- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
Katlandı canm sukur.ağrım yok Karnım hala sisNasılsın canım nasıl oldun.karnının şişliği nasıl oldu?bhch katlandı mı?
cnm 11 mm çok mu kalın oluyor normal kalınlık oranı nasıl olmalı iyi değilmi kalınlığı ince olması daha kötü değil mikızlar canım çok sıkıldı yaaa,bu gün 6.günü rahim kalınlığı baktırdım 11 mm çıktı,çok kalınlaşmış.doktoru aradım pazartesiye eşin gelsin demiş,nasıl olacak dnr nasıl hazır olacak benim işler hep ters gitmek zorunda mı yaaa offf çok bunaldım.iptal mi etsek sizce
canım senin kaçıncı günde 12.5 çıkmıştı canım.aradım frdv hnm bu gun yüksek doz ilaç yarın yüksek doz ilaç vericez dnr hazır olacak diyor.geçen ay histereskopi de yaptırdım rahmi canlandırsın başarıyı artırsın diye sen ce ne yapayımKardelennur cnm benimde rahim erken kalınlaşmıştı.bende tıpkı senin gibi çok endişe yapmiştim.progesterona başladınmı cnm.doktor progetona başlayınca daha fazla kalınlaşmaz demişti bana.benim rahim 12.5 olmustu.hemen irem hanımi ara ve bilgi tatmin olmazsan iptal edicegini soyle.onlar bu iş için para aliyorlar bizden.bizleride bilgilendir cnm
canim bencede doktoru al detayli bilgi almalisin canini sikma herdey yolunu gircrk pozitif ol olir mukızlar canım çok sıkıldı yaaa,bu gün 6.günü rahim kalınlığı baktırdım 11 mm çıktı,çok kalınlaşmış.doktoru aradım pazartesiye eşin gelsin demiş,nasıl olacak dnr nasıl hazır olacak benim işler hep ters gitmek zorunda mı yaaa offf çok bunaldım.iptal mi etsek sizce
canım benim daha perşembe falan gidecekti eşim o güne kadarda hormon ilacı kullanırsam fazla kalınlaşır o da başarıyı etkiliyorcnm 11 mm çok mu kalın oluyor normal kalınlık oranı nasıl olmalı iyi değilmi kalınlığı ince olması daha kötü değil mi
anladım canım stres yapma sakın. moralini bozma. daha fazla kalınlaşmaz zatencanım benim daha perşembe falan gidecekti eşim o güne kadarda hormon ilacı kullanırsam fazla kalınlaşır o da başarıyı etkiliyor
herkese hayirli kandillerRabbim gonlumuzdekini nasip etsin ins.bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine herkese sifa versin bebekli yillarimiz olsun ins.amimcanim bencede doktoru al detayli bilgi almalisin canini sikma herdey yolunu gircrk pozitif ol olir mu
sagol canım. seninde kandilin mübarek olsun.ve herkesın kandilini kutlar 2015 te anne olmak isteyen bebek isteyen herkese yüce allah nasip ederherkese hayirli kandillerRabbim gonlumuzdekini nasip etsin ins.bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine herkese sifa versin bebekli yillarimiz olsun ins.amim
En fazla 14 mm diye aklimda kalmis. En iyiside 9-10 galiba.cnm 11 mm çok mu kalın oluyor normal kalınlık oranı nasıl olmalı iyi değilmi kalınlığı ince olması daha kötü değil mi
amin canım inş isteyen herkese sağlıklı bir şekilde kucaklarımiza almayı naisp etsin...18 topik arkadaşıma Hayırlı Kandiller dilerim,Rabbim hepimize anne olma mutluluğunu bu yıl nasip etsin,Amin.
benim bildiğim 8-12 mm normal olanEn fazla 14 mm diye aklimda kalmis. En iyiside 9-10 galiba.
Kardelennur cnm benimde rahim erken kalınlaşmıştı.bende tıpkı senin gibi çok endişe yapmiştim.progesterona başladınmı cnm.doktor progetona başlayınca daha fazla kalınlaşmaz demişti bana.benim rahim 12.5 olmustu.hemen irem hanımi ara ve bilgi tatmin olmazsan iptal edicegini soyle.onlar bu iş için para aliyorlar bizden.bizleride bilgilendir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?