Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

QUOTE="tuana_808080, post: 38628008, member: 475519"]mrb kızlar 2015 yılına girdik insan olmak çok tuhaf bir duygu insanın yüregi ordan oraya sürükleniyor hem düşünmek hem akletmek hem olumlu yaşamak zorunda yükümlükleri var ama insan olmanın geregi dua etmek sanırım hepimizin hayatta yetersiz kaldıgı kırılgan oldugu umutla ellerini açıp kendini yaradandan istedigi anlar oluyor canım Allahım bizi yaptıgımız hatalardan dolayı kahrınla degil lutfunla ödüllendir aciz oldugumuz şu dünyada sana yakınlaşmamızı ve affına mazhar olmamızı nasip et burda o0lsun tüm dünyada olsun yüregi bebek hasretiyle çarpan bacılarımızın kucaklarını boş çevirme hasta olanlara derman borcu olanlara ödemede kolaylık hamile olanlara saglıklı dogum daha sayamadıgım ne kadar kalbimizde sakladıgımız dertlerimiz varsa derman ver aminnnnn istedik kapına geldik kapını çaldık senki boş çevirmezsin amin.aminnn.aminnnn.canım kardeşim[/QUOTE]

kızlar canım çok sıkıldı yaaa,bu gün 6.günü rahim kalınlığı baktırdım 11 mm çıktı,çok kalınlaşmış.doktoru aradım pazartesiye eşin gelsin demiş,nasıl olacak dnr nasıl hazır olacak benim işler hep ters gitmek zorunda mı yaaa offf çok bunaldım.iptal mi etsek sizce

Kardelennur cnm benimde rahim erken kalınlaşmıştı.bende tıpkı senin gibi çok endişe yapmiştim.progesterona başladınmı cnm.doktor progetona başlayınca daha fazla kalınlaşmaz demişti bana.benim rahim 12.5 olmustu.hemen irem hanımi ara ve bilgi tatmin olmazsan iptal edicegini soyle.onlar bu iş için para aliyorlar bizden.bizleride bilgilendir cnm

cnm 11 mm çok mu kalın oluyor normal kalınlık oranı nasıl olmalı iyi değilmi kalınlığı ince olması daha kötü değil mi

canım senin kaçıncı günde 12.5 çıkmıştı canım.aradım frdv hnm bu gun yüksek doz ilaç yarın yüksek doz ilaç vericez dnr hazır olacak diyor.geçen ay histereskopi de yaptırdım rahmi canlandırsın başarıyı artırsın diye sen ce ne yapayım

canim bencede doktoru al detayli bilgi almalisin canini sikma herdey yolunu gircrk pozitif ol olir mu

cnm 11 mm çok mu kalın oluyor normal kalınlık oranı nasıl olmalı iyi değilmi kalınlığı ince olması daha kötü değil mi
canım benim daha perşembe falan gidecekti eşim o güne kadarda hormon ilacı kullanırsam fazla kalınlaşır o da başarıyı etkiliyor

Rabbim bu Mevlid Kandilinde öncelikle ailemle birlikte sağlık,mutluluk ve huzurumuzu daim et.Benim,eşimin,ailemin ve sevdiklerimin yüreğimizdeki bütün güzel dilekleri kabul et.Yuvama bolluk,bereket yağdır,eşimin,benim ve ailemin,kariyerimizi,başarımızı,rızkımızı,paramızı bollaştır...Yuvamızda birlikteliğimizi,evliliğimizi,mutluluğumuzu bine katlayacak olan 2015 yılında ilk denemede Doğuş Tüp Bebek Merkezinde Firdevs Hanım'ın uğurlu elleri,İrem Hanım'ın pozitifliğiyle Ocak'2015 te hamile kalıp,9 aylık sağlıklı ve çok rahat bir gebelik döneminden sonra akıl,beden,ruh sağlığı yerinde ,hayırlı evladımızı,evlatlarımızı aşkım eşimle bana hayırlısıyla nasip et Allah'ım,sen olmazı olduran,imkansızı mümkün kılansın,bu Mevlid Kandilinde açtık kollarımızı eşimle sana yakarıyoruz,sen eşimle benim yuvamı bebeklerimizin şen kahkahalarıyla doldur,bize anne/baba olmayı nasip et.Amin...

ay canim benim tress

seni burdaymisin bi ara, ne sevindim daha aktiv olduguna. nasilsin kizlarin nasil, büyümüslerdir cimcimeler iyice dimi..anlatsana biraz canim merak ediyorum seni ve cocuklarini

ben iyiyim canim, cocuklar büyüdü canim yürüyolar, kosuyolar, yavas yavas konusuyolar derken hala mutluluklar icindeyiz canim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah

haberini alirsam cok sevinirim. diger eskilerden baska kimler var acaba? bir sürü yeni isim okudum ama pek fazla tanimiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…