aynen banada aynı şeyleri dedi dr, zaten senle aramızda iki gün var bizimmrb az önce geldim doktordan kese gözüküo kalp atışı için bir hafta sonra gel dedi lekelenme için az olursa bişey olmaz çogalırsa tehlikeli dedi bazen olur böyle kötüye yormayalım ama herşey olabilir dinlen dedi
karaca merhaba.. karar vermene sevindim.. şevket bey ile firdevs hn aynı hastanede mi çalışıyorlar ? Şevket bey ve hastanesi hakkında internette pek güzel şeyler okumadım da , merak ettim aynı yer mi diyehosgeldin aramiza herkes firrdevs hanimi cok medediyor,bende konustm ve Allah nasip ederse orda yaptircm.benimde sperm donasyonu
Seyhan Seyhan canım hoşgeldin aramıza,seni de ekleyelim uğurlu Topiğimize sana da Uğur getirecektir eminim.Yaşını katıldığın Şehri,ne zaman tedavi göreceğini yazarsan eklerim tatlım.Mrb ben bisey yapmadim ikna etmek icin.o beni ikna etti.ben cok dusundum ama bu hastalik ne yapalim allahtan gelen bisey.hayirlisi olsun.allah herkesin gonlune gore versin ins.
Canım seni de ekliyorum,hayırlı olsun,senin adına çok sevindim.İnşallah seni de yakında hamileMerhaba arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun . Bir kaç günden beri forumu okumaktayım ve herkes için Allah' tan hayırlı evlat nasip etmesini diliyorum. Bende 4 yıllık evliyim ve daha çocuk sahibi olamadık.Bizde sorun eşimde 2 sefer tese oldu ve sperm çıkmadı. Donasyona karar verdik ve kıbrısa gitmek istiyoruz.Hatta doğuş tüp bebek merkezinde çalışan Can beyle görüştük yalnız dr. şevket beyin ekibindeymiş.yazılanları okuduğumda genelde dr. firdevs hanımdan memnun gibi görünüyorlar. Karar veremedim. Dr. fridevs hanımdan memnun kalan ve mutlu sonuca ulaşan bu topikte kac arkadaşımız var acaba? LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.Şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada yaşım 26, g.antep, hiç tüp bebek denemedim ve sperm donasyonuna başvuracağz
İrem hanım ve Firdevs Hanım harikalar,tedavin hayırlı olsun canım,çok sevindim Aramıza katılmana .Mrb ben bugun irem hanimla gorustum cana yakn geldi.onemli olan ticari kaygi gutmeden her sorunu cozume ulastirmalari bence.hayirlisi.
Karacacım canım hayırlı olsun,hastane gayet iyiymiş,ben araştırdım,Firdevs Hanım ve Irem Hanım zaten harika insanlar,ilgili ve hassaslar.İnşallah yakında hepimiz önce hamile,sonra anne olacağız ve hepberaber buluşup,kutlayacağız bu mutluluğumuzu ...hosgeldin aramiza herkes firrdevs hanimi cok medediyor,bende konustm ve Allah nasip ederse orda yaptircm.benimde sperm donasyonu
Hiç korkma oğlunu kucağına alacaksın ve bu günleri ileride gülümseyerek hatırlayacaksın,senin için hep dua ediyorum canım Tuana'm.Herşey güzel olacak doktorun verdiği ilaçları kullan,dediklerine harfiyen uy,her gelişmede anında doktorunu bilgilendir,kendine dikkat et,stres yapma lütfen ,tamam mı tatlım?Herşey çok güzel olacak.kızlar hafif lekelenmem oldu inşallah bebegim iyidir moralim bozuk kanbar duaya ihtiyacım var kaybetmek istemiyorum şimdi doktorumu aradım sabah gel şimdi gelme dedi dua edin
Canım çok güzel ifade etmişsin ağzına sağlık,umarım herkes bu yolla ve Firdevs/İrem Hanım'ın uğurlu elleriyle bebeklerine ulaşırlar.sevgili Limon abla daha ikna edemedin esini saniyorum.ben ole bisey olcagini dusunmuyorum.cunku seninle birlikte yasiyck herseyi.kalp atislarini,tekmelerini,migde bulantilarini kisacasi herseyini.en onemlisi kimin oldugu bilinmiyor.ilerde ortaya cikma korkusu yok.karnina dustugu anda senden daha cok sevecek bence.bu konuda ikna etmek icin psikolojik tedavi alabilirsiniz o zmn ikna olur bence.biz almistik esim ikna oldu.sonucta hersy biyolojik Baba olmakla bitmiyor
Beni tanıyorsun Tuanam hep pozitifim,bu konuda da öyleyim,daha bebeğimi alıp geleceğim sıra bana geliyor hayırlısıyla inşallah..iyi çıkacak tabi kötüye yorma
burda yankılanacak tabi hamileliginiz dualar semalarda olacak inşBeni tanıyorsun Tuanam hep pozitifim,bu konuda da öyleyim,daha bebeğimi alıp geleceğim sıra bana geliyor hayırlısıyla inşallah..
İnşallah canım arkadaşım,inan ki o günleri adeta iple çekiyorum...burda yankılanacak tabi hamileliginiz dualar semalarda olacak inş
sağol canım benim, inş sanada acil şifalar versin AllahÖzlem,Tuana keseler göründü,haftaya da inşallah kalp atışlarını duyarsınız canlarım...
Biliyorsunuz siz ve o bebekler çok değerli,o yüzden iyi bakın kendinize,ilk 3 ay çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?