Tatlım cevap verdim...kanbar özeline baksana canım cevap yazsana
Canım hoşgeldin topiğimize ,seni de ekleyelim tatlım yaşın 24 galiba,hangi şehirden katılıyorsun,sorun ne,kaç kez tüp bebek/donasyon denedin/en son Firdevs Hanımda ne zaman tedavi olacaksın yaz ekleyeyim seni tatlım?Bizim topiği görüyorsun,4'te 4 hamile annelerimiz...Senin sperm donasyonuydu biliyorum tatlım..Kanbar beni de eklermisin topige
hadi bakalım canımkızlar 16. gün degerim 479.20 şükür ilerlemesi güzel yavaş başladı ama güzel ilerledi 9 aralık kese için gidecegim inşallah dua edin
öbür topik kaç gündür aynı sayfada biz maşallah Kanbarcım :)hadi bakalım canım
Özlemcim biz başkayız,bizim topik bambaşka,diğer hiçbir topikte bu dayanışma,bu iletişim yok,biz özelden de iyi ilişkiler kurduk,birbirimize Meryem Suresi ve dualar da okuyoruz ...Hepimiz birimiz ,birimiz hepimiz için ,13 kalp tek yürek olduk birbirimiz için atıyoruz..öbür topik kaç gündür aynı sayfada biz maşallah Kanbarcım :)
inş canımÖzlemcim biz başkayız,bizim topik bambaşka,diğer hiçbir topikte bu dayanışma,bu iletişim yok,biz özelden de iyi ilişkiler kurduk,bu destek,bu iyi ilişkilere Firdevs Hanımın uğurlu elleri de eklenince işte bak 4'te 4 hamilemiz var şükür..
Veee gitgide de artacak inşallah birbirimize dualarımız ve desteğimizle canım..
Amiiin tatlım tüm kalbimle diliyorum...dua dua gökyüzüne semalara ulaşacak rabbim birimizden birimizin kini çevirmeyecek birimizinki kabul olsa bile hepimizinki olmuş gibi olur rabbim bacılarımın kucagını boş çevirme ne olur benimde saglıklı dolsun her biri bir melek olan kızlarımın yanına oda konsun amin
Aminn arkadaşım aminn rabbim duysun görsün dualarımızı...dua dua gökyüzüne semalara ulaşacak rabbim birimizden birimizin kini çevirmeyecek birimizinki kabul olsa bile hepimizinki olmuş gibi olur rabbim bacılarımın kucagını boş çevirme ne olur benimde saglıklı dolsun her biri bir melek olan kızlarımın yanına oda konsun amin
Canım hoşgeldin topiğimize ,seni de ekleyelim tatlım yaşın 24 galiba,hangi şehirden katılıyorsun,sorun ne,kaç kez tüp bebek/donasyon denedin/en son Firdevs Hanımda ne zaman tedavi olacaksın yaz ekleyeyim seni tatlım?Bizim topiği görüyorsun,4'te 4 hamile annelerimiz...Senin sperm donasyonuydu biliyorum tatlım..
Maaşallah büyük bir uğur var bizim topiğimizde ,bir de biz hepimiz çok iyi dost olduk,sadece buradan değil,özelden de görüşüyoruz.Tüm gelişmeleri birbirimize haber veriyoruz.Birbirimize Meryem duası okuyoruz.Her konuda birbirimize destek oluyoruz.Sanırım hem Firdevs Hanımın uğurlu elleri ,hem de topiğimizin bu dayanışmasının uğuru tatlım.Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.Ekledim bile seni ,ama bilgilerini ver,güncelleyeyim tatlım..
kanbarcim yasim 24 sperm donasyonu olcak benim.esim klinefelter sendromlu hic sperm yok.cikmadi.izmirde oturuyorum.nisanda yaptircaz Allah in izniyleCanım hoşgeldin topiğimize ,seni de ekleyelim tatlım yaşın 24 galiba,hangi şehirden katılıyorsun,sorun ne,kaç kez tüp bebek/donasyon denedin/en son Firdevs Hanımda ne zaman tedavi olacaksın yaz ekleyeyim seni tatlım?Bizim topiği görüyorsun,4'te 4 hamile annelerimiz...Senin sperm donasyonuydu biliyorum tatlım..
Maaşallah büyük bir uğur var bizim topiğimizde ,bir de biz hepimiz çok iyi dost olduk,sadece buradan değil,özelden de görüşüyoruz.Tüm gelişmeleri birbirimize haber veriyoruz.Birbirimize Meryem duası okuyoruz.Her konuda birbirimize destek oluyoruz.Sanırım hem Firdevs Hanımın uğurlu elleri ,hem de topiğimizin bu dayanışmasının uğuru tatlım.Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.Ekledim bile seni ,ama bilgilerini ver,güncelleyeyim tatlım..
rabbim kucagina almayi nasip etsiinhadi bakalım canım
evlatlık alıp bakıp büyütüyorsun o zaman oda günah çünkü senin değil, hemde eşinin bile değil, nasıl bir zihniyet bu böyle önemli olan sadece genlermi sana göre doğur sokağa at o günah değil ama ayrıca doğurmak değil önemli olan bakıp büyükmektir....ayrıca bunu karnında taşıyan sensin senin kanınla besleniyor, sadece taşıyıcılıkla bitmiyor bu iş sen nasıl yetiştirirsen o öyle olur, genler sadece sağlık için önemli, sen hırsız, ursuz yetiştirirsen öyle olur, sen dua etmeye devam et...Ben oyle dusunmuyorum.ne demek o kadin ve esinizin.onu tanimiycaksin,gormeyeceksin.gunah olabilir AMA yuva yikilmasin,sende esinde Bu duyguyu yasa diye yapiliyor bunlar.hersey biyolojik Anne veya Baba olmakla bitmiyor bence.hickimse hickimseyi Bu duygudan mahrum etme sansina sahip degil benim sahsi gorusum
karaca canım bu cevap sana değil biz senle zaten aynı fikirdeyiz ve sana kaltılıyorumevlatlık alıp bakıp büyütüyorsun o zaman oda günah çünkü senin değil, hemde eşinin bile değil, nasıl bir zihniyet bu böyle önemli olan sadece genlermi sana göre doğur sokağa at o günah değil ama ayrıca doğurmak değil önemli olan bakıp büyükmektir....ayrıca bunu karnında taşıyan sensin senin kanınla besleniyor, sadece taşıyıcılıkla bitmiyor bu iş sen nasıl yetiştirirsen o öyle olur, genler sadece sağlık için önemli, sen hırsız, ursuz yetiştirirsen öyle olur, sen dua etmeye devam et...
sağol canım inşrabbim kucagina almayi nasip etsiin
yok biz senin kadar düşünmedik hemen atladık sanki bu işe biz nelerden geçtik senin haberin varmı acaba yok caizmiş yok caiz değilmiş geç bunları,Türkiyede yapılmamasının çok daha başka nedenleri var, bu caizmiş caiz değilmiş işine girersen daha neler var caiz olmayan ama onlar görülmüyor.... onun için sen hiç burdaki insanların aklını karıştırmaya çalışma burdaki hiç kimse bu işleri araştırmadan balıklama atlayan insanlar değil bunuda bil... bu topikteki herkes okumuş, kültürlü aklı başında neyin nasıl olduğunu bilen insanlar....Bayanlar yumurta donasyonu caiz degil ki gunah onun icin turkiye disinda yapiliyor bu vebali goze aldiniz mi? Bebek sizin degil o kadin ve esinizin olacak. Siz tasiyici gorevini goreceksiniz. Iyi dusunun ben cok arastirdim bunu bende yumurta rezervim az ama dua etmekten baska carem yok
Öncelikle topik sahibi olarak söylüyorum :yanlış yerdesiniz.Bizim aklımız bize yetiyor ve seçimimiz de kendimize ait.Ama yumurta domasyonu caiz degil ki. Zinadan olussan bir bebek oluyo bende cok arastsirdim onu. Baska bir kadinla esinin spermi dolleniyor yani zina oluyor iyi dusundunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?