Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Amin canım,çok güzel dile getirmişsin...Ben de çok memnunum merkezden de ,doktorlardan da ...Zaten bizim topikte hemen herkes gidenlerden hamile döndü...Darısı inşallah dualarla hepimizin başına...

Hepimizin duası bebeklerimize kavuşmak Seyhan-Ceyhan..
Ben inanıyorum ki hepimiz birer birer bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız...
Buradan da sevinç çığlıkları atacağız...
Evet zaman çok önemli,bak ben 45 yaşındayım..
Ama diğer topikte 45/46/47 yaşında Firdevs Hanımda hamile kalan,ikiz bile var hatta,doğum yapan çok sayıda anne var..
Bu topikte de gidenlerin hepsi hamile döndü maşallah,bu da bana çok ümit veriyor canım..

AMİN AMİN AMİN. BURADAKİ HERKES İYİ NİYETLİ VE MUTLULUĞU HAKEDEN İNSANLAR. ALLAHIM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN VE GÖNLÜMÜZDEKİLERİDE HAYIRLI KILSIN İNŞALLAH... :)

Tuanacım durumu ne güzel ifade etmişsin,aynen yazdığın gibi canım..
Hepimiz anne olmak istiyoruz..
Tercihimin sebebi detay araştırma istedi benden,herşeyi sağlama almak için,tedavi sürecinde de hep ince eleyip,sıkı dokuyor...
İlgisi,kişiye özel tedavisi,TAZE EMBRİYO KULLANMASI ise beni direkt ona yönlendirdi..
Özellikle son 2/3 yıldır Firdevs Hanımdan hemen herkesin hamile döndüğünü topiklerden de okudum,gerçekten çok çok başarılı sonuçlar alıyor..
İnşallah kavuşacağız hepimiz bebeklerimize...

Ben Kıbrıs'ta ikamet eden çok güvendiğim bir arkadaştan da çok rica ettim araştırdı,Firdevs Hanım'ın şu anda Kıbrıs'ta başarı oranı hakikaten çok yüksek olduğunu söyledi,oraya giden çoğu kişi,ellerinde bebekleriyle gelip (daha kundakta) ağlayarak teşekkür etmeye gelmişler,kendisi bizzat şahit olmuş.
Benim tercihim çokça da şundan oldu arkadaşlar:3 ay nasılsa bir hamilelik ve kayıp yaşamışsın dedi,rahmi dinlendirelim dedi..Ticari kaygıyla hemen gel yapalım demedi..Başka merkeze de kayabilirdim çünkü 3 ay çok uzun bir süre..Hem dedi en iyi sana uygun verimli donörü buluruz bu arada dedi..Bence bu yaklaşımlar ticari kaygıdan uzak olduğunu ve sadece başarılı sonuç almaya odaklandığını gösteriyor..
Oysa HİT le görüştüm,gel hemen yapalım dedi...Oda çok çok başarılı lafım yok...
Ama Firdevs Hanım bana daha başarı ve sonuç odaklı geldi..

Legacy canım inşallah sen de hamile kalacaksın,çok rahat bir hamilelik dönemi geçirecek ve sağlıklı bebeğini kucağına alacaksın hayırlısıyla canım...
Transferden sonra yapılması gerekenlerle ilgili yazdıklarımı oku ve birebir uygula,doktorunun dediklerine ve ilaçları eksiksiz uygula ve al canım..
Bol su içiyorsun..
Sürekli yatmayacaksın,kalkıp yürüyeceksin ...
Ağır işler ve ağır kaldırmak yok.
Protein yani et,süt,yumurta ağırlıklı besleniyorsun tatlım...

AMİN AMİN AMİN. BURADAKİ HERKES İYİ NİYETLİ VE MUTLULUĞU HAKEDEN İNSANLAR. ALLAHIM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN VE GÖNLÜMÜZDEKİLERİDE HAYIRLI KILSIN İNŞALLAH... :)
Canım lafta değil,gerçekten inanıyorum ki hepimiz birer birer anne olacağız..
2015 yılı bizim yılımız olacak..

Legacy canım asitli içeceklerden,ağır yağlı,baharatlı yiyeceklerden uzak duruyorsun..
Allah'ın 99 güzel ismini sürekli okuyarak,Meryem Suresi de hergün 1 tane okuyarak,fırsat buldukça Yasin de okuyarak,müjdeni alacağız senin de tatlım..
Sanki ikiz olacak gibi benim içime doğuyor canım ...

Inşallah ablacim.her satırını okudum gitmeden tekrar okuycam Elimden geldiğince dikkat edicem ...Bu günlerimde duaların iza çok ihtiyacım var ablacim.....

bitanem ayni dueumdayiz ama bi im daha sebebi belli olmadi yaji.suan tahliler toparlandi onu nla ilgili konusmaya gidicez bizim aileler bilio ama tabiki donasyon isini soypemdik bence gizli tutmak gerekir esim zamaninda cok kullnmis sigara canim alkol yok co k sukur ama bebegim Rabbim bikio benimde yumurtalarin cokk iyi doktor super dio gel gorki seyhan ceylan sperm cikisi sifir bakalim ins.hayirlisi olsun hepimizin hakkimizda sen nezman donasyon naklini dusunuosun cabim galiba benden.once gidicekain kibrisa

Inşallah ablacim.her satırını okudum gitmeden tekrar okuycam Elimden geldiğince dikkat edicem ...Bu günlerimde duaların iza çok ihtiyacım var ablacim.....
O konuda rahat ol , 17 anne hepimiz birbirimize aralıksız dua okuyoruz tatlım,sen de önceki sayfalarda yazdıklarımı gerek dikkat etmen gerekenler,gerek dua konusunda birebir uygulayacaksın ve senin de müjdeni alacağız Rabbimizin de yardımı ve izniyle canım inşallah..

Yüce Rabbim hepimize hayırlı bir şekilde nasip etsin ins güzel duyguları yaşamayı.ellerimizi boş çevirme sin...Maddi ve manevi emeeklerimizin karşılığını almayi nasip etsin ...Amin amin amiiiin

dualarimiz seninle canim ikizi. olucak gibi doguyo benimde icime kanbar ablam gibi duunuomm Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin yuzunde guller acicak ins.burda yzcaksin hamileyim die canim Rabbim nasiptsin ins

Yüce Rabbim hepimize hayırlı bir şekilde nasip etsin ins güzel duyguları yaşamayı.ellerimizi boş çevirme sin...Maddi ve manevi emeeklerimizin karşılığını almayi nasip etsin ...Amin amin amiiiin
Bu topikteki bütün anne adayları,2015 yılında anne olacaklar canlarım Rabbimin yardımıyla..

KANBAR merhaba görüşücem ama benim döngüm 30 du bugün 9. günü yumurtalarımı gayet iyi olduğunu söylüyorlardı herdefasında birçok kişinin 40-50 gün sonra geldiğini okudum bu arada hafta sonu geçsinde öyle bilgi alayım hamilelik konusunda hiç sanmıyorum ama neden olmasın meryem suresini okumaya çalışıyorum elimden geldiğince belki bi süpriz herşeyin hayırlısı bakalım evimi taşıyorum size bilgi vericem pazartesi mutlaka görüşmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…