Amin canım saol
Arkqdaslar npionuz bugun toping sesizkalmis.nerdeniz iyi pazarlar canlarrAmin canım saol
İyi pazarlar malum herkesin eşi evde dışarda yağmur pek fırsat olmuyor yazmaya transferi yapılan arkadaşımızı bende merak ediyorum hayırlı haberler alırız inşlhArkqdaslar npionuz bugun toping sesizkalmis.nerdeniz iyi pazarlar canlarr
tuana bende seni gordugume sevindim cabim uyiyim esimle oturuyoru havada bi kapali evde gecirdik bu pazari sen nsilsn cnmmrb mutlu ol nasılsın bugün seni gördügüme sevindim:)
Tese ameliyati olmamizada az kaldi bizim bir ay icibde gersey belli olcak cuma gunu doktordaydik hormon testi yaptirdik cok iyi cikti genetik testi icin kan verdik eger iyi tikaniklik vardir buyuk ihtimalle dedi doktor suan beklemedeyiz inaaplh tikaniklik vardir lutdwn dua istiom arkadaslarim hepimizdentuana bende seni gordugume sevindim cabim uyiyim esimle oturuyoru havada bi kapali evde gecirdik bu pazari sen nsilsn cnm
İnşallah bulunur da , tüp bebekle bebeklerinize kavuşursunuz,taaaa Kıbrıs'a gitmenize gerek kalmaz canım.Tese ameliyati olmamizada az kaldi bizim bir ay icibde gersey belli olcak cuma gunu doktordaydik hormon testi yaptirdik cok iyi cikti genetik testi icin kan verdik eger iyi tikaniklik vardir buyuk ihtimalle dedi doktor suan beklemedeyiz inaaplh tikaniklik vardir lutdwn dua istiom arkadaslarim hepimizden
Allh hepimixin gonlune gore vetsin insallh gizel dostlRim ins.kanbar abla insİnşallah bulunur da , tüp bebekle bebeklerinize kavuşursunuz,taaaa Kıbrıs'a gitmenize gerek kalmaz canım.
nerdesin sen canım merak ettim seni whatsaptan msj attım 2 gündür yoksun, cepten msj attım, nasılsın?mrb mutlu ol nasılsın bugün seni gördügüme sevindim:)
Sevinc74 oncelikle merhaba.bosver sikma canini sonucta allahim hepimizi baska seylerle deniyor.hem bak hergun meryem suresini okuyoruz ordada yaziyo turkcesine bak.ne evladina nede malina guvenme.allah bana cok mal cok evlat verir diye kendini kandirma diye.yanlis yazdiysam affola.anlatmak istedigim allah sonu iyi gelen kullarindan etsin hepimizi.cocuklarimiz saglikli ve buzlere hayairli evlat olurlar ins.seni uzenler kinayanlar bu dunyadda cekecek obur taraftada.allah islah etsin onlari.hep gul hep mutlu ol esin ve cocuklarinla ins....Eltilerim bile benim olduğum zaman bebek muhabbeti yapıp gülüşüyorlar biri diyor bu ay gebe kalmış olabilirim öbürü de hadi canım sen hamile kalamasın ötekide niyeymiş ben kırkımdamıyım ki kalamayayım ha ha ha diye gülüşüyorlar
Seyhan ceyhan nasilsin canimSevinc74 oncelikle merhaba.bosver sikma canini sonucta allahim hepimizi baska seylerle deniyor.hem bak hergun meryem suresini okuyoruz ordada yaziyo turkcesine bak.ne evladina nede malina guvenme.allah bana cok mal cok evlat verir diye kendini kandirma diye.yanlis yazdiysam affola.anlatmak istedigim allah sonu iyi gelen kullarindan etsin hepimizi.cocuklarimiz saglikli ve buzlere hayairli evlat olurlar ins.seni uzenler kinayanlar bu dunyadda cekecek obur taraftada.allah islah etsin onlari.hep gul hep mutlu ol esin ve cocuklarinla ins....
Seyhan ceyhan canim bizim hormin tahlilerimiz normal cikti genetikte sorun aileden mi gelmesi lazim sen daha bilgilisin hormon degrleri normalse genetikte bozukluk cikarmiSeyhan ceyhan nasilsin canim
Tskr ederim arkadaşım . Bende meryem suresinin manasını okumuştum ama dindar gözüken çevremdekiler açıpta okusalar bu konuştuklarından utanırlardı neyse allah hakkımızda hayırlısını versin.Bazen bize şer gibi görünenin aslında hayırlısıdır belki bilemeyiz demişti hoca oğlumu kaybettiğim günSevinc74 oncelikle merhaba.bosver sikma canini sonucta allahim hepimizi baska seylerle deniyor.hem bak hergun meryem suresini okuyoruz ordada yaziyo turkcesine bak.ne evladina nede malina guvenme.allah bana cok mal cok evlat verir diye kendini kandirma diye.yanlis yazdiysam affola.anlatmak istedigim allah sonu iyi gelen kullarindan etsin hepimizi.cocuklarimiz saglikli ve buzlere hayairli evlat olurlar ins.seni uzenler kinayanlar bu dunyadda cekecek obur taraftada.allah islah etsin onlari.hep gul hep mutlu ol esin ve cocuklarinla ins....
Seyhan ceyhan canim bizim hormin tahlilerimiz normal cikti genetikte sorun aileden mi gelmesi lazim sen daha bilgilisin hormon degrleri normalse genetikte bozukluk cikarmi
Histereskopi- tsh-açlık kan şekeri-ast-alt-bun-kreatinin-hbs-hcv-hıv . Benden istenen testler bunlar eşimden de spermiyogram-hbs-hcv-hıv. Testleri istendi sanırım bunların içinde genetik yok dr sorsam mı acabaMutlu oll genetik testleri dr mu istedi siz mi yaptırıyorsunuz bizden istemedi firdevs hnm
Sevic canim bu azosperm icin esimin durumu icin seyhan ceyhanda bu durumda oldugu icin ona sordum yani biz suan sperm aranio ama genetik testi kotu cikarsa sansimiz yok ayni durumda oldugumuz icinsordum yani eslermiz azosperm sperm donasyonu yapicaz ama biz suan arastirma asamasindayiz azospermin onlqrin arastirilmis genetik cikmis biz tahlileri yapioz yani dobasyonla ilgili degil canim bilgin olsunHistereskopi- tsh-açlık kan şekeri-ast-alt-bun-kreatinin-hbs-hcv-hıv . Benden istenen testler bunlar eşimden de spermiyogram-hbs-hcv-hıv. Testleri istendi sanırım bunların içinde genetik yok dr sorsam mı acaba
Tamam canım tskr bilgiler içinSevic canim bu azosperm icin esimin durumu icin seyhan ceyhanda bu durumda oldugu icin ona sordum yani biz suan sperm aranio ama genetik testi kotu cikarsa sansimiz yok ayni durumda oldugumuz icinsordum yani eslermiz azosperm sperm donasyonu yapicaz ama biz suan arastirma asamasindayiz azospermin onlqrin arastirilmis genetik cikmis biz tahlileri yapioz yani dobasyonla ilgili degil canim bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?