Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Mutlu ol,Sevinç,Tuana yağmurlu ama huzurlu bir Pazar günü evde dinlenip,keyif yapıyoruz.
Hepinize merhaba..
Topiğimiz,ki ben uğurlu Topiğimiz diyorum,kim giderse inşallah hamile dönecek,sıra Legacy'de..
Bakalım güzel haberler bekliyorum ondan da..

tuana bende seni gordugume sevindim cabim uyiyim esimle oturuyoru havada bi kapali evde gecirdik bu pazari sen nsilsn cnm
Tese ameliyati olmamizada az kaldi bizim bir ay icibde gersey belli olcak cuma gunu doktordaydik hormon testi yaptirdik cok iyi cikti genetik testi icin kan verdik eger iyi tikaniklik vardir buyuk ihtimalle dedi doktor suan beklemedeyiz inaaplh tikaniklik vardir lutdwn dua istiom arkadaslarim hepimizden

Hamilelik takvimimi bile ayarladımBebeğimi göbişime aldığımda , takvim gerisayıma başlayacak...
Tabii ki de Rabbim bilir , ama ben inanıyorum hepimizin ilk seferinde bebeklerine kavuşacağına..
Topiğimiz en hızlı ilerleyen topik,bunu buradaki bütün 18 anne adayının da pozitif,iyi kalpli ve dualarına bağlıyorum,gerçekten çok örnek bir dayanışma içindeyiz herbirimiz,bir diğerine..
Yakın zamanda,uygun bir mekan belirleyip buluşup sohbet edip,bu güzel dostluğu pekiştireceğiz..
Bunun yakında duyurusunu yapacağım ...
Herbirimiz Allah' a emanetiz,dualarla ve sevgiyle...

İnşallah bulunur da , tüp bebekle bebeklerinize kavuşursunuz,taaaa Kıbrıs'a gitmenize gerek kalmaz canım.

Sevinc74 oncelikle merhaba.bosver sikma canini sonucta allahim hepimizi baska seylerle deniyor.hem bak hergun meryem suresini okuyoruz ordada yaziyo turkcesine bak.ne evladina nede malina guvenme.allah bana cok mal cok evlat verir diye kendini kandirma diye.yanlis yazdiysam affola.anlatmak istedigim allah sonu iyi gelen kullarindan etsin hepimizi.cocuklarimiz saglikli ve buzlere hayairli evlat olurlar ins.seni uzenler kinayanlar bu dunyadda cekecek obur taraftada.allah islah etsin onlari.hep gul hep mutlu ol esin ve cocuklarinla ins....

Seyhan ceyhan nasilsin canim

Tskr ederim arkadaşım . Bende meryem suresinin manasını okumuştum ama dindar gözüken çevremdekiler açıpta okusalar bu konuştuklarından utanırlardı neyse allah hakkımızda hayırlısını versin.Bazen bize şer gibi görünenin aslında hayırlısıdır belki bilemeyiz demişti hoca oğlumu kaybettiğim gün

Mutlu oll genetik testleri dr mu istedi siz mi yaptırıyorsunuz bizden istemedi firdevs hnm

Mutlu oll genetik testleri dr mu istedi siz mi yaptırıyorsunuz bizden istemedi firdevs hnm
Histereskopi- tsh-açlık kan şekeri-ast-alt-bun-kreatinin-hbs-hcv-hıv . Benden istenen testler bunlar eşimden de spermiyogram-hbs-hcv-hıv. Testleri istendi sanırım bunların içinde genetik yok dr sorsam mı acaba

Histereskopi- tsh-açlık kan şekeri-ast-alt-bun-kreatinin-hbs-hcv-hıv . Benden istenen testler bunlar eşimden de spermiyogram-hbs-hcv-hıv. Testleri istendi sanırım bunların içinde genetik yok dr sorsam mı acaba
Sevic canim bu azosperm icin esimin durumu icin seyhan ceyhanda bu durumda oldugu icin ona sordum yani biz suan sperm aranio ama genetik testi kotu cikarsa sansimiz yok ayni durumda oldugumuz icinsordum yani eslermiz azosperm sperm donasyonu yapicaz ama biz suan arastirma asamasindayiz azospermin onlqrin arastirilmis genetik cikmis biz tahlileri yapioz yani dobasyonla ilgili degil canim bilgin olsun

Tamam canım tskr bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…