Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kızlar siz de hamilelik takvimi yapın,Tuanam,Özlem,MazharFuat Özkan,Mehmah çok güzel oluyor,bakın ben bile yaptım,gidip Kıbrıs'ta bebişlerimi göbişime alınca hamilelik takvimim aktif olacak ve doğuma geri sayım başlayacak...
Hatta yaklaşık transfer tarihlerini bilenler bile yapsın,çok eğlenceli oluyor..

Tuanacım iyi olucak inşallah herşey üzülme,sürekli aklımızdasın her aklımızada geldiginde dua ediyoruz sana inan...

Hoşgeldin tatlım nasılsın?Az kaldı bebeklerimizi alıp gelmemize,heyecan dorukta,eşimle içimiz kıpır kıpır..
Ayyy hadi hayırlısı cnm,bizede az kaldı bende aynı gün yaklastıkca içimi heycan kaplıyo.ilk gittimizdede çok heycanlıydım ama sadece heycanlıydım inşallah bu sefer başka olucak

Ayyy hadi hayırlısı cnm,bizede az kaldı bende aynı gün yaklastıkca içimi heycan kaplıyo.ilk gittimizdede çok heycanlıydım ama sadece heycanlıydım inşallah bu sefer başka olucak
Dün oturup eşimle hayal kurduk,bebeklerimiz geldiğinde hayatımız ne kadar güzel olacak,artık tatillere,ev gezmelerine,alışverişlere bebişimizle gideceğiz,onun her anını,her mimiğini ,büyüyüşünü mucize gibi izleyeceğiz,hele ilk anne ,ilk baba dediğinde pat diye düşüp bayılmayalım da sevinçten..
Bu heyecan çok güzel bir duygu,olmalı da galiba,bu heyecan ümitlerimizi,ümitlerimiz de sanki hayallerimizi,hayallerimiz de tüm bedenimizi ve rahmimizi bebeğin gelişine hazırlıyor sanki ..

Tatlımm benn bende varım beni unuttunmu :)banane bende gelicem sana

Tatlımm benn bende varım beni unuttunmu :)banane bende gelicem sana
Sen benim birtanem ,nartanem,cantanemsin tatlım..Hepinizi çok seviyorum..
Tuana uzakta oturuyor,senle yakınız zaten,onun için dedim,senle nasılsa görüşeceğiz yakında tatlım..
Hani organizasyon yapacağız ya,konuşalım da aramızda...
Yer,zaman,mekan belirleyelim,ben şu iki engelli koşuyu atlatayım da inşallah..

İnsallh canim benim Rabbim iyi seylerle karsilastirsin bizde tese ameliyati olucaz ama daha azospermm sebebimiz belli degil teatlerimizi verdik bekluoz benim umudum yok sperm donasyonu esime haksizlik olur mu die dusunuom snra bizim canimiz olcak diom sperm.donasyonu yaptiran arkadaslar bu konuyu konusabilirmisyiz sizim fikirlerinize ihtiyacim var

Karaca seyhan ceyhan.britan fikirlerinizi bekliom Arkadaslar

Sgl cnm arkadaşım şaka yaptım zaten biliyorum senin kalbinin yüreginin güzelligini..tmm cnm ayarlayalım buluşalım burada olan arkadaşlarda musait olurlarsa süper olur

Tuana hayirlisiyla rabbim cocuklarini ve esini sana bagislasin.hersey dahada guzel olacak hepimiz icin.inanmak basarmanin yarisidir derler.guvendigin iyi oldugunu dusundugun doktorlara git bence.ben bugun kan tahlillerini yaptirdim.degerlerim normal ama tsh biraz yuksekti.aslinda sinir icinde ama firdevs hanima yolladim sonuclari oda bir an once tshi dusurelim hebelikte dusuk riskini arttiriyo dedi.halbuki bugun gittigim kadin dogum dr. Sonuclar gayet guzel dedi.bastan savdi.dr cok onemli yani....

Karaca seyhan ceyhan.britan fikirlerinizi bekliom Arkadaslar
Canim benim teseyi yaptirin aklinizda kalmasin.donasyonu yaptirdiktan sonra aklimiza bile gelmez bence.onlar bzm meleklerimiz tadimiz tuzumuz olacak.emin ol teseden sonra esinde isteyecektir.hem sadece sen ve esin bilecek hamile kaldiktan sonrada unutursunuz bence...

İnsallh bitanem ya cok morale ihituyacimizvar hepimizin evet hic aklimiza gelmez bile nefes olxak yavrularimiz bizim nefesimiz

İnsallh bitanem ya cok morale ihituyacimizvar hepimizin evet hic aklimiza gelmez bile nefes olxak yavrularimiz bizim nefesimiz
Mutluyum.mutlusun.mutlular.bu kadar basit aslinda.bazen motivasyonumuz dusuyor ama yukseltmek bizim elimizde.esine siki siki saril onu ne kadar sevdigini soyle.asil o mutlu olsun sonrada seni mutlu etsin.inaniyorum herkes hayallerine kavusacak.allahim dileklerimizi kabul edecek insallah.birbirimuze yaptigimiz dualar dilekler kabul olacak insallah.bu formda daha sonra cocuklarimiza isim onerilerinde buluncaz ins.ben inaniyorum...sende inan

İnsallh cabim ya bu aralar viras karamsarim ama bende olumlu dusunucem herseyin basindayiz sonunda defil esime hep destegim canim ama korku var vende bana kiyamaz aslinda ama bu aralar karamsarim biras ama evlat sahibi olnak.icin elimdwn geni yapicam yumurtaliklarimda cok iyi calisio yasimda henuz cok genc seyhan ceyhan insallh hepimiz mutlu olcaz bende inaniomm

Bak simdi agzindan bal damliyor iste...

Canım benim iki dr iyi problem yok demiş . Sen. Bu iki dr dediğine inan korkma .

Çok güzel hayaller bende kuruyorum böyle sonrada şimdiye kadar hayal ettiğim hiç bir şeyi gerçekleştiremediğimi hatırlayıp vazgeç hatal kurma diyorum kendime inşllh herkesin hayalini gerçekleştirir rabbim inşlh bu sefer benimde hayalim gerçek olur

Bu doktorlar ne kadar acımasız insanlar ya pat diye böyle şey soylenirmi sıkma sen canını inşallah bebeğin seni hiç bırakma onlar çok kuvvetli hiç bişey olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…