Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Mrb ablalarım,kardeslerim
Şükür iyiyim....sabah 11 de 3 tane transfer edildi.firdevs hanimin fikrine dayalı olarak....8 bardak su içtim ....sıkışnca aldılar..5 dakika sürdü.sonra 25 dakika fazla sıkısmadan tuttum.sonra 2 defa sürgü getirdiler :) şansımıza bugünün sakin olmasi da sebebiyle 4 e kadar kaldı hastanede.hastanenin golden tulip le anlaşması varmış.gecelik 105 euro ..Eşim başka bir yere gitmek istemedi....Ulaşım konusunda hava alanından aldılar.otele getirdiler...yarın sabah uçağıyla dönücez.uçağa da otelden alıp onlar bırakacaklar.her konuda yardımcı oldular sa olsunlar.geri Yüce Rabbimin takdirine kalmış
.inşallah bana da buradaki bütün ablalarima da kardeslerime de pozitifleri gösterir yüce Rabbim....

İnşllh bebişler sıkı sıkı annelerine tutunurlar allah gönlüne göre versin canım güzel haberlerini bekliyoruz

Transfer öncesi. Şu sıkışık olma durumu en büyük kabusum şimdiden kara kara düşünüyorum son ki tüp denememde dr söylediği saatten 1.5 saat geç girdi transfere ben çatladım nerdeyse tam transfer zamanı ağladım dayanamıyorum diye sondayla biraz boşaltmışlardı ama o gerginliği atamadan transfer yapıldı dr hemşirelere kızdı neden bu kadar sıkışık beklettiniz wc göndermediniz diye ama ooo geçmiş olsun benim teansfer tam bir fiyaskoydu tabii sonuç negatif hem sürgüde vermediler direk wc gitmiştik

pozitifi gör inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Seyhan ceyhan nasilsin canim
Mrb canim cok sukur iyiyim.en nasilsin.esimin fsh normalden cok yuksek cikti.ayrica kaynimdada ayni azosperm sorunu var.tesede hucre buldular onda ama 3 tup bebek denemeside basarisiz oldu.kaynanamla kayinbabam amca cocuklari esim buna bagliyo.ureme konusunda erkeklerde sorun var bizimkilerde gorumcemin 2 oglu var masallah.kaynimla eltim hala dayi cocuklari.ayni sekilde eltimin ana-babasida amca cocuklari.onlarinda ogullarinin azospeem sorunlari var.tabi onlar anlamiyo genetik oldugunu bu bizim tezimiz anlayacagin.doktor kaynima genetik test yapti guya bisey cikmadi ama bulamiyolar.bence buda allahtan belki cocuk olsa hasta vya sakat olma olasili var.bilemeyiz.kaynimlar tupte basarisiz oldular.ama ankarada bi doktor var kaan aydos diye onun haatalari.ilacla sperm olusturup tekrar tupe kalkiscaklar.zor ya hem kadin icin hemde adam icin.allah hepimizin yardcisi olsun

İnsallaqh bu sefer hersey kusursuz olur canim pozitifi gorursuntum kardeslerm goruruz ins

Tabiki canim benim Rabbim hayirlisini versin beterin.beteri var.bizim suan hormon testlerimiz temiz cikti doktor genetik testi de istedi ama ailede hic azosperm tok ama esimde sperm satidi hix yok ins.temiz cikar siz tese oldunuz mu cnm benim umudun yok ama donasyona sicak bakiom.hayirlisi hepimiz icin yani genetik temiz cikarsami tese olucak cnm kotu.cikarsa tese olmuyomu canini ciktiysam k.bakma canim ikimiz ayni durumdayiz die sana fikir danisiorum bitanem

Canım ne güzel geçmiş tüm gelişmeler,inşallah Allah kalbindeki neyse onu verecek,oğluna/ oğullarına kavuşacaksın.
Biz de günübirlik gidip/geleceğiz,yani bir gece kalıp geleceğiz,sonrasında alabilirsem bir hafta izin alıp,evde geçirmek istiyorum,benim de zamanım az kaldı.
3 tane transfer edilmesi de süper olmuş,12 gün sonra hamile yazacağız seni de inşallah Rabbim yardımcımız olsun.

Estagfirullah canim tabiki sorabilirsin.ben. bunlari hic ama hic sorun etmedim yemin ederim allahim sahid bunlari bilerek ewlendim.gecmise donsem yine esimle ewlenirdim valla.cok sukur ben hep umutluyum.sende pozitif dusun moral ver esine bak hucre cikacak hersey guzel olcak diye.motivasyon cok onemli.esim teseye girerken cok umutluydum ama olmadi..bizimki ilkinde cikti yakin tarihteki cikmadi.once uzuldum agladim.doktor salak dikkat et boyle durumlarda erkek intihar edebilir diyede beni korkuttu.ben bide esimin agrisini girdum adam belli etmemeye calisti ama cok kotu olsu.gecce ilac aramaya ciktim.kimsenin haberi yoktu aileden.agri kesiciyi verdikten sonra rahatladi ama gelde bana sor.mahvoldum.tabi o hemen var bundada bi hayir dedi ve donasyonu teklif etti ben kabul etmedim once sonra sicak geldi bu fikir.sen kendini hep olacak diye inandir.esinede boyle yansitki oda inansin kendine.insallah hersey gonlunuze gore olur canim.

İnsalllh canim bwnim hepimiz icin guzep seyler olur Rabbim buyuk destek olmaya clisiorum canim ama zor zaman sen beni cok iyi anlarsin biz donasyonla ilgili suan hicbisey konusmadik esimle teklif edermi yada sicak bakarmi onuda bilmiom ama olmasa ven dunuorum bende eaimi cok seviyoeum canim bizde yedi sene konusarak evlendik ama sorunu bir ay once ogrendik bizden bide dopler utrason istediler ondada varikosel 3 cikri bide reflu cikti doktor geriye kacis olqbilir dwdi bilemiyorum canim hakkimizda hayirlisi eaimize destek olalim Allah onlari basimizdan eksik etmesin ben hep derimki eslerini genc yasta kaybedenler var halimize binlerce sukur

Legacy 12 hayırlısı olsun inşallah kaç yumurta q kalite çıktı birde yaşını ogrenebilirmiyim

Aynen canim bizdede varikosel vardi.oda surekli nuksediyo hic gecmiyo.ameliyat 2 kez nasil bi hastaliksa aynen geri olusuyo.esime gore evlatlikla ayni donasyon.daha dogrusu % 50 si bizim.bide cevre faktoru var.aileler var.bizde ayni sekilde 5 yil gorusup oyle ewlendik tabi ben bunu 8 yildir biliyodum seninki daha yeni o yuzden agir geliyo biz hazmettik artik.inanki zaman herseyin ilaci.donasyona mecbur kaldiginda dolayli yollardan baskalari uzerinden anlat.sen teklif etmeden o teklif edecektir.ben bugun irem hanumla mesajlastim.bende bi kac fotograf istedi kan gruplarimizi sordu.bunlar bile icimizi kipir kipir etti.valla cocuk gibi hoplamak ziplamak bagira bagira sarki soylemek istedim.zor olan herzaman tatludir guzeldir degerlidur.allahim hepimize hayirlisini nasip etsin

sevgili sevinc eger genetik bozukluk cikarsa,sperm cikmio.benim esimde de ayni durum olmustu inslh sizde olmaz.yuzde bir ihtimal demisti,igneler kullandi AMA yine sperm bulunamadi.yani genetik bozukluk olanlarin spermleri sadece ergenlik doneminde olusuyormus yas ilerleyince yok oluyormus.ben cok arastirmistim

Amin inslh cok merak ettik seni.inslh kesede de gorursun bize de duyurursun...

Karaca mrb.gecmis olsun siz tup Denedinizmi ne gibi bi cozum yoluna basvurdunuz acaba

Aynen biz de eşimle senin gibi Firdevs Hanımla her aşamada görüşürken çocuklar gibi şendik..
Hele ben bana uygun bulunan donörlerim bilgilerini gönderdiğinde Sevinçten o gece hiç uyuyamadım..
O kadar inanıyorum ki olacağına,hayatın her döneminde bence inanarak,güvenerek atılan adımlar çok daha önemli ve değerli..
Bana ve eşime öyle yakın geldiler ki Firdevs/İrem Hanım sık sık görüşmesek , acaba ben bugün neyi eksik yaptım diyorum,ve hemen seslerini duymak istiyorum,ve görüşüyorum içim rahat ediyor...
Rabbim hepimizi onların vesilesiyle evlatlarına kavuşturur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…