Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

mrb az önce geldim doktordan kese gözüküo kalp atışı için bir hafta sonra gel dedi lekelenme için az olursa bişey olmaz çogalırsa tehlikeli dedi bazen olur böyle kötüye yormayalım ama herşey olabilir dinlen dedi

mrb az önce geldim doktordan kese gözüküo kalp atışı için bir hafta sonra gel dedi lekelenme için az olursa bişey olmaz çogalırsa tehlikeli dedi bazen olur böyle kötüye yormayalım ama herşey olabilir dinlen dedi[/QUOTE]

Çok şükür canım inşallah hiçbişey olmayacak. Güzel düşün herşey güzel olsun.. dinlen kendini yorma..

aynen banada aynı şeyleri dedi dr, zaten senle aramızda iki gün var bizim

hosgeldin aramiza herkes firrdevs hanimi cok medediyor,bende konustm ve Allah nasip ederse orda yaptircm.benimde sperm donasyonu
karaca merhaba.. karar vermene sevindim.. şevket bey ile firdevs hn aynı hastanede mi çalışıyorlar ? Şevket bey ve hastanesi hakkında internette pek güzel şeyler okumadım da , merak ettim aynı yer mi diye

Canım arkadaşlarım,selam hepinize.Beni merak eden,geçmiş olsun dileklerinde bulunan,telefonla arayan(bir çok telefona bakamadım,hastanede ultrasonografideydim) topikteki 13 can arkadaşıma çok teşekkür ederim.Evdeyim 3 günlük raporum var,test sonuçlarım yarın çıkacak,çok ağır bir miğde spazmı geçirdim.Dün hastanenin acilinde 7/8 saat misafir edildim,serum,ilaç,iğneler derken biraz kendime geldim,dua edin de test sonuçlarımdan çok önemli birşey çıkmasın inşallah,tedavi olup,eski sağlığıma kavuşayım ve tedâvime kaldığım yerden devam edebileyim.

Özlem,Tuana keseler göründü,haftaya da inşallah kalp atışlarını duyarsınız canlarım...
Biliyorsunuz siz ve o bebekler çok değerli,o yüzden iyi bakın kendinize,ilk 3 ay çok önemli.

Mrb ben bisey yapmadim ikna etmek icin.o beni ikna etti.ben cok dusundum ama bu hastalik ne yapalim allahtan gelen bisey.hayirlisi olsun.allah herkesin gonlune gore versin ins.
Seyhan Seyhan canım hoşgeldin aramıza,seni de ekleyelim uğurlu Topiğimize sana da Uğur getirecektir eminim.Yaşını katıldığın Şehri,ne zaman tedavi göreceğini yazarsan eklerim tatlım.
Canım seni de ekliyorum,hayırlı olsun,senin adına çok sevindim.İnşallah seni de yakında hamile yazacağız tatlım.bu topikte 4'te 4 hamilemiz var,biri doğal yoldan geldi..

Mrb ben bugun irem hanimla gorustum cana yakn geldi.onemli olan ticari kaygi gutmeden her sorunu cozume ulastirmalari bence.hayirlisi.
İrem hanım ve Firdevs Hanım harikalar,tedavin hayırlı olsun canım,çok sevindim Aramıza katılmana .

hosgeldin aramiza herkes firrdevs hanimi cok medediyor,bende konustm ve Allah nasip ederse orda yaptircm.benimde sperm donasyonu
Karacacım canım hayırlı olsun,hastane gayet iyiymiş,ben araştırdım,Firdevs Hanım ve Irem Hanım zaten harika insanlar,ilgili ve hassaslar.İnşallah yakında hepimiz önce hamile,sonra anne olacağız ve hepberaber buluşup,kutlayacağız bu mutluluğumuzu ...

kızlar hafif lekelenmem oldu inşallah bebegim iyidir moralim bozuk kanbar duaya ihtiyacım var kaybetmek istemiyorum şimdi doktorumu aradım sabah gel şimdi gelme dedi dua edin
Hiç korkma oğlunu kucağına alacaksın ve bu günleri ileride gülümseyerek hatırlayacaksın,senin için hep dua ediyorum canım Tuana'm.Herşey güzel olacak doktorun verdiği ilaçları kullan,dediklerine harfiyen uy,her gelişmede anında doktorunu bilgilendir,kendine dikkat et,stres yapma lütfen ,tamam mı tatlım?Herşey çok güzel olacak.

Canım çok güzel ifade etmişsin ağzına sağlık,umarım herkes bu yolla ve Firdevs/İrem Hanım'ın uğurlu elleriyle bebeklerine ulaşırlar.

Yarın çıkacak canım,inşallah hayırlı haberler çıkar duâlarımızla...

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.15 kişiyiz,4 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu veya Şubat'15 Başı
  2. Mmucizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme negatif/2.deneme Ocak'15
  3. Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
  5. Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
  7. Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile
  8. Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
  9. Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım yakında
  10. Limon 1975 39 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
  11. Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında) /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  12. Legacy12 31 Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14
  13. Karaca3521 24 Klinefelter Sendromu Sperm Donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  14. Sevinnc74 İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  15. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında

Son düzenleme:
Hayatta herşey için bence öncelikle temiz kalple düşünmek , pozitiflik çok önemli.Dua da edip hayırlısını dileyip,doktorun dediklerine harfiyen uyup,gerisini Rabb'ime bırakmalı...
İşte o zaman Allah'ın bizim için en hayırlı sonucu vereceğine inanmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…