Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Ya herkesin seçim hakkı kendine insanlar karar verebilecek hür fikre sahipler...siz buradaki insanların bu işe balıklama koru körüne atladığını mi zannediyorsun.?ben seçtiğim her kelime de acaba birilerini kirar miyim diye düşünürken çekinirken, sizin sart ettiğiniz sözleri birilerinin yarısını acitabileceğini hiç mi dusunemediniz!!!yapmayın nolur?fikrinin belirtirken üslubunuza dikkat edin...madem düşünmuyorsunuz işiniz yok burda.insanların moralini bozmadan..negatif lere gerek yok burda.

Özlemcim keseleri görmeye ne zaman gideceksin tatlım?

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...
Kendimize ve birbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
13 kişiyiz,4 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu veya Şubat'15 Başı
  2. Mmucizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme negatif/2.deneme Ocak'15
  3. Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
  5. Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
  7. Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile
  8. Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
  9. Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım yakında
  10. Limon 1975 39 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
  11. Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında) /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  12. Legacy12 31 Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14
  13. Karaca3521 24 Klinefelter Sendromu Sperm Donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'14

iyi o zaman bir kaç güne hiç bişeyin kalmaz sevindim bu arada özlem kese içn ne zaman gidiosun ben salı günü gidecegim bi aksilik olmazsa

iyi o zaman bir kaç güne hiç bişeyin kalmaz sevindim bu arada özlem kese içn ne zaman gidiosun ben salı günü gidecegim bi aksilik olmazsa
İnşallah tuanacım,Özlemi ben de merak ediyorum.Ses çıkmadı...

Tuanacım canım sen nasılsın?
Özlemcim seninkiler tek mi,ikiz mi çok merak ediyorum canım.

ben iyiym kanbar sizlerin iyi haberini aldıkca dahada mutlu oluyorum salı günü dahada mutlu olacagım rabbim nasip ederse
İyi haberlerinizle ben de mutlu oluyorum,salıyı iple çekiyoruz canım..
Darısı inşallah bize...
Ben dualarımı okuyarak,sakin bir şekilde sıramı bekliyorum..

Sayın K.K. Yönetimi 68.sayfada ebrulikis isimli şahsın topiğimizi rahatsız eden 2 mesajının hala kaldırılmasını bekliyoruz.Lütfen artık ilgilenebilir misiniz?Mesajı öğleden önce yazdım.Hepimiz topikte bu durumdan çok rahatsızız.Gereğini yapıp 2 mesajı da kaldırır mısınız lütfen?

Son düzenleme:
Ebrulikis seni ve yazılarını bu topikte görmek istemiyoruz.Bu topikte bir daha yazı yazma,sana bu son uyarımdır!

Sevgili K.K Yönetimi,Kazen çok teşekkür ederim,sonsuz saygılar..

Sayın Kanbar,
Konuyu Mune görmüş ve benim bu konuda aksiyon almamı istemiş, gerekli aksiyon alınmıştır.

Bu hızla gidersek arkadaşlar 2015'te hepimiz hamileyiz ya da bebeğimiz kucağımızda. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler...
Evet canım ben de öyle hissediyorum,evli,mutlu,çocuklu....Ben de seni çok öpüyorum,sevgiler
Canim bazı islerimizden dolayi carsambaya kaldı hayirlisi artık tuanacim beni bekliyordu ama simdi ben ondan sonra gidicem neyse hepimiz guzel haberler alalimda
Olsun Özlemcim biz de çifte mutluluk yaşarız haftaya,hem kese ,hem kalp atışı...sanki dün gibi değil mi hayaller kuruyorduk seninle ,bak seninki gerçekleşti,bir de kalp atışlarını duyacaksın,ama ben ağlarım yine....

inş Kanbarcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…