İyiyim canım.Var devam ediyor,ama daha iyiyim tatlım.kanbar nasıl oldun canım iyimisin benim gülüm biraz baş agrım var diyordun nasıl oldun gül yüzlüm
İnşallah tuanacım,Özlemi ben de merak ediyorum.Ses çıkmadı...iyi o zaman bir kaç güne hiç bişeyin kalmaz sevindim bu arada özlem kese içn ne zaman gidiosun ben salı günü gidecegim bi aksilik olmazsa
İyi haberlerinizle ben de mutlu oluyorum,salıyı iple çekiyoruz canım..ben iyiym kanbar sizlerin iyi haberini aldıkca dahada mutlu oluyorum salı günü dahada mutlu olacagım rabbim nasip ederse
Sayın K.K. Yönetimi 68.sayfada ebrulikis isimli şahsın topiğimizi rahatsız eden 2 mesajının hala kaldırılmasını bekliyoruz.Lütfen artık ilgilenebilir misiniz?Mesajı öğleden önce yazdım.Hepimiz topikte bu durumdan çok rahatsızız.Gereğini yapıp 2 mesajı da kaldırır mısınız lütfen?
O halde Mune ye de çok teşekkür ediyorum,sonsuz saygılar..Sayın Kanbar,
KonuyuMune görmüş ve benim bu konuda aksiyon almamı istemiş, gerekli aksiyon alınmıştır.
Özlemcim keseleri görmeye ne zaman gideceksin tatlım?
iyi o zaman bir kaç güne hiç bişeyin kalmaz sevindim bu arada özlem kese içn ne zaman gidiosun ben salı günü gidecegim bi aksilik olmazsa
Evet canım ben de öyle hissediyorum,evli,mutlu,çocuklu....Bu hızla gidersek arkadaşlar 2015'te hepimiz hamileyiz ya da bebeğimiz kucağımızda. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler...
Olsun Özlemcim biz de çifte mutluluk yaşarız haftaya,hem kese ,hem kalp atışı...sanki dün gibi değil mi hayaller kuruyorduk seninle ,bak seninki gerçekleşti,bir de kalp atışlarını duyacaksın,ama ben ağlarım yine....Canim bazı islerimizden dolayi carsambaya kaldı hayirlisi artık tuanacim beni bekliyordu ama simdi ben ondan sonra gidicem neyse hepimiz guzel haberler alalimda
inş KanbarcımEvet canım ben de öyle hissediyorum,evli,mutlu,çocuklu....Ben de seni çok öpüyorum,sevgiler
Olsun Özlemcim biz de çifte mutluluk yaşarız haftaya,hem kese ,hem kalp atışı...sanki dün gibi değil mi hayaller kuruyorduk seninle ,bak seninki gerçekleşti,bir de kalp atışlarını duyacaksın,ama ben ağlarım yine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?