Amin canım,çok güzel dile getirmişsin...Ben de çok memnunum merkezden de ,doktorlardan da ...Zaten bizim topikte hemen herkes gidenlerden hamile döndü...Darısı inşallah dualarla hepimizin başına...Firdevs hanimda irem hanimda gerçekten çok ilgililer sa olsunlar.ben kendimi çok rahat hissettim.ticari kaygiya da gelince.normalde peşin alıyorlar irem ole dedi.ama biz paranın yapısıyla gitmiştik.problem etmedi.transferde hallederiz dedi..samimiyet iyi...her gün arayıp bilgilendirmeler iyi..gerisi Allahtan .inşallah hersey iyi gider de ben de,bu uğurda çabalayan herkes amacına ulaşır....birbirimiz için yaptigimiz dua var ya ablalarım ,kardeslerim ;işte o çok güzel birsey.Birimizin duasını kabulü demek hepimizin duasi demek....Allah yâr ve yardımcımız olsun
Hepimizin duası bebeklerimize kavuşmak Seyhan-Ceyhan..ÖNCELİKLE BANA VE EŞİME GÖRE SPERM DONASYONUNUN EVLAT EDİNMEDEN FARKI YOK. BİDE RAHMİNİZE BEBEK-LER DÜŞTÜKTEN SONRA, KALP ATIŞLARINI HİSSETTİKTEN SONRA ONLAR İKİNİZİN YAVRUSU OLACAK. BERABER HEYECAN DUYACAKSINIZ. BİZ 3 YILLIK EVLİYİZ VE YAKLAŞIK 7 YILDAN BERİ TANIYORUM EŞİMİ. EŞİM TAM 10 YIL ÖNCE G.ANTEPTE TESE OLMUŞ VE DOKTOR MORALİNİ BOZMA HÜCRE ÇIKTI AMA TÜP BEBEKLE OLUR ÇOCUĞUN DEMİŞ ÜSTÜNDEN 9 YIL GEÇTİ VE ADANADA AMELİYAT OLMAYA KARAR VERDİ VE SONUÇ SIFIR. EŞİM SİGARA ALKOL TÜKETMİYO ANCAK BİZİMKİ GENETİK AYNI DURUM KARDEŞİNDEDE VAR.TABİ ONLAR 3 DEFA TÜP DENEDİLER OLMADI VE EŞİMDEKİ DURUMU AİLESİ BİLMİYO.ONU SAĞLILKLI DÜŞÜNÜYOLAR.BEN EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM VE İNANCIM İLERLEYEN ZAMANLARDA KENDİLİĞİNDEN BEKLENMEDİK BİR SÜPRİZLE ÇOCUĞUMUZ OLMASI.TABİ VAKİT TİKTAK İŞLİYOR.KADINLARDA YAŞ ÖNEMLİ BUNDAN DOLAYIDA DONASYON YAPTIRACAZ.AMA İNANIYORUM BBELKİ BUNDAN 10 YIL SONRA KENDLİĞİNDEN OLACAK...BİZ FİRDEVS HANIMDA KARAR KILDIK...AMA KAYGIM SÜREKLİ VAR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAK İSTEMEM.
AMİN AMİN AMİN. BURADAKİ HERKES İYİ NİYETLİ VE MUTLULUĞU HAKEDEN İNSANLAR. ALLAHIM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN VE GÖNLÜMÜZDEKİLERİDE HAYIRLI KILSIN İNŞALLAH... :)Canım herşeyden önce beynen,aklen ve ruhen eşinle bu işe tamamen evet deyip hazır olmanız lazım,ondan sonra da hayırlısıyla %85/95 oranlarında yüksek başarı yüzdeleri veren doktorumuza emanet,inşallah birer birer anne olacağız..
Bak topikte 4 tane hamilemiz var bile..
Tuanacım durumu ne güzel ifade etmişsin,aynen yazdığın gibi canım..kızlar benim anladıgım kadarıyla firdevs hanım ve halil bey arasında gidip geliyor hastalar halil bey tuttugunu koparıyor yogun zamanına gelirseniz bilemem ama yeni taşınmış labarotuvarı nasıl bilemiyorum firdevs hanım inançlı hastalarının çogunda başarılı olumlu alanda var alamayanda var insan kendini bir cenderede hissediyor ben iki yıl araştırdım inançlı oldugunu düşündügüm için birde irem hanımın diyologunu begendigimden dolayı seçtim firdevs hanımı dedimya arkadaşlar ekip önemli ilgi öenmli zamanında ilaçları dogru vermeleri önemli hastanın durumu önemli labaratuvar önemli dua edip elimizden geleni yapmaktan başka çare yok umarım rabbim amin deyip kucagına alanlardan yazar amin
Ins canım.ınsallah hepimiz amacımıza ulaşicazAllah in izniylein canim Allah gonlune gore versin insallh siki siki tutunurlar bebisler annesine dualarimiz seninle canim benim Allah yardimcin olsun
Ben Kıbrıs'ta ikamet eden çok güvendiğim bir arkadaştan da çok rica ettim araştırdı,Firdevs Hanım'ın şu anda Kıbrıs'ta başarı oranı hakikaten çok yüksek olduğunu söyledi,oraya giden çoğu kişi,ellerinde bebekleriyle gelip (daha kundakta) ağlayarak teşekkür etmeye gelmişler,kendisi bizzat şahit olmuş.AMİN AMİN AMİN.
EN ÖNEMLİSİ İLGİLENMELERİ BENCE TUANA ABLA. TRANSFERDEN ÖNCE VE SONRA DAVRANIŞ ŞEKİLLERİ VE ALAKALARI AYNIYSA PROBLEM YOK. EĞER TİCARİ KAYGI DUYUP HER ŞEY PARAYI ALANA KADARSA ORADA SIKINTI VAR. BEN DOĞUŞTAKİ ÖBÜR DOKTORU İNTERNETTEN ARAŞTIRDIĞIMDA HEMEN HEMEN % 90 ORANINDA OLUMSUZ SONUÇLAR YAZDIKLARINI GÖRDÜM. İNSAN YİNEDE KAYGILI OLUYOR. BU ARADA UMARIM SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN VE HUZURLA MUTLULUKLA BEBEĞİNİ BÜYÜTÜRSÜN...
Legacy canım inşallah sen de hamile kalacaksın,çok rahat bir hamilelik dönemi geçirecek ve sağlıklı bebeğini kucağına alacaksın hayırlısıyla canım...Mrb ablalarım kardeslerim.salı gece döndük.yumurta toplama sonucu biraz ağrılı gecti bu gün ise gittim ama dinlenmek lazımmis yatınca anladım...şükür şimdilik ıyiler şey bakalım.umarım sonunda güzel olur.Allahım hiç bir emeği karşılıksız bırakmaz inşallah.
Canım işler çok yoğundu ,şimdi biraz işlerim hafifledi tek tek cevaplıyorum mesajları birtanem..kanbar ablacim nasilsin hic sesin yok bugun ozledik aeniii
Canım lafta değil,gerçekten inanıyorum ki hepimiz birer birer anne olacağız..AMİN AMİN AMİN. BURADAKİ HERKES İYİ NİYETLİ VE MUTLULUĞU HAKEDEN İNSANLAR. ALLAHIM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN VE GÖNLÜMÜZDEKİLERİDE HAYIRLI KILSIN İNŞALLAH... :)
Legacy canım inşallah sen de hamile kalacaksın,çok rahat bir hamilelik dönemi geçirecek ve sağlıklı bebeğini kucağına alacaksın hayırlısıyla canım...
Transferden sonra yapılması gerekenlerle ilgili yazdıklarımı oku ve birebir uygula,doktorunun dediklerine ve ilaçları eksiksiz uygula ve al canım..
Bol su içiyorsun..
Sürekli yatmayacaksın,kalkıp yürüyeceksin ...
Ağır işler ve ağır kaldırmak yok.
Protein yani et,süt,yumurta ağırlıklı besleniyorsun tatlım...
Legacy canım inşallah sen de hamile kalacaksın,çok rahat bir hamilelik dönemi geçirecek ve sağlıklı bebeğini kucağına alacaksın hayırlısıyla canım...
Transferden sonra yapılması gerekenlerle ilgili yazdıklarımı oku ve birebir uygula,doktorunun dediklerine ve ilaçları eksiksiz uygula ve al canım..
Bol su içiyorsun..
Bol su içiyorsun..
bitanem ayni dueumdayiz ama bi im daha sebebi belli olmadi yaji.suan tahliler toparlandi onu nla ilgili konusmaya gidicez bizim aileler bilio ama tabiki donasyon isini soypemdik bence gizli tutmak gerekir esim zamaninda cok kullnmis sigara canim alkol yok co k sukur ama bebegim Rabbim bikio benimde yumurtalarin cokk iyi doktor super dio gel gorki seyhan ceylan sperm cikisi sifir bakalim ins.hayirlisi olsun hepimizin hakkimizda sen nezman donasyon naklini dusunuosun cabim galiba benden.once gidicekain kibrisaÖNCELİKLE BANA VE EŞİME GÖRE SPERM DONASYONUNUN EVLAT EDİNMEDEN FARKI YOK. BİDE RAHMİNİZE BEBEK-LER DÜŞTÜKTEN SONRA, KALP ATIŞLARINI HİSSETTİKTEN SONRA ONLAR İKİNİZİN YAVRUSU OLACAK. BERABER HEYECAN DUYACAKSINIZ. BİZ 3 YILLIK EVLİYİZ VE YAKLAŞIK 7 YILDAN BERİ TANIYORUM EŞİMİ. EŞİM TAM 10 YIL ÖNCE G.ANTEPTE TESE OLMUŞ VE DOKTOR MORALİNİ BOZMA HÜCRE ÇIKTI AMA TÜP BEBEKLE OLUR ÇOCUĞUN DEMİŞ ÜSTÜNDEN 9 YIL GEÇTİ VE ADANADA AMELİYAT OLMAYA KARAR VERDİ VE SONUÇ SIFIR. EŞİM SİGARA ALKOL TÜKETMİYO ANCAK BİZİMKİ GENETİK AYNI DURUM KARDEŞİNDEDE VAR.TABİ ONLAR 3 DEFA TÜP DENEDİLER OLMADI VE EŞİMDEKİ DURUMU AİLESİ BİLMİYO.ONU SAĞLILKLI DÜŞÜNÜYOLAR.BEN EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM VE İNANCIM İLERLEYEN ZAMANLARDA KENDİLİĞİNDEN BEKLENMEDİK BİR SÜPRİZLE ÇOCUĞUMUZ OLMASI.TABİ VAKİT TİKTAK İŞLİYOR.KADINLARDA YAŞ ÖNEMLİ BUNDAN DOLAYIDA DONASYON YAPTIRACAZ.AMA İNANIYORUM BBELKİ BUNDAN 10 YIL SONRA KENDLİĞİNDEN OLACAK...BİZ FİRDEVS HANIMDA KARAR KILDIK...AMA KAYGIM SÜREKLİ VAR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAK İSTEMEM.
O konuda rahat ol , 17 anne hepimiz birbirimize aralıksız dua okuyoruz tatlım,sen de önceki sayfalarda yazdıklarımı gerek dikkat etmen gerekenler,gerek dua konusunda birebir uygulayacaksın ve senin de müjdeni alacağız Rabbimizin de yardımı ve izniyle canım inşallah..Inşallah ablacim.her satırını okudum gitmeden tekrar okuycam Elimden geldiğince dikkat edicem ...Bu günlerimde duaların iza çok ihtiyacım var ablacim.....
Inşallah ablacim.her satırını okudum gitmeden tekrar okuycam Elimden geldiğince dikkat edicem ...Bu günlerimde duaların iza çok ihtiyacım var ablacim.....
dualarimiz seninle canim ikizi. olucak gibi doguyo benimde icime kanbar ablam gibi duunuomm Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin yuzunde guller acicak ins.burda yzcaksin hamileyim die canim Rabbim nasiptsin insInşallah ablacim.her satırını okudum gitmeden tekrar okuycam Elimden geldiğince dikkat edicem ...Bu günlerimde duaların iza çok ihtiyacım var ablacim.....
Legacy canım asitli içeceklerden,ağır yağlı,baharatlı yiyeceklerden uzak duruyorsun..
Allah'ın 99 güzel ismini sürekli okuyarak,Meryem Suresi de hergün 1 tane okuyarak,fırsat buldukça Yasin de okuyarak,müjdeni alacağız senin de tatlım..
Sanki ikiz olacak gibi benim içime doğuyor canım ...
Bu topikteki bütün anne adayları,2015 yılında anne olacaklar canlarım Rabbimin yardımıyla..Yüce Rabbim hepimize hayırlı bir şekilde nasip etsin ins güzel duyguları yaşamayı.ellerimizi boş çevirme sin...Maddi ve manevi emeeklerimizin karşılığını almayi nasip etsin ...Amin amin amiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?