Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kızlaaaarrrr neredesiniz ?
Kanbar ablacim keşke sen bu hastalıklarını bi atlatip tedaviye öyle baslasaydin daha iyi olmazmi ydi ocak 15 demiştin ne biliyim Şubat gibi baslasaniz psikolojik olarakta etkileniyosun sağlık sorunları olarak kendini biraz toparlasan tabiyki en iyisini sen bilirsin ana benim nacizane bir fikrim

Karaca seyhan ceyhan.britan fikirlerinizi bekliom Arkadaslar
Herkese günaydın. mutlu oll benimde eşimin azosperm nedeni net değildi. Kemoterapi gördüğü için vücuttaki sperm üreten hücreler yıpranmış olabilir denildi. Yani net ve kesin bir bilgi olmadan ve daha fazla zaman kaybetmeden tese ameliyatını olduk. Kaç yıllık evlisin (belki yazdın ama görmedim) ? Bence daha fazla zaman kaybetmeden ;eşini de kendini de yıpratmadan tese olun. Tese olun ki önünüzü daha iyi görürsünüz. Çok şükür ki sperm donasyonunu bana eşim teklif etti. Bende ilk başta reddedim. Defalarca söyledi ; ben sonra araştırmaya başladım. Ama eşim 2 mizin bebeği olacağını söyledi. Evet kaşı , gözü belki 2 mizede benzemeyecek ama ben doğuracağım ; ben büyüteceğim. Bana sorarsan eşini de fazla yıpratmadan yavaş yavaş sperm donasyonundan bahset. Hatta sen araştır de ... Biraz araştırsın ; okusun... Allah yardımcın olsun canım. Hepimizi hayatta neler bekliyor bilmiyoruz ki.. Ama çabalayacağız ; biraz kendimize güveneceğiz. Yosa olmuyor..

Evet canım. Mutlaka tese olsun. Sonra ; yıllar sonra bu konu ile ilgili seni yıpratabilir. Tese olsun ;aklında soru işareti kalmasın...

Hayal kurmaktan sakın ha vazgeçme canım,ben neyin hayalini kurduysam gerçekleşti bugüne kadar..
Şimdi sıra bebeklerimize kavuşmamızda eşimle..

Canım işte o yüzden Firdevs Hanım bugün kanda ASO ve CRP ,yani ameliyat sonrası enfeksiyon riskine baktırdı..
Veeee müjde,sonuçlarım temiz çıktı,yani bir engeli aştım..Eğer bu C.tesi günkü poliplerimin biopsi sonuçları da temiz çıkarsa Ocakta Kıbrıstayım.Kızlar bu durumlar tüp bebeğe engel değilmiş,araştırdım..

Harika haberler... Çok sevindim. Hadi hayırlı haberlerle gel :)

Harika haberler... Çok sevindim. Hadi hayırlı haberlerle gel :)
Çok teşekkür ederim,doktor kötü bir sonuç beklemiyorum dedi biopsi sonucundan ,inşallah çıkmayacak ocak iznimi yazıp verdim,çalıştığım birime 19/28 Ocak.15 arası 9 günlük izin aldım,bu kez dinleneceğim evde..
Bu çok önemli çünkü benim için,hepinizin de olduğu gibi..
15/20.Ocak gibi transferim olacak hayırlısıyla,heyecan dorukta...

tsh benimde yüksekti ilacı ayarladım tedavi ayı degişmedi zaten hamile kalıp bebek büyüyene kadar düzelio ilaçları ayarla yeterki üzülme hayır duan için teşekkür rabbim herkesin kalbine göre versin amin

gözün aydın biopsiden korkma o temiz olacak inş

Bitanem tunaydun islerim vardi yazamadim canim suan bir bucuk yillik evliyiz bir ay once ogrwndik azospermi teae olcaz ama suan daha testleri tam yapmadik horminu yaptik normal cikti esime donasyondan bahsedicem ama bi sperm cikma oraninizi sebebini soylese doktor canim bide arastrma hastaneainde cok uzun suruo tahliler viz oraya gidioz doktoru iyi die Rabbim yardimcimiz olsun

Sizden azospermin nedenini bulmak icin ne testleri istediler transratal ultrason istediler mi kizlar

Amin Canım. Benim eşime %40 şans vermişlerdi ki çok yüksek bir orandı ve bizi umutlandırmıştı ama bulunamadı. %1 bile deseler tese ameliyatı olsun. İleride kafanızda soru işareti oluşmaması için.

Sizden azospermin nedenini bulmak icin ne testleri istediler transratal ultrason istediler mi kizlar
Yooo ; benim eşimden sadece kan tahlilleri istediler. O testler de Adana da başka bir hastanede yapılmış olmasına rağmen kendi hastanelerinde tekrardan yapılmasını istediler.

Yooo ; benim eşimden sadece kan tahlilleri istediler. O testler de Adana da başka bir hastanede yapılmış olmasına rağmen kendi hastanelerinde tekrardan yapılmasını istediler.
canim bozde testislerinde reflusaptandi doktor geriye kacis olabilir dedivariskosel 3 var kucuken bi atesli hastalik gecirmis bide ama sebebi dua arastirilio genetik icin kan verdik oda on gune cikar bakalim bize tuzde kac sans vercekler yuzde kirk iyimis canim ama nasip hersey bilmiom siz teseyi nerede oldunuz canim emre beyden hep bahsedilio diger topingde bakiosan eger azo topingi

Ultrason cekini olmadmi yani canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…