Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kanbar beni de eklermisin topige
Canım hoşgeldin topiğimize ,seni de ekleyelim tatlım yaşın 24 galiba,hangi şehirden katılıyorsun,sorun ne,kaç kez tüp bebek/donasyon denedin/en son Firdevs Hanımda ne zaman tedavi olacaksın yaz ekleyeyim seni tatlım?Bizim topiği görüyorsun,4'te 4 hamile annelerimiz...Senin sperm donasyonuydu biliyorum tatlım..
Maaşallah büyük bir uğur var bizim topiğimizde ,bir de biz hepimiz çok iyi dost olduk,sadece buradan değil,özelden de görüşüyoruz.Tüm gelişmeleri birbirimize haber veriyoruz.Birbirimize Meryem duası okuyoruz.Her konuda birbirimize destek oluyoruz.Sanırım hem Firdevs Hanımın uğurlu elleri ,hem de topiğimizin bu dayanışmasının uğuru tatlım.Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.Ekledim bile seni ,ama bilgilerini ver,güncelleyeyim tatlım..

Kızlar baş ağrım ağrı kesiciye rağmen geçmedi,inşallah geçer,ne ilaçmış vucut dengemi altüst etti..
Yine de birçok şikayetim geçti ya şükrediyorum Rabbime,o da geçecek inşallah...

öbür topik kaç gündür aynı sayfada biz maşallah Kanbarcım :)
Özlemcim biz başkayız,bizim topik bambaşka,diğer hiçbir topikte bu dayanışma,bu iletişim yok,biz özelden de iyi ilişkiler kurduk,birbirimize Meryem Suresi ve dualar da okuyoruz ...Hepimiz birimiz ,birimiz hepimiz için ,13 kalp tek yürek olduk birbirimiz için atıyoruz..

Bu destek,bu iyi ilişkilere,bu pozitifliğe,bu güzel kalpli 13 anne yüreğine, Firdevs/İrem Hanımın uğurlu elleri de eklenince işte bak 4'te 4 hamilemiz var şükür..
Veee gitgide de artacak inşallah birbirimize dualarımız ve desteğimizle canım..

Son düzenleme:
inş canım

dua dua gökyüzüne semalara ulaşacak rabbim birimizden birimizin kini çevirmeyecek birimizinki kabul olsa bile hepimizinki olmuş gibi olur rabbim bacılarımın kucagını boş çevirme ne olur benimde saglıklı dolsun her biri bir melek olan kızlarımın yanına oda konsun amin

Amiiin tatlım tüm kalbimle diliyorum...

Aminn arkadaşım aminn rabbim duysun görsün dualarımızı...

kanbarcim yasim 24 sperm donasyonu olcak benim.esim klinefelter sendromlu hic sperm yok.cikmadi.izmirde oturuyorum.nisanda yaptircaz Allah in izniyle

evlatlık alıp bakıp büyütüyorsun o zaman oda günah çünkü senin değil, hemde eşinin bile değil, nasıl bir zihniyet bu böyle önemli olan sadece genlermi sana göre doğur sokağa at o günah değil ama ayrıca doğurmak değil önemli olan bakıp büyükmektir....ayrıca bunu karnında taşıyan sensin senin kanınla besleniyor, sadece taşıyıcılıkla bitmiyor bu iş sen nasıl yetiştirirsen o öyle olur, genler sadece sağlık için önemli, sen hırsız, ursuz yetiştirirsen öyle olur, sen dua etmeye devam et...

karaca canım bu cevap sana değil biz senle zaten aynı fikirdeyiz ve sana kaltılıyorum

yok biz senin kadar düşünmedik hemen atladık sanki bu işe biz nelerden geçtik senin haberin varmı acaba yok caizmiş yok caiz değilmiş geç bunları,Türkiyede yapılmamasının çok daha başka nedenleri var, bu caizmiş caiz değilmiş işine girersen daha neler var caiz olmayan ama onlar görülmüyor.... onun için sen hiç burdaki insanların aklını karıştırmaya çalışma burdaki hiç kimse bu işleri araştırmadan balıklama atlayan insanlar değil bunuda bil... bu topikteki herkes okumuş, kültürlü aklı başında neyin nasıl olduğunu bilen insanlar....

Arkadaş sanırım daha yeni evli ve bu yolda önünde uzun bir zamanı var.. Rabbim İnşallah kendi yumurtasıyla bebeğinin olmasını nasip eder... ve bizleri de anlayışla karşılamayı...

Ama yumurta domasyonu caiz degil ki. Zinadan olussan bir bebek oluyo bende cok arastsirdim onu. Baska bir kadinla esinin spermi dolleniyor yani zina oluyor iyi dusundunuz mu
Öncelikle topik sahibi olarak söylüyorum :yanlış yerdesiniz.Bizim aklımız bize yetiyor ve seçimimiz de kendimize ait.
Lütfen burada bir daha yazmayın.Kimsenin haddine değil başkasının özeliyle ilgili seçimlerde birbaşkasına akıl vermek.
Hele ki kullandığınız kelimeyi esefle kınıyorum.Sizin bu topikte işiniz yok,yazmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…