- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
Dularımız hep birbirimizle,16 anne adayıyız biz burada,16 ayrı yürek,ama bu 16 yürek tek yürek olduk,hep birbirimizin sağlığı,anne olması için dua ediyoruz...Önce sağlık,sonra hepimiz birer birer alacağız bebişlerimizi kucağımıza...kesinlikle canım benim ne hastalıklar var.hep böyle pozitif olmaya devam et canım benim.ben de bu kez gerçekten elimden geleni yaptım en iyi doktorlara gittim,şimdi geriye tedavi sürecini pozitif düşünerek atlatmak kalıyor,inşAllah bu kez bunu da başaracağım artık gerisi, Rabbim ol derse olacak.desteklerinizi bekliyorum bu süreçte pozitif enerjinizi bolll dualarınız bekliyorum.
Sevgili kanbar allah acil sifalar versin.en kisa zamanda sagligina kavusursun insallah.vardir bundada bir hayir diyelim ve bebeklerimize kavusmak icin bol bol dua edelim...Canım yol arkadaşlarım,dostlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim dualarınız için...
Geldik doktordan,buna da şükür.Sancılarım devam ediyor.Ağrıların sebebi: Safra kesesi çalışmıyormuş,safra kesesi duvarı kalınlaşmış,içi de taş ve çamur doluymuş,doktor arkadaşlarım,acil ameliyatla safra kesesinin alınması lazım dedi.Doktorla konuştuk,yarın akşam 9'da son 7 saat yemek yemeden ve su içmeden MR'a gireceğim,onun sonucuna göre ameliyata karar verecek,duanızı eksik etmeyin,buna da şükür,hayat çok güzel ,yaşamak çok güzel,bebek sahibi olmanın ümidiyle yaşamak bin kat daha güzel....Gerçi ameliyat derse Firdevs Hanımı arayacağım,ertelemek gerekirse ertelenecek tedavim,ama olsun eninde sonunda kavuşacağım bebeğime,en son ben anne olsam da...eee topik sahibine de en son finali yapmak yakışır değil mi? Hepinizi çok seviyorum,herşey hepimiz için çok güzel seyrediyor,şükür buna da şükür,ya çok kötü bir sonuç çıksaydı...
Tum iyi dileklerin e dualarin icin tesekkur ederim kendi adima.allah razi olsun canim ablamDularımız hep birbirimizle,16 anne adayıyız biz burada,16 ayrı yürek,ama bu 16 yürek tek yürek olduk,hep birbirimizin sağlığı,anne olması için dua ediyoruz...Önce sağlık,sonra hepimiz birer birer alacağız bebişlerimizi kucağımıza...
Seyhan-Ceyhan'cım en kısa zamanda Allah'ın da izniyle iyileşeceğim.Fiziksel ve beynen,en önemlisi pozitif enerjisi oldukça yüksek,çok güçlü bir kadınım,hatta dualarım tedavimi bile hayırlısıyla ertelemeden bebeklerimi alıp gelmek.Ama öncelik tabii ki benim sağlığım.Sevgili kanbar allah acil sifalar versin.en kisa zamanda sagligina kavusursun insallah.vardir bundada bir hayir diyelim ve bebeklerimize kavusmak icin bol bol dua edelim...
Canım biz burada bir aile olduk artık,bizim kendimize ettiğimiz dualarla birlikte,birbirimize ettiğimiz dualar hem çok daha etkili,hem de makbul.O yüzden dualarımıza daima hepimizi dahil ediyoruz.Tum iyi dileklerin e dualarin icin tesekkur ederim kendi adima.allah razi olsun canim ablam
tabiki once senin sagligin ondan sonra bebisler.yazdiklarindan anlayabiliyorum pozitif oldugunu.bu enerjin daim olsun ins.hatta katlanarak artsin ve bizede bulassin...Seyhan-Ceyhan'cım en kısa zamanda Allah'ın da izniyle iyileşeceğim.Fiziksel ve beynen,en önemlisi pozitif enerjisi oldukça yüksek,çok güçlü bir kadınım,hatta dualarım tedavimi bile hayırlısıyla ertelemeden bebeklerimi alıp gelmek.Ama öncelik tabii ki benim sağlığım.[/QUOT
Amin amin amin.3 defa diyelm.tum dualarin muhru derler.hepimiz icin ayni dilekler kalpler bir olsunCanım biz burada bir aile olduk artık,bizim kendimize ettiğimiz dualarla birlikte,birbirimize ettiğimiz dualar hem çok daha etkili,hem de makbul.O yüzden dualarımıza daima hepimizi dahil ediyoruz.
İnşallah yakında seninde önce hamile, sonra da bebek müjdeni vereceğiz bu topikte ..
Sağol canım bak göreceksin hepimiz birer birer alıp geleceğiz bebeklerimizi bu uğurlu topikten ve tabi Firdevs/İrem Hanım'ın da uğurlu elleriyle...tabiki once senin sagligin ondan sonra bebisler.yazdiklarindan anlayabiliyorum pozitif oldugunu.bu enerjin daim olsun ins.hatta katlanarak artsin ve bizede bulassin...
Amin amin amin.hayirlisi.Sağol canım bak göreceksin hepimiz birer birer alıp geleceğiz bebeklerimizi bu uğurlu topikten ve tabi Firdevs/İrem Hanım'ın da uğurlu elleriyle...
Şimdi size uzak bir hayal gibi geliyor olabilir...
Ama ben diğer topikten biliyorum,hele ki bu topiğin çok özel ve büyük bir uğuru var,kimse boş dönmeyecek bu yolda..
Hepimiz birer birer bir diğerimizin anne oluşuna şahit olacak,hep birlikte birbirimiz için mutlu olacağız..
Hedefim şu:Hepimiz anne olunca ...bu topiği bir kapı olarak düşün,hep birlikte 16 anne ve en az 16 çocuk,kapıyı yeni gelenlere açıp gideceğiz..Onlara da uğur getirecek bu topik,onlar da anne olunca yenilere bırakacaklar topiği,bu böyle sürüp gidecek...
İşte o gün geldiğinde,yani son annemiz de bebeğine kavuştuğu gün yeni bir topik açacağım:Kutsal Anneler ve Mucize Bebekleri Topiği...Bu kez o topikten bebeklerimizin agalarını,ilk adımlarını,ilk anne deyişlerinden konuşacağız,hatta bir araya gelip buluşacağız...
O zaman benden de amin,Amin,Amin canım benim...Amin amin amin.hayirlisi.
sen saglıklı olacaksınki annelik görevini yapabilesin hep bebeklerim diosun bu gidişle ikiz büyütecen:)başına gelince anlayacaksın çok zor çok tek bile çok zor yeni dogdugunda ikizlerle uykusuz kaldıgın günleri yakından izlemek isterdim inancım sonsuz duanın açamayacagı kapı yok olacak inş bu yazımı hatırlayıp gizli bi tebessüm edeceksin ama ömrüm yeterse gelecegim bir gün yanına inşSeyhan-Ceyhan'cım en kısa zamanda Allah'ın da izniyle iyileşeceğim.Fiziksel ve beynen,en önemlisi pozitif enerjisi oldukça yüksek,çok güçlü bir kadınım,hatta dualarım tedavimi bile hayırlısıyla ertelemeden bebeklerimi alıp gelmek.Ama öncelik tabii ki benim sağlığım.
Ne güzel söylemişsin,ne de güzel ifade etmişsin Tuana'm,canım arkadaşım benim.sen saglıklı olacaksınki annelik görevini yapabilesin hep bebeklerim diosun bu gidişle ikiz büyütecen:)başına gelince anlayacaksın çok zor çok tek bile çok zor yeni dogdugunda ikizlerle uykusuz kaldıgın günleri yakından izlemek isterdim inancım sonsuz duanın açamayacagı kapı yok olacak inş bu yazımı hatırlayıp gizli bi tebessüm edeceksin ama ömrüm yeterse gelecegim bir gün yanına inş
oncelikle rabbim en kisa zamanda sagligina kavusmayi nasip etsin ablacim.ondan sonra kendine daha cok dikkat etmen lazim.saglikli olcan Ki bebise daha guzel bakasin dimiCanım yol arkadaşlarım,dostlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim dualarınız için...
Geldik doktordan,buna da şükür.Sancılarım devam ediyor.Ağrıların sebebi: Safra kesesi çalışmıyormuş,safra kesesi duvarı kalınlaşmış,içi de taş ve çamur doluymuş,doktor arkadaşlarım,acil ameliyatla safra kesesinin alınması lazım dedi.Doktorla konuştuk,yarın akşam 9'da son 7 saat yemek yemeden ve su içmeden MR'a gireceğim,onun sonucuna göre ameliyata karar verecek,duanızı eksik etmeyin,buna da şükür,hayat çok güzel ,yaşamak çok güzel,bebek sahibi olmanın ümidiyle yaşamak bin kat daha güzel....Gerçi ameliyat derse Firdevs Hanımı arayacağım,ertelemek gerekirse ertelenecek tedavim,ama olsun eninde sonunda kavuşacağım bebeğime,en son ben anne olsam da...eee topik sahibine de en son finali yapmak yakışır değil mi? Hepinizi çok seviyorum,herşey hepimiz için çok güzel seyrediyor,şükür buna da şükür,ya çok kötü bir sonuç çıksaydı...
Evet kanbarcim cok dogru once saglik dualarimiz seninle.saglik sorunlari halledildimi bebekler de gelir inslh.cok cok gecmis olsun.Seyhan-Ceyhan'cım en kısa zamanda Allah'ın da izniyle iyileşeceğim.Fiziksel ve beynen,en önemlisi pozitif enerjisi oldukça yüksek,çok güçlü bir kadınım,hatta dualarım tedavimi bile hayırlısıyla ertelemeden bebeklerimi alıp gelmek.Ama öncelik tabii ki benim sağlığım.
mrb az önce geldim doktordan kese gözüküo kalp atışı için bir hafta sonra gel dedi lekelenme için az olursa bişey olmaz çogalırsa tehlikeli dedi bazen olur böyle kötüye yormayalım ama herşey olabilir dinlen dedi
Canim cok sevindim bir kac gundur giremiyordum nete tasinma islerimiz var.simdi okudum keseyi gormussunuz o guzel kalp atisinida duyarsiniz insallah.lekelenmeler icin sakin uzulme stres yapma rahat ol guzel dusun hersey yolunda gidecek de.mrb az önce geldim doktordan kese gözüküo kalp atışı için bir hafta sonra gel dedi lekelenme için az olursa bişey olmaz çogalırsa tehlikeli dedi bazen olur böyle kötüye yormayalım ama herşey olabilir dinlen dedi
korkuyor insan işte digerlerinde olmadı bu bebek göz dagı veriyor banaCanim cok sevindim bir kac gundur giremiyordum nete tasinma islerimiz var.simdi okudum keseyi gormussunuz o guzel kalp atisinida duyarsiniz insallah.lekelenmeler icin sakin uzulme stres yapma rahat ol guzel dusun hersey yolunda gidecek de.
Amin canım,şu günleri bir atlatayım,bebeklerimi alıp geleyim inşallah...oncelikle rabbim en kisa zamanda sagligina kavusmayi nasip etsin ablacim.ondan sonra kendine daha cok dikkat etmen lazim.saglikli olcan Ki bebise daha guzel bakasin dimi
Yakında bu satırlarda ben de hamileyim müjdemi vereceğim inşallah..Evet kanbarcim cok dogru once saglik dualarimiz seninle.saglik sorunlari halledildimi bebekler de gelir inslh.cok cok gecmis olsun.
Rahatla artık,oğlun seninle,bir kavuştunuz,artık bir ömür birliktesiniz...korkuyor insan işte digerlerinde olmadı bu bebek göz dagı veriyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?