Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Ayy kızlar ne güzel ilerlemiş şenlenmiş topimizz :) tedaviye başlayan anne adaylarımızı tebrik ediyorum annelerimizde inşallah kucaklerina alırlar bebişlerini..girmiyorum ama takipteyim kızlar banada az kaldı adet olmayı bekliyorum inşallah ikinci denemde bende alırım bebişleri dua edin ne olur kızlar bende hergün mertem suresini okumaya çalışıyorum öpüyorum hepiniziiiii :) :)

Tamam canım,lütfen sık sık gir artık topiğe,özletme kendini..
Benim de döngüm 26/28 gün arası ,Yasmini bırakmak zorunda kaldım,inşallah adet tarihim şaşmaz canım..
Belki de senin de doğal yoldan gelir,belli mi olur,bak Mehmah'ımızın öyle oldu.Hem Meryem de okuyorsan,hiç şaşmam ,okuyanların bitirmeden hamileliklerini duyuyorum...
Güle güle otur yeni evinde canım benim,görüşürüz Pazartesi,çok öpüyorum seni..

Mucizem sen de oğlunu alacaksın kucağına bu kez hayırlısıyla içime öyle doğuyor canım arkadaşım benim..

güzelim benim iyi dileklerin beni bulacagı gibi dönüp dolaşıp swenide bulsun inşallah para konusunda ben hiç birşey hissetmedim para öderkende hiç ver hadi demediler saymadılar ben sayın dedim yani çok olumluydular transfer sonrası irem hanım hep geldi odaya sabah ayrıca mesaj yazdı yiyecegim yemege kadar ilgilendi ne yapsın onlarca hastayla ugraşıyor herkes bişey soruyor oda insan :) az önce bana mesaj yazdı kanamamı sordu iyi dileklerde bulundu:) hatta dogumada gelirim inşallah dedi ilgilenmesi beni çok mutlu etti:) rabbim kimseye dermansız dert vermesin amin

kaç yumurtan toplandı bacım hepsi dolumuydu

Inşallah ablacim.her satırını okudum gitmeden tekrar okuycam Elimden geldiğince dikkat edicem ...Bu günlerimde duaların iza çok ihtiyacım var ab
canım çok pozitifsin bakalım ikizi nasıl taşıyacaksın:)

Tskrlr bugun îrem hnm aradı görüştük bide şu resmi göndermeyi becerebilsem irem hnm teline msj olarak yolladım belki bu yolla ulaşır foto Maille atıyorum atıyorum yok olmuyor

Hem tedavi günü bir an önce gelsin istiyorum hemde korkuyorum olumsuz sonuçla karşılaşırsam tekrar denemeye psikolojim dayanmaz allah herkesin yardımcısı olsun

İnşallah cnm benim ağzından bal akıyor :) inan hayırlısıyla evdeki melegime bi kardeş gelsin kız oglan rabbim neyi kısmet ettiyse o olsun :)
Benim içime erkek olacağı kuvvetle doğuyor,hislerim kuvvetlidir..

Canım
Tskrlr bugun îrem hnm aradı görüştük bide şu resmi göndermeyi becerebilsem irem hnm teline msj olarak yolladım belki bu yolla ulaşır foto Maille atıyorum atıyorum yok olmuyor
Canım whats-Up ın yok mu cepten İrem Hanım'ın cep numarasına whats Up tan da gönderebilirsin.

Hem tedavi günü bir an önce gelsin istiyorum hemde korkuyorum olumsuz sonuçla karşılaşırsam tekrar denemeye psikolojim dayanmaz allah herkesin yardımcısı olsun
Yok hep pozitif olacağız,negatif olmak yasak bizim topikte..
Bak topiğin Başlarında hem dualar,hem dikkat etmemiz gereken hususları paylaştım,lütfen onları birebir uygula,herşey yolunda gidecek...
Bak zaten topikte 3'te3 hamilemiz var..Giden hiç boş dönmüyor maşallah..
Son 3 yıldır başarı ORANI en yüksek doktor Firdevs Hanım başarı oranları min./Max.%85/95'lerde canım benim...

Slm kizlar, bende firdevs hanimin hastasiyim. Hersey yolunda giderse haftaya transferim var, cok heyecanliyim. Aranizda hic Cerotide kullanan oldu mu? nedenini biliyormusunuz?
Ser sandigim seylerde var ettigin hayra hayranim Rabbim hepimizE hayirli kapilar ac saglikli evlatlar nasip et insallh Herkesin gonlundekini nasip eyle Rabim.Allh bir kapiyi kaparsa bin kapiyi acar kizlar hayirli kapilar acilmasi dilegiyle 17 anne adayinin yuzu gulsun tum annlerin yuzu gulsun ins

Slm kizlar, bende firdevs hanimin hastasiyim. Hersey yolunda giderse haftaya transferim var, cok heyecanliyim. Aranizda hic Cerotide kullanan oldu mu? nedenini biliyormusunuz?
Canım o çatlatma iğnesi mi?
Bu arada hoşgeldin aramıza..
Seni de ekleyeyim Topiğimize hemen canım benim,yaşın,hangi ilden katıldığın,sorun nedir ,yumurta mı sperm don.mu,hangi tarihte deneyeceksin hemen yaz ekleyeyim seni de Topiğimize tatlım...

Merhaba,bende aranıza yeni katıldım.31 yaşındayım.Doktorlar erken menopoz teşhisi koydular.FSH hormonum çok yüksek.Bir tüp bebek denemem oldu.O da başlamadan bitti.Yumurtalarım ilaca tepki vermedi.Her gittiğim doktor Kıbrısta yumurta donasyonu yapabileceğimi söylediler.Yumurta donasyonu için Kıbrıstan bir kaç tüp bebek merkezi ile konuştum.Firdevs Hanım çok tatlı ve güzel konuştu benimle.Diğer doktor ise daha bilimsel ve aydınlatıcı konuştu.Ne yapacağımı bilmiyorum.Kimi seçeceğime karar veremiyorum.Doktor Firdevs Hanımın başarı oranı kaç acaba?Bilen var mı?

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.18 kişiyiz,4 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...
Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ

• Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu veya Şubat'15 Başı
    • Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
    • Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
    • Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
    • Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
    • Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
    • Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeğimiz üçüz)
    • Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
    • Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
    • Limon 1975/ 39 /sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /(inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
    • Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
    • Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14
    • Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
    • Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
    • Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
    • Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
    • Mutlu Oll /26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
    • Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/22.Aralık'14

Canım öncelikle hoşgeldin...
Sakin ol ben sana yardımcı olacağım?Yaşın kaç?Hangi şehirdesin?

Hayırlı olsun legacy12 Rabbim yüzünü guldursun inşallah hayırlı haberlerini al kaç yumurta toplandı birde neden altın oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…