Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Mrb irem hasta Koordinatörü arayıp ucagin geliş donus saatini sordu..havaalanında karşılaşıladilar...evet ulaşım konusunda yardimci oldular sa g olsunlar..
Sen paket mi aldın,yoksa paket almadığın halde ulaşımına yardımcı mı oldular canım?

Günaydın kızlar,bugün güzel bir gün,benim için geri sayım başladı,hızla tedaviye doğru yaklaşıyorum,çok heyecanlıyım..
İnşallah hamile döneceğim hayırlısıyla,olumlu düşünüyorum..

Tesekkur ederim canim ama heralde en pahalisi cinstet tayini ....
Merhaba ; Bizde ocak veya şubat ayında sperm donasyonu yaptıracağız. Doktor Halil İbrahim Beyin muayene hanesii le görüştük. 3.750 Euro işlem ; uçak konaklama bize ait. Paketten bahsetmediler. Umarım biran önce bebişlerimize kavuşuruz. Tek amaç tek çabamız bu.

Günaydın Kanbar. .hep olumlu düşün ; kaderimizde ne yazıldıysa o ama kader deyip geçme. Çok güçlüsün. Güçlü durarak kaderi de olumlu yönde değiştirebiliriz. Pozitif ol ki herşey pozitif olsun :)

Çok güzel yazmışsın. Benimde eşim 19 yaşında lenf kanseri başlangıcı teşhisi ile kemoterapi görmüş. Biz doktora ilk gittiğimizde bize tese ameliyatında %40 şans verdi. Bence çok büyük bir orandı ve hemen tese oldu fakat sperm bulunamadı. %1 bile deselerdi tese ameliyatını yine de olacaktı. Sperm bulunamadığını öğrendiğimiz an ; eşim daha narkozun etkisinden bile kurtulmamıştı bana sperm donasyonunu teklif etti.Önce reddettim ama eşim sıkı sık söylemeye başlayınca araştırdım. Biz kimseye söylememe taraftarıyız. Çünkü bizde 'kaşı annesine ; burnu babasına ; gözü şuna benziyor' diye sürekli bir benzetme alışkanlığı var. Belki bebek bana da eşimede benzemeyecek ama bizim bebeğimiz ; biz yetiştireceğiz ; ben emzireceğim. Bunları düşünürken bile sabırsızlanıyorum. Umarım 2015 hepimize mutluluk,şans , bebek ağlamaları ; uykusuz geceler getirir.

Karacam allah beterinden saklasin.zaman ayirip paylastigin ozelin icin tesekkur ederim.dediklerine harfiyen katiliyorum.sana bisey sorcam tecruben var rahim ultrasonu cektirirken agri sanci oluyormu.
Ben randevumu aldım. Ocak 9 da rahim filmi çekilecek. Doktor direk 'ağrılı olacağı için hafif anestezi yapacağım dedi' Aslında anestesi istemiyordum ama kabul ettim. Herşeye değer bence. Bebeklerimizi için.

Hem de tüm sağlık sorunlarıma ve olumsuzluklara rağmen,aslan gibi ayaktayım canım,ama hep pozitif ve güçlü oldum zaten hayatım boyunca böylesi çok daha iyi..
Çok olumlu hislerim var,alıp geleceğim ve hamile kalacağım,öyle hissediyorum,kalben ve beynen hazır hissediyorum,inşallah bebeklerime kavuşurum,inşallah hepimiz kavuşuruz..

İnşallah sen de ilk denemende anne olursun Britian.

Sen paket mi aldın,yoksa paket almadığın halde ulaşımına yardımcı mı oldular canım?
Paket almadım...rica ettim yarci oldular..ama genelde rica edildiğinde yardimci oluyorlarms benm bildiğim..daha öncede belirttigim gibi irem e sorarsan daha net bilgi verir...bizi almaya gelen abi genelde hasta karşıladığını söylemişti.

Abla inş daha iyisin her zaman giremiyorum nete geç yazabildim kusura bakma

Abla inş daha iyisin her zaman giremiyorum nete geç yazabildim kusura bakma
Canımsın,sorman yeter birtanem..
Yazdığım gibi endeskobi ve kolonoskobinin ameliyat sonrası enfeksiyon yaratması sonucu ASO ve CRP kanda yükselebiliyormuş,yarın kan testi yaptırıcam ASO nun 200'ü,CRP'nin de kanda 0,80'i geçmemesi gerekiyor,inşallah yarın belli olur,geçtiğimiz C.tesi alınan 2 polipin biopsisinin sonucu da cumartesi çıkacak,hepsi temiz olursa ay sonu,ya da ocağın ilk günleri misafirim gelir tedavi için start verilir ve Ocak sonu ver elini Kıbrıs tatlım..

Çok sağol canım,ben de konuşayım da o zaman bana da yardımcı olsunlar,bu konu çok önemli çünkü,Kıbrıs'a ilk kez gideceğim ben,gerçi eşim gitti daha önce,ama olsun,rahat oluruz..

canım hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşşşşşşşşş

mrb kızlr ben bugün doktora gittim kendi doktorum bebek iyi kalp atışı ii boyu iyi ama kese boyu küçük gelio 2 hafta sonra gel inşallah kese büyür yoksa kalbi durıur dedi.öglen dayanamadım bir başka doktora gittim baktı güzel herşey dedi tam masadan kalkıyodum anlattım bugün bir doktor kese küçük dedi dedim yok öle bişey herşey iyi bence dedi bende ultrasyon resimlerini firdevs hanıma yolladım gayet güzel dedi ama işte insan ilk doktorun dediginden etkilenio yani moralim biraz bozuk kızlar dua ediyorum kısmet inşallah herşey yolundadır amin

Canım benim o nasıl doktormuş öyle,benim burada tüylerim diken diken oldu,sen kimbilir nasıl korktun..
Ben sana ne diyorum güzel annem,oğlunu kucağına alacaksın,Istanbul'a da bana geleceksin,benim ikizlerle senin oğlan oynarlarken,biz de keyifle balkonda kahvelerimizi bir yandan yudumlarken,bir yanda da bebeklerimize gururla,böbürlene böbürlene bakacağız...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…