Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Seni de buralarda görmek çok güzel ben varım eskilerden...ayyyy maşallah kocaman olmuşlar Allah bağışlasın bana çok dua et benim çok az bir zamanım kaldı hayırlısıyla bende anne olabilsem.

mrb kızlar nasılsınız kardelennur ne yaptın canım kalınlaşma durdumu umutlu ol moralini yüksek tut sanırım başarı birazda olacak diye inanmaya baglı zaten tüm bacılar el açıp yalvarıo herkes tek yürek sende bize et ne olur her aşaması zor inan anne olunca anlarsın :)

Mrb arkadaşlar nasılsınız? Bir şey sormak istiyorum. D. Kontrol hapını bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz yazabilir misiniz?

Seni de buralarda görmek çok güzel ben varım eskilerden...ayyyy maşallah kocaman olmuşlar Allah bağışlasın bana çok dua et benim çok az bir zamanım kaldı hayırlısıyla bende anne olabilsem.

canim benim kardelennur. sevindim senden cevap aldigima. sanada dua edicem canim, tüm arkadaslara hep dua ediyorum. ne kadar zor bir dönemden gecitiginizin cok farkindayim, cünkü ayni yolda bende gittim, ayni durumda banada cok arkadaslar burdan destek verdi bende elimden geldigi kadar arkadaslara destek olmaya calistim.

canim benim cok az zamanim kaldi diyosun, ne asamasindasin canim?

arkadaslar selam, yeni farkina vardim bu baska topik oldugunu :) bende donasyon grubundan eskilerdenim, firdevs hanimda yaptirdik, ilk denememde gebe kaldim ve saglikli allaha sükür ikizlerim var, bir kiz bir oglan. cok mutluyuz. allah herkese bu tadi tattirsin. irem hanim olsun firdevs hanim olsun mükemmel insanlar, cok yardimsever, olumlu insanlar.

Mrb arkadasim.hayirli ugurlu olsun bebekerin.allah anali babalu buyutsun ins.acaba seninki ne donasyonu yumurtami spermmi.bide yasin kacti.

Herkese selam olsun..
Hepinizden hayırlı dualarınızı bekliyorum.
Sevgiler..

ben doktora gittim bugün şükür iyi bebek kesede iyiymiş inş böle gider
Allah hayirli dogumlar nasip etsin tuana....bende on tedaviye basladim.3 gundur ignelerimi yaptiriyorum.hatta birazdan folikullerime baktiracam.firdevs hanim kontrol altinda tutalim dedi.umarim bwnde senin gibi alip gelirim bebislerimi.sen hamilesin dualarini bekliyorum.kendine cok dikkat et...

Mrb arkadaşlar bende sizdenim banada yol gösterirseniz sevinirim ilk denemem olacak 8 gün sonra ilaçlara başlayacağım ama benim doktorum mürüde hanım kıprısta onun hakkında bilgisi olan Varmı daha önce internetten bilgi aldım ve sadece üç kez telefonda görüştük yardımcı olursanız sevinirim.

Mrb canım benimde bir kızım var senin gibi kıprısa gitmeyi düşünüyorum acaba bana yardımcı olurmusun

Arkadaşlar tuana arkadaşıma soru sormak istemiştim ama sanırım onun mesajının üstüne yazmışım telefondan yazdığım için biraz karıştırıyorum sanırım yardımlarınızı bekliyorum

Nisan ayinda allah nasip ederse dr Ali beye gidip on hazirliklara baslicam kafama takilan onceden firdevs hanimla yuzyuze gorusmek gerekir mi kanbarcim sen gitmismiydin yoksa direk transfer yapilacagi gun mu gideceksin hazirliklarini ali beyde mi yaptirdin biraz bilgi verebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…