Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Ne mutlu sana keske bende erken gidebilseydim zaman gecmek bilmiyor dualarimiz hepimiz icin tum bebek isteyenler icin insllh guzel haberler le donersin
Amin inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız...
4 ay su gibi geçip gitti sanki Istanbul'da kendi yumurtalarımla tüp bebek denediğimden beri..
Ama şu son günler heyecanla doluyum,çok tatlı,çok mutluluk verici bir heyecan...

Ben hayatımda ilk kez Kıbrıs'a gideceğim,iletişimim sadece telefondan itibaren,ancak o bile yaklaşım,tedavi ile ilgili bilgilendirme,süreçler açısından bana güven veriyorlar...
Transfer günü tanışacağız hem Firdevs,hem İrem Hanımla...
Canım benim doktorum evet Ali Bey,B.evlerde oturduğum için,hem yakın da...

Sizlerin gidiyoruz yazdiginiz da ayni heyecani ve mutlulugu yasiyoruz inanin ben oyleyim en azindan.kendim gidiyomusum gibi heyecanlaniyorum insllh bebek haberlerini duyarim diyorum

Sizlerin gidiyoruz yazdiginiz da ayni heyecani ve mutlulugu yasiyoruz inanin ben oyleyim en azindan.kendim gidiyomusum gibi heyecanlaniyorum insllh bebek haberlerini duyarim diyorum
Amin,amin,amin diyorum ben de...

Birazdan sonucu alacagim kizlar. Bugün 8. günüm
Kivfa olumlu sonuç alacağına inanıyorum,ve heyecanla sonucunu bekliyorum,Allah sana emeklerinin mükafatını hamileliğini müjdelesin bugün dilerim ki...

Ben de ilk defa gidecegim kibrisa ali bey buze uzak ama esimde soyledim firdevs hnm ali beyi soyledi ondan baskasina gitmem dedim uzak muzak gidicem ali bey hazirlasin beni gel nisan gel artik ya

Ben de ilk defa gidecegim kibrisa ali bey buze uzak ama esimde soyledim firdevs hnm ali beyi soyledi ondan baskasina gitmem dedim uzak muzak gidicem ali bey hazirlasin beni gel nisan gel artik ya
Su gibi akıp geçer merak etme,bak benim 4 ay geçti bitti,son günler...
Bir de bakmışsın gitmişsin,bir de bakmışsın hamilesin..

Aldım bayanlar dualarımız kabul oldu, pozitif sonuç. İnşallah böyle devam eder kızlar.
TEBRİKLER KİVFA....
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..
DARISI BAŞIMA ARKADAŞIM,BEN DE GİDİYORUM SON GÜNLER NEREDEYSE...
DUA ET BANA DA .ÖPÜYORUM SENİ,KUCAKLIYORUM,MUTLULUĞUNU PAYLAŞIYORUM CANIM BENİM...

TEBRİKLERRR!!!! Hayirli olsun kardesim allah tamamina erdirsin darisi bizlerin basina.
İnşallah, sizinde olacak. Firdevs hanımın elleri çok sihirli, beni çok motive etti Irem Hanımla birlikte. Allahım bana düşükleri yaşatmaz inşallah bir daha. Darısı sizin başınıza.

İnşallah, sizinde olacak. Firdevs hanımın elleri çok sihirli, beni çok motive etti Irem Hanımla birlikte. Allahım bana düşükleri yaşatmaz inşallah bir daha. Darısı sizin başınıza.
Dusukleri unut korkuyu unut rahat ol stres yapma hersey guzel olacak rabbim bu sefer yuzumu guldurecek inaniyorum de bol bol dua et bu haberin keyfini yasamaya bak canim

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize vebirbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.19 kişiyiz,6 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...
Ben dahil Ocak/Şubat'15 yolcusu 5 kişiyiz,dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyun bize..

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeğimiz üçüz)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./Şubat'2015

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…