavisindeyim,sen de Tuana gibi oğluna kavuşacaksın inşallah ,seni de hamile diye yazacağız bu topikta hayırlısıyla,bir bakmışsın mavi patik örüyorsun,hadi inşallah...Yok on görüsmeye gitmedim.2 senedir forumlarda netten 2 kişi arasında kaldım.cinsiyet tayini için.firdevs hanimda karar kıldım...İletişimIn sağlıklı olmasi sebebiyle....hit in sekreteri ile görüştüm.iletişim kopuk geldi bana.belkide bende öyle oldu.
.2 kızım var Allahım bağışlasın inş
.Ali Bey de ön muayene oldum geçen ay...bugün adetin 2. Günü hormon testleri vs istedi kan verdim....şimdilik hersey normal dedi şükür bakalım.ilk ignemi oldum.Allahım boşa çıkarmasını inş....hepimizi amacımıza ulastirsin.
Yavuz'cum bu arada sen de hoşgeldin uğurlu Topiğimize...Hayırlı olsun legacy.
Ön görüşmeye gittin mi? Herhangi bir tahlil istediler mi?? Direk tedaviye mi başkadın??
Cnm öncelikle hayırlı olsun başlamışın :) inşallah seninde tuana arkadaşımız gibi olumlu olup güzel haberler verirsin...Yok on görüsmeye gitmedim.2 senedir forumlarda netten 2 kişi arasında kaldım.cinsiyet tayini için.firdevs hanimda karar kıldım...İletişimIn sağlıklı olmasi sebebiyle....hit in sekreteri ile görüştüm.iletişim kopuk geldi bana.belkide bende öyle oldu.
.2 kızım var Allahım bağışlasın inş
.Ali Bey de ön muayene oldum geçen ay...bugün adetin 2. Günü hormon testleri vs istedi kan verdim....şimdilik hersey normal dedi şükür bakalım.ilk ignemi oldum.Allahım boşa çıkarmasını inş....hepimizi amacımıza ulastirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?