Amin inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız...Ne mutlu sana keske bende erken gidebilseydim zaman gecmek bilmiyor dualarimiz hepimiz icin tum bebek isteyenler icin insllh guzel haberler le donersin
Ben hayatımda ilk kez Kıbrıs'a gideceğim,iletişimim sadece telefondan itibaren,ancak o bile yaklaşım,tedavi ile ilgili bilgilendirme,süreçler açısından bana güven veriyorlar...Nisan ayinda allah nasip ederse dr Ali beye gidip on hazirliklara baslicam kafama takilan onceden firdevs hanimla yuzyuze gorusmek gerekir mi kanbarcim sen gitmismiydin yoksa direk transfer yapilacagi gun mu gideceksin hazirliklarini ali beyde mi yaptirdin biraz bilgi verebilirmisin
Amin,amin,amin diyorum ben de...Sizlerin gidiyoruz yazdiginiz da ayni heyecani ve mutlulugu yasiyoruz inanin ben oyleyim en azindan.kendim gidiyomusum gibi heyecanlaniyorum insllh bebek haberlerini duyarim diyorum
Kivfa olumlu sonuç alacağına inanıyorum,ve heyecanla sonucunu bekliyorum,Allah sana emeklerinin mükafatını hamileliğini müjdelesin bugün dilerim ki...Birazdan sonucu alacagim kizlar. Bugün 8. günüm
Ben de ilk defa gidecegim kibrisa ali bey buze uzak ama esimde soyledim firdevs hnm ali beyi soyledi ondan baskasina gitmem dedim uzak muzak gidicem ali bey hazirlasin beni gel nisan gel artik yaBen hayatımda ilk kez Kıbrıs'a gideceğim,iletişimim sadece telefondan itibaren,ancak o bile yaklaşım,tedavi ile ilgili bilgilendirme,süreçler açısından bana güven veriyorlar...
Transfer günü tanışacağız hem Firdevs,hem İrem Hanımla...
Canım benim doktorum evet Ali Bey,B.evlerde oturduğum için,hem yakın da...
İnsllh guzel haberi alirsin bizlerde cok sevinirizBirazdan sonucu alacagim kizlar. Bugün 8. günüm
Su gibi akıp geçer merak etme,bak benim 4 ay geçti bitti,son günler...Ben de ilk defa gidecegim kibrisa ali bey buze uzak ama esimde soyledim firdevs hnm ali beyi soyledi ondan baskasina gitmem dedim uzak muzak gidicem ali bey hazirlasin beni gel nisan gel artik ya
Aldım bayanlar dualarımız kabul oldu, pozitif sonuç. İnşallah böyle devam eder kızlar.
İnsllh amin arkadasim aminnnSu gibi akıp geçer merak etme,bak benim 4 ay geçti bitti,son günler...
Bir de bakmışsın gitmişsin,bir de bakmışsın hamilesin..
TEBRİKLERRR!!!! Hayirli olsun kardesim allah tamamina erdirsin darisi bizlerin basina.Aldım bayanlar dualarımız kabul oldu, pozitif sonuç. İnşallah böyle devam eder kızlar.
İnşallah, sizinde olacak. Firdevs hanımın elleri çok sihirli, beni çok motive etti Irem Hanımla birlikte. Allahım bana düşükleri yaşatmaz inşallah bir daha. Darısı sizin başınıza.TEBRİKLERRR!!!! Hayirli olsun kardesim allah tamamina erdirsin darisi bizlerin basina.
Dusukleri unut korkuyu unut rahat ol stres yapma hersey guzel olacak rabbim bu sefer yuzumu guldurecek inaniyorum de bol bol dua et bu haberin keyfini yasamaya bak canimİnşallah, sizinde olacak. Firdevs hanımın elleri çok sihirli, beni çok motive etti Irem Hanımla birlikte. Allahım bana düşükleri yaşatmaz inşallah bir daha. Darısı sizin başınıza.
Ayni motivasyonu bizde istiyoruz firdevs hnm ve irem hnmFİRDEVS HANİM yine basardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?