- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
Seni de buralarda görmek çok güzel ben varım eskilerden...ayyyy maşallah kocaman olmuşlar Allah bağışlasın bana çok dua et benim çok az bir zamanım kaldı hayırlısıyla bende anne olabilsem.ay canim benim tress
seni burdaymisin bi ara, ne sevindim daha aktiv olduguna. nasilsin kizlarin nasil, büyümüslerdir cimcimeler iyice dimi..anlatsana biraz canim merak ediyorum seni ve cocuklarini
ben iyiyim canim, cocuklar büyüdü canim yürüyolar, kosuyolar, yavas yavas konusuyolar derken hala mutluluklar icindeyiz canim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah
haberini alirsam cok sevinirim. diger eskilerden baska kimler var acaba? bir sürü yeni isim okudum ama pek fazla tanimiyorum tabi.
Seni de buralarda görmek çok güzel ben varım eskilerden...ayyyy maşallah kocaman olmuşlar Allah bağışlasın bana çok dua et benim çok az bir zamanım kaldı hayırlısıyla bende anne olabilsem.
Mrb arkadasim.hayirli ugurlu olsun bebekerin.allah anali babalu buyutsun ins.acaba seninki ne donasyonu yumurtami spermmi.bide yasin kacti.arkadaslar selam, yeni farkina vardim bu baska topik oldugunu :) bende donasyon grubundan eskilerdenim, firdevs hanimda yaptirdik, ilk denememde gebe kaldim ve saglikli allaha sükür ikizlerim var, bir kiz bir oglan. cok mutluyuz. allah herkese bu tadi tattirsin. irem hanim olsun firdevs hanim olsun mükemmel insanlar, cok yardimsever, olumlu insanlar.
Allah hayirli dogumlar nasip etsin tuana....bende on tedaviye basladim.3 gundur ignelerimi yaptiriyorum.hatta birazdan folikullerime baktiracam.firdevs hanim kontrol altinda tutalim dedi.umarim bwnde senin gibi alip gelirim bebislerimi.sen hamilesin dualarini bekliyorum.kendine cok dikkat et...ben doktora gittim bugün şükür iyi bebek kesede iyiymiş inş böle gider
Mrb canım benimde bir kızım var senin gibi kıprısa gitmeyi düşünüyorum acaba bana yardımcı olurmusun2 tane kızım var Rabbim bağışlar sa inş.bende Tuana gibi oğlum olsun istiyorum.hayırlısı inş....insanların deneyimleri yaşadıkları fikirleri benim için çok önemli....hit de firdevs hanimda isinde oldukça başarılı....bakalım eşime bıraktım kararı...2 senedir takip ediyorum 2 doktoru da....okuduğum her hikayede hayırlı dua istiyorum Rabbim den.Allahım dileyen isteyen herkese hayırlı evlat nasip et,açılan av uçları boş çevirme diye
...sevilenlerle seviniyor üzülenle üzülüyorum ....dilerim hevimiz dileğimize kavuşuruz arkadaşlar....
ben doktora gittim bugün şükür iyi bebek kesede iyiymiş inş böle gider[/
Mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum banada yoldaş olursanız cok sevinirim.7 yaşında bir kızım var ikinci cocuğu istememize rağmen olmadı doktora gittiğimizde eşimin sperm sayısının düşük olduğunu öğrendik ve tüp bebeğe karar verdik bende o yüzden cinsiyet secimi ile oğlumuzunda olmasını istiyorum.kıprısta mürüde hanım diye bir doktor ile görüştüm bilgisi olan Varmı.şuan D.kontrol hapı ile regli günümü düzenledik son üç hapım iğnelere ilaçlar başlamama cok az kaldı banada yol gösterirseniz cok sevinirim
Canım gidiş tarihim oldukça yakınlaştı,o yüzden dualarınıza ihtiyacım var...KANBAR GİDİONMU YOKSA
Allah kucagina da almayi opup koklamayi da nasip eder insallh.ben doktora gittim bugün şükür iyi bebek kesede iyiymiş inş böle gider
Ne mutlu sana keske bende erken gidebilseydim zaman gecmek bilmiyor dualarimiz hepimiz icin tum bebek isteyenler icin insllh guzel haberler le donersinCanım gidiş tarihim oldukça yakınlaştı,o yüzden dualarınıza ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?