Patasana28 canım sanırım bizim topiğin sayfalarını okuyorsun,görmedin yazdığım yazıyı.Merhaba,bende aranıza yeni katıldım.31 yaşındayım.Doktorlar erken menopoz teşhisi koydular.FSH hormonum çok yüksek.Bir tüp bebek denemem oldu.O da başlamadan bitti.Yumurtalarım ilaca tepki vermedi.Her gittiğim doktor Kıbrısta yumurta donasyonu yapabileceğimi söylediler.Yumurta donasyonu için Kıbrıstan bir kaç tüp bebek merkezi ile konuştum.Firdevs Hanım çok tatlı ve güzel konuştu benimle.Diğer doktor ise daha bilimsel ve aydınlatıcı konuştu.Ne yapacağımı bilmiyorum.Kimi seçeceğime karar veremiyorum.Doktor Firdevs Hanımın başarı oranı kaç acaba?Bilen var mı?
bende ayni sorunu yasadim.daha Bu ay duzeldi adetim.ignelerden oluyor,hormon aldigimiz ignelerdn.benimde esimde sperm cikmadi,opum iptal oldy.benim sancilarim cok oldu anlatamam,siskinligim,kabizligim.ben 2 ay ilacla adet gordum.gelmedi benimde.doktora git ilacla gelir.arkadaşlar bir sorunum var ben adetimi bekliyorum ama halen gelen giden yok transferim 21/10/2014 te yapıldı benim sorunum eşimde sperm olmaması hemde hiç ama hiiç bu konuda netiztranferden sonra negatif sonuç aldım ilaçları bıraktim 2-3 güne (7 - 8 ekimde ) adet oldum fakat şimdi ikinci adetimi halen olamadım bunları yaşayan varsa bana yol gösterebilirmi doktoru aramalımıyım sizce?? basit bir durummu ? artık ben düşünemiyorum çünki bende kafa gitti....
Karacam sana da iyi geceler canım,çok zorluklar yaşıyoruz hepimiz,Allah mükafatımızı inşallah ilk denemelerimizde verir de,hepsini unutturur bizlere.bende ayni sorunu yasadim.daha Bu ay duzeldi adetim.ignelerden oluyor,hormon aldigimiz ignelerdn.benimde esimde sperm cikmadi,opum iptal oldy.benim sancilarim cok oldu anlatamam,siskinligim,kabizligim.ben 2 ay ilacla adet gordum.gelmedi benimde.doktora git ilacla gelir.
İyi geceler Allah rahatlikk versinn herkesebende ayni sorunu yasadim.daha Bu ay duzeldi adetim.ignelerden oluyor,hormon aldigimiz ignelerdn.benimde esimde sperm cikmadi,opum iptal oldy.benim sancilarim cok oldu anlatamam,siskinligim,kabizligim.ben 2 ay ilacla adet gordum.gelmedi benimde.doktora git ilacla gelir.
İnsallh her yeni gun digerinden ujmutlu sans dolu olur yavrularimza kavusuruz insallh degerli kader arkadaslarim sizden guc aliyom tekrar soyluyom iyiki kanbar ablacim bu topigi acmis Allah razi.olsunİyi geceler Allah rahatlikk versinn herkese
Sana da canım iyi geceler ...İyi geceler Allah rahatlikk versinn herkese
Canım ben de senin gibi düşünüyorum ,iyi ki açmışım,iyi ki bu değerli 17 kişiyle dost olmuşum..İnsallh her yeni gun digerinden ujmutlu sans dolu olur yavrularimza kavusuruz insallh degerli kader arkadaslarim sizden guc aliyom tekrar soyluyom iyiki kanbar ablacim bu topigi acmis Allah razi.olsun
Amin gonlu guzel ablacim.bazen gercekten cok ozlem duyuyorum,kimseyle paylasamiyorum.konusamiyorum.cunku benim ailem sorunun bende oldugunu biliyorlar.esimi bilmiyorlar.o yuzden cok yalnizim Bu konudaKaracam sana da iyi geceler canım,çok zorluklar yaşıyoruz hepimiz,Allah mükafatımızı inşallah ilk denemelerimizde verir de,hepsini unutturur bizlere.
Ben,biz hep buradayız hep yanındayız canım her zaman özelden de mail atabilirsin,biz burada birbirimize hep destek oluyoruz.Amin gonlu guzel ablacim.bazen gercekten cok ozlem duyuyorum,kimseyle paylasamiyorum.konusamiyorum.cunku benim ailem sorunun bende oldugunu biliyorlar.esimi bilmiyorlar.o yuzden cok yalnizim Bu konuda
kanbar canım,yaşım 31.İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum...Canım öncelikle hoşgeldin...
Sakin ol ben sana yardımcı olacağım?Yaşın kaç?Hangi şehirdesin?
Canım sen Kalben ve beynen hangisine ısındın?Bak ben seni de bizim Topiğimize ekliyorum,biz sana dualarla ve her konuda destek vereceğiz ve kendini iyi hissedeceksin,en doğru kararı da vereceksin tatlım...K
kanbar canım,yaşım 31.İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum...
Canim aybi durumsayiz benimdw bi tek esimde sorun oldugunu ailem bilio.gecen pazara gittim komsu bi ablayi gorsum sogan suyu yap desi iyi felio filan bende yapaein die gecistirdim oysa brnle ilgiso yok sperm yol ne yapsam bos.ha esim ha ben hic farketmez yeterki bir olalim benden bilsinler no problem sende iyle dusun canim benimmK
kanbar canım,yaşım 31.İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum...
Patasana28 canım sanırım bizim topiğin sayfalarını okuyorsun,görmedin yazdığım yazıyı.
Ben de aynen senin görüştüğün 2 merkezle görüştüm ,Firdevs Hanımda karar kıldım..
Neden dersen benim Ekimde 3.ve son kez eşimle Memorial Şişli'de tüp bebek denemem oldu,pozitif olmuştu,ancak 6.hafta değerim düştü ve kaybettik.
Ve donasyona karar verdik.Ben,eşim ve Kıbrıs'ta ikamet eden bir dostum araştırma yaptık,Öne çıkan iki merkezden Firdevs Hanımda karar kıldık,çünkü diğeri her ne kadar bilimsel de konuşsa hemen tedaviye başlayalım dedi,Firdevs Hanımsa rahmin dinlensin,vücut ilaçlardan arınsın ki,başarı şansımız artsın dedi,bize olan pozitif yaklaşımları,titizliği,baştan tüm kan testleri,rahim filmi,histinografi,spermografileri isteyip inceledikten sonra tedaviye evet demesi,donör seçiminde taze embriyo kullanması ve titizliği,her aradığımda ulaşıp yardımcı olması beni Firdevs Hanım'a itti canım,tabii ki de eşimi de ,ikimiz de Firdevs Hanımı istedik.
Firdevs Hanım özellikle son 2/3 yıl başarı oranlarında bir hayli öne çıkıyor canım,bana %85 şansım olduğunu söyledi,genelde başarı oranları %85/95'lerde giden pek boş dönmüyor canım...Bizim topikte de şimdiden 3 hamilemiz var...Darısı bizlere inşallah..
Canım, yaa eşim ve bende Firdevs Hanımda karar kıldık.Hatta nisan sonu mayıs ayı gibi yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik.Firdevs hanımla konuşup resmimi ve kan gruplarımızı gönderdik.Hayırlısı artık...İnş 4 yıldan sonra Allah bizlere bu mutluluğu tattırır.Donasyon bağışçımın resmini görebiliyor muyuz...?Yaaa inş hepimiz mutlu oluruz..Patasana28 canım sanırım bizim topiğin sayfalarını okuyorsun,görmedin yazdığım yazıyı.
Ben de aynen senin görüştüğün 2 merkezle görüştüm ,Firdevs Hanımda karar kıldım..
Neden dersen benim Ekimde 3.ve son kez eşimle Memorial Şişli'de tüp bebek denemem oldu,pozitif olmuştu,ancak 6.hafta değerim düştü ve kaybettik.
Ve donasyona karar verdik.Ben,eşim ve Kıbrıs'ta ikamet eden bir dostum araştırma yaptık,Öne çıkan iki merkezden Firdevs Hanımda karar kıldık,çünkü diğeri her ne kadar bilimsel de konuşsa hemen tedaviye başlayalım dedi,Firdevs Hanımsa rahmin dinlensin,vücut ilaçlardan arınsın ki,başarı şansımız artsın dedi,bize olan pozitif yaklaşımları,titizliği,baştan tüm kan testleri,rahim filmi,histinografi,spermografileri isteyip inceledikten sonra tedaviye evet demesi,donör seçiminde taze embriyo kullanması ve titizliği,her aradığımda ulaşıp yardımcı olması beni Firdevs Hanım'a itti canım,tabii ki de eşimi de ,ikimiz de Firdevs Hanımı istedik.
Firdevs Hanım özellikle son 2/3 yıl başarı oranlarında bir hayli öne çıkıyor canım,bana %85 şansım olduğunu söyledi,genelde başarı oranları %85/95'lerde giden pek boş dönmüyor canım...Bizim topikte de şimdiden 3 hamilemiz var...Darısı bizlere inşallah..
Canim aybi durumsayiz benimdw bi tek esimde sorun oldugunu ailem bilio.gecen pazara gittim komsu bi ablayi gorsum sogan suyu yap desi iyi felio filan bende yapaein die gecistirdim oysa brnle ilgiso yok sperm yol ne yapsam bos.ha esim ha ben hic farketmez yeterki bir olalim benden bilsinler no problem sende iyle dusun canim benimm
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim tatlımm.Günlerdir bu formu okuyorum.İnş hepimiz için her şey güzel olur...Canım sen Kalben ve beynen hangisine ısındın?Bak ben seni de bizim Topiğimize ekliyorum,biz sana dualarla ve her konuda destek vereceğiz ve kendini iyi hissedeceksin,en doğru kararı da vereceksin tatlım...
Tatlım ekledim seni topiğimize hayırlı uğurlu olsun,inşallah sen de diğer annelerimiz gibi bebeğini alıp geleceksin .Canım, yaa eşim ve bende Firdevs Hanımda karar kıldık.Hatta nisan sonu mayıs ayı gibi yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik.Firdevs hanımla konuşup resmimi ve kan gruplarımızı gönderdik.Hayırlısı artık...İnş 4 yıldan sonra Allah bizlere bu mutluluğu tattırır.Donasyon bağışçımın resmini görebiliyor muyuz...?Yaaa inş hepimiz mutlu oluruz..
Canım resmini göremiyorsun , ama verilen özellikleriyle kafanda resmini görmüş kadar oluyorsun diyebilirim..Canım, yaa eşim ve bende Firdevs Hanımda karar kıldık.Hatta nisan sonu mayıs ayı gibi yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik.Firdevs hanımla konuşup resmimi ve kan gruplarımızı gönderdik.Hayırlısı artık...İnş 4 yıldan sonra Allah bizlere bu mutluluğu tattırır.Donasyon bağışçımın resmini görebiliyor muyuz...?Yaaa inş hepimiz mutlu oluruz..
Teşekkürler canım benim...Tatlım ekledim seni topiğimize hayırlı uğurlu olsun,inşallah sen de diğer annelerimiz gibi bebeğini alıp geleceksin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?