Ne değeri var ki yaptıklarını unutabilcem mi zor günümde destek olsaydılarHiç üzülme sen,olacak hem de inşallah ikiz olacak meleklerine kavuşacaksın en kısa zamanda..
Onlar yani kayınvaliden ve kayınpederin,görüncen de senin ve bebeklerinin etrafında dört dönecekler o zaman senin Etrafında..
Allah eşimden razı olsun allah ona uzun ömür sağlık versin çok düzgün insan çokNe değeri var ki yaptıklarını unutabilcem mi zor günümde destek olsaydılar
Allah eşimden razı olsun allah ona uzun ömür sağlık versin çok düzgün insan çok
Neyse ben onları allaha havale ettim bunlardan bahsedip moral bozmaya değmezEltilerim bile benim olduğum zaman bebek muhabbeti yapıp gülüşüyorlar biri diyor bu ay gebe kalmış olabilirim öbürü de hadi canım sen hamile kalamasın ötekide niyeymiş ben kırkımdamıyım ki kalamayayım ha ha ha diye gülüşüyorlar
Cahil insanlar işte ne yapacaksın,duygusuz ,hassasiyetsiz insanlar..Bakalım Rabbim birgün onları da başka birşeyler sınarsa,o sınadıkları şey de sende olsa,geçip karşılarına gülsen ne hissederlerdi acaba..Eltilerim bile benim olduğum zaman bebek muhabbeti yapıp gülüşüyorlar biri diyor bu ay gebe kalmış olabilirim öbürü de hadi canım sen hamile kalamasın ötekide niyeymiş ben kırkımdamıyım ki kalamayayım ha ha ha diye gülüşüyorlar
Unutmazsın tabii de,meleğine kavuşunca o zaman kimseyi takmayacaksın,eşin sen ve bebişlerin size yetecek,onlarla da mesafeli olursunuz tatlım...Ne değeri var ki yaptıklarını unutabilcem mi zor günümde destek olsaydılar
Allah sana eşine uzun ve sağlıklı bir ömür versin,üzülme sen boşver,Allah'a havale et,ben benim canımı yakanları Allah'a havale ederim,bir bakarım Rabbim benim hiç birşey yapmama gerek kalmadan sessizce alır intikamımı...Allah eşimden razı olsun allah ona uzun ömür sağlık versin çok düzgün insan çok
Sarılın eşinizle birbirinize,size öyle söyleyenlere deyin ki biz hala balayı yapıyoruz,yiyip içip geziyoruz,oooohhh keyif bizim değil mi diye çatlatın...Basın kahkahayı da ...Bu cahil ,hassasiyetsiz insanlar ancak bundan anlarlar çünkü..Neyse ben onları allaha havale ettim bunlardan bahsedip moral bozmaya değmez
Ahhh canım benim Allah yardımcın olacak ,biz de sana dualarımızı göndereceğiz buradan,hayırlısıyla 5. Hamilemiz sen olacaksın tatlım...transferden 5 dakika önce 7 tane Hacet Duası ,3 ihlas,1 Fatiha Duası okuyup,hayırlı bebek dilemeyi unutma lütfen...Canım ablalarım,kardeslerim
Yarın transferim var....dualarınniza o kadar çok ihtiyacım var ki....nolur bu günümde beni yalnız bırakmayın...dualarınzla çok rahatliyorum...insallah bende güzel Haberlerimiizi paylaşırız buradan
Sakın çok fazla su içip çok sıkışma ki rahmin kasılmasın,ben bunları hep tüp bebek denemelerimde öğrendim..Canım ablalarım,kardeslerim
Yarın transferim var....dualarınniza o kadar çok ihtiyacım var ki....nolur bu günümde beni yalnız bırakmayın...dualarınzla çok rahatliyorum...insallah bende güzel Haberlerimiizi paylaşırız buradan
Sakın çok fazla su içip çok sıkışma ki rahmin kasılmasın,ben bunları hep tüp bebek denemelerimde öğrendim..
En fazla 5/6 bardak su içip,hafif hafif yürüyüp,normal sıkışık gir transfere,çıkınca da 20 dakika tuvaletini yapmadan bekle canım..sonrasında yapsan da sürgü iste,en az 2 saat yat lütfen canım olur mu?
Allah yardımcın olsun çok başarılı bir transfer olur inşlh bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar dilerim bol şans canımCanım ablalarım,kardeslerim
Desteğin için tskrlr böyle insanlar hep vardı hepte olacak alah bildiği gibi yapsın onlarıCahil insanlar işte ne yapacaksın,duygusuz ,hassasiyetsiz insanlar..Bakalım Rabbim birgün onları da başka birşeyler sınarsa,o sınadıkları şey de sende olsa,geçip karşılarına gülsen ne hissederlerdi acaba..
Unutmazsın tabii de,meleğine kavuşunca o zaman kimseyi takmayacaksın,eşin sen ve bebişlerin size yetecek,onlarla da mesafeli olursunuz tatlım...
Allah sana eşine uzun ve sağlıklı bir ömür versin,üzülme sen boşver,Allah'a havale et,ben benim canımı yakanları Allah'a havale ederim,bir bakarım Rabbim benim hiç birşey yapmama gerek kalmadan sessizce alır intikamımı...
Sarılın eşinizle birbirinize,size öyle söyleyenlere deyin ki biz hala balayı yapıyoruz,yiyip içip geziyoruz,oooohhh keyif bizim değil mi diye çatlatın...Basın kahkahayı da ...Bu cahil ,hassasiyetsiz insanlar ancak bundan anlarlar çünkü..
Des
Desteğin için tskrlr böyle insanlar hep vardı hepte olacak allah bildiği gibi yapsın onları
Dualarımız seninle canım her daim.Tamam abla tavsiyelerinize uyucam..Allah razı olsun....dua edin olur mu
tekrar gecmis olsun ablacim.benimde gastrik var.ben yillardir cekiyorum.10 seneden fazladir.yillardir asitli,baharatli,aci vs hicbirsey yiyip icemiyrm.cok dikkat etceksin.o agriyi biliorm resmen nefesini kesio.inslh sonuclarin da temiz cikar.allahin izniyle...Kızlar hastaneden geldik,iyiyim çok şükür...
Bağırsaklardan 2 polip alındı ve biyopsiye gönderildi,biyopsi sonucunu haftaya bugün alacağız ve doktor yorumlayacak.
Miğdede de gastrit çıktı.
Buna da şükür.
Karacacım sağol canım,inşallah en kısa zamanda sağlığıma kavuşurum,tüm dileğimiz bu,çok yıprattı bu durumlar beni.tekrar gecmis olsun ablacim.benimde gastrik var.ben yillardir cekiyorum.10 seneden fazladir.yillardir asitli,baharatli,aci vs hicbirsey yiyip icemiyrm.cok dikkat etceksin.o agriyi biliorm resmen nefesini kesio.inslh sonuclarin da temiz cikar.allahin izniyle...
Canım benim heyecandan uyuyamadım mı yoksa?Canım ablalarım,kardeslerim
Amin canım saolSevinnc74 canım hiç moralini bozma Allah a havele et öyle insanları ,bakalım o övüne övüne anlattıkları çocuklarının hayırlarını görebilecekler mi?sen boş ver o densizleri hayatta hep var öyleleri ama Rabbim büyüktür.denenmeye geldik imtihana geldik bu dünyaya bizim de sınavımız buymuş.Allah ım sadece bana değil buradaki herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver Rabbim.el açtık Sana yalvarıyoruz,bizi kapından boş geri çevirme Ya Rabbim.....bütün kızkardeşlerime bana bu gidişimizde hayırlı sağlıklı çifter çifter ver Ya Rabbim.amin.amin.amin....
legacy12 canım transferin hayırlı olsun,güzel düşün sonu güzel olsun.dualarımız seninle.yalnız değilsin orda..sana sımsıkı yapışsın yavruların dokuz ay seni hiç bırakmasınlar,zaten daha sonra onları hiç bırakmayacak harika bir anneleri olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?