Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Yeni arkadaşlar hoş geldiniz....kanber ablacim çok çok geçmiş olsun...inş tahlillerin de temiz çıkar Allahın izniyle....hani sen hep güzel bakıyor pozitif yaklaşıyorsn ya o guzel yureginle dilerim Rabbim den hep olumlu şeyler yaşatsın sana inşallah....Acil şifalar versin....

Canım benim Sağol,inşallah...
Yarın güzel haberleri alıp,yola devam ederim inşallah sizlerle beraber...

Allah sifani versin abla.topigimizin gulu

kanbar canım geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah
Ruveyda'cım teşekkür ederim canım,inşallah yarın hayırlı sonuçlar alacağım..
Sonrasında ben de bebeğimi alıp geleceğim.
Bu yolda hiç bir engele takılmadan,zaman kaybetmeden,hayırlısıyla bebeklerimi alıp,önce hamile sonra da anne yazarım topiğimde kanbar'ın karşısına inşallah...
Herkese de umut olurum,topiğin kurucusu olarak,çığ gibi çoğalır,büyür,hamilelerle,annelerle dolar taşar topiğimiz inşallah canım.
Canım senin de az kaldı,sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin Rabbim...

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.16 kişiyiz,4 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu veya Şubat'15 Başı
  2. Mmucizem İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme :negatif/2.deneme Ocak'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeğimiz üçüz)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Limon 1975/ 39 /sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /(inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
  11. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  12. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14
  13. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  14. Sevinnc74 İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  15. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  16. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında

Canım yol arkadaşlarım,dostlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim dualarınız için...
Geldik doktordan,buna da şükür.Sancılarım devam ediyor.Ağrıların sebebi: Safra kesesi çalışmıyormuş,safra kesesi duvarı kalınlaşmış,içi de taş ve çamur doluymuş,doktor arkadaşlarım,acil ameliyatla safra kesesinin alınması lazım dedi.Doktorla konuştuk,yarın akşam 9'da son 7 saat yemek yemeden ve su içmeden MR'a gireceğim,onun sonucuna göre ameliyata karar verecek,duanızı eksik etmeyin,buna da şükür,hayat çok güzel ,yaşamak çok güzel,bebek sahibi olmanın ümidiyle yaşamak bin kat daha güzel....Gerçi ameliyat derse Firdevs Hanımı arayacağım,ertelemek gerekirse ertelenecek tedavim,ama olsun eninde sonunda kavuşacağım bebeğime,en son ben anne olsam da...eee topik sahibine de en son finali yapmak yakışır değil mi? Hepinizi çok seviyorum,herşey hepimiz için çok güzel seyrediyor,şükür buna da şükür,ya çok kötü bir sonuç çıksaydı...

Ablacim mm.çok çok çok geçmiş ler olsun.Rabbim acil şifalar versin...geçecek inşallah hepsi geçecek ve bütün bu sıkıntıların harika bir mükafatı olucak inşallah bebeğin ablacim.dualarım seninle.hepimizle.....birbirimizi buradan tanısakta güzel bir bağ var aramızda....dualarda beraberiz inşallah....

Kanbar canım nasılsın? Sonuçların nasıl inşallah bir sıkıntı yoktur...
Canım durum yukarıda yazdığım gibi,buna da şükür,kesin Cuma günü karar verecekler ameliyata.
slm kanbardan haber yokmu ya alan varsa yazsın
Canım durum bu,şükür buna da,dualarınızı eksik etmeyin.
Canım teşekkür ederim,inşallah...Benim hep hayatımda müjdemi alma öncesi böyle sıkıntılarım olur.Sanırım o zaman daha sıkı sıkı sarılıp kıymetini anlamamız için, Rabbim neylerse güzel eyler...Evet hepimizin arasındaki bağ öylesine sıkı ki kızkardeş gibiyiz,iyi ki varsınız hepiniz...
Hala bebeğime kavuşmamın hayali beni hayata bin kat bağlıyor,umutlandırıyor ve mutlu ediyor,güzel günlerimiz olacak,hele ki benim bu sıkıntılarım bir bitsin,daha güzel günlerim olacak inşallah..

canım çok geçmiş olsun canım benim,tabiki de bu kadarına da şükür Rabbim beteri vardır beterinden saklasın.tüp bebek tedavin ertelenirse de hiç üzülme vakti saati ne zamansa Rabbim hayırlısıyla o zaman gitmemizi nasip etsin.dualarımız seninle canım biran önce sağlığına kavuşman dileğiyle bizi merakta bırakma,haberdar et.acil şifalar dilerim canım ablam

Canım kardelencim teşekkür ederim.Ben şükrediyorum zaten,bakalım yarın akşam MR Çekilecek,Cuma karar verirler,ameliyat ya da müdaheleye,hayırlısı olsun artık,bebekle ilgili benim için en hayırlı zamanda olacak inşallah.Üzülmüyor,şükrediyorum,çünkü ne hastalıklar var hayatta,hepimizin başına gelebilir,buna da çok şükür Allah'ım diyorum.Ameliyattan 2/3 hafta sonra tüp bebek transferi olur mu,dikişleri zorlar mı hamilelik olunca,artık bunları Firdevs Hanım'a soracağım canım...Gerekiyorsa ertelenecek,bebeğim beni bekliyor ben biliyorum.Biraz geciksek te kavuşacağız yakında,hissediyorum.

canım acil şifalar çok şükür dermansız bir dert çıkmadıya sabırla duayla gelişecek herşey ve hayırla sonuçlanacak kalbimiz senle

canım acil şifalar çok şükür dermansız bir dert çıkmadıya sabırla duayla gelişecek herşey ve hayırla sonuçlanacak kalbimiz senle
Evet Tuana'cım işte ben de buna şükrediyorum canım.Teşekkür ederim,hepimiz 16 kadın tek yürek olduk,ne mutlu bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…