Mucizem sana da okuyorum ,Topiğimizde yeralan kendimle birlikte,bugünden itibaren 7 kişiye de okuyorum sen hiç merak etme...Pazar Günü'den itibaren topikta kimler varsa,pazar günü başladım,topiğe eklendikçe ben de isimleri ekleyerek okuyorum canım ...Cnmm inşallah rabbim boş cevirmesin cümlemizi banada dua et cnm ..
mazharfuatözkan adının nerden geldiğini de yazayım :)
4 embriyo transfer edildi. Eşimin hayali üçüz olması ve dördünün tutunma olasılığı az dediklerinden "biri tutunmasa geriye kalanlar mazharfuatözkan olur diyor" :) ben de izekçelikercan olsun diyorum olmaz diyor o grubu sevmiyormuş:)
Canım okumuşsan hikayemi bilirsin,ben de 3 tüp bebek denemesi yaptım,sonuncusu bu Ekimin sonu pozitifti,6 haftalıkken kaybettim,üzülmedim diyemem,ama sadece 5 dakika,sonra Rabb'ime açıp kollarımı şükrettim ki,45 Yaşında bile bana pozitif duygusunu hem de kendi yumurtalarımla yaşatıp,sende umut var,hadi bakalım yola devam,ama başka yolla dene ,artık vakit kaybetme mesajını aldım ,biz de buradayız işte,aslında yazmalıyız canım tarihlerimizi,Yürekli olalım,çünkü biz çok güçlü ,Savaşçı kadınlarız ve mucizelerimizi nihayet kucağımıza alacağız.Biz ne olursa olsun ki inşallah pozitif olur hepimizin,ancak birbirimize dua edebilmemiz için tarihleri de yazmalıyız birtanem aslında,ayrıca böylelikle o gün olumlu ise beraber seviniriz,olumsuzsa da birbirimizden destek alır,güç alırız ki o güçle ve moralle yola devam edelim...ben firdevs hn a transferi yaptırdım geçen perşembe günü. Cuma günü de döndük eve . Şuan beklemedeyim yani ufffff. Test günüm 18 kasım. aslında ben sonuç alıncaya kadar bişey yazmayı düşünmüyordum çünkü ben önceden çok tüp bebek denedim kendi yumoşlarımla ama olmadı ve psikolojim bu yüzden pek sağlam değil açıkcasıbu benim ilk donasyon deneyimim ve umarım hayırlısıyla son olur bebişlerimi alırım kucağıma...
Tuna'm hadi sen bir Fatiha oku yat canım,yarın işlemin var,uykunu Alıp,sağlıklı,dingin girmen daha iyi olur ...Sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini ve gelişmelerini...slm saat ilerlemiyor 8,30 da işleme hazırlanacağım korkuyorum heyecanlanıyorum saat 12 den sonra yeme içme hiç bişey dediler şimdi otelin bir köşesinde umutlu gözlerle okuyorum mutlu haberleri bende mutlu olurum die yarın akşam bi sorun olmazsa olanları yazacağım bir bir.....
tabi canım nedemek bildiğim birşeyseDuruada zamanın var mı bir şey sorsam
aslında bilgi değil fikir . Doğuşta Şevket bey'de denedim aslında Firdevs'te deneyecektim aracı bana doktor sormadı ben de sadece o var sanıyordum. Neyse tutmadı. Yakın zamanda Firdevs Hanıma gideceğim. Benden 3500 avro istedi. Diyorum acaba bin avro az alacağı için düşük kalite kullanır mı kendisine desem mi tamam 4500 avro olsun da bir daha denemeyeyim . Aslında ışık ışık doğru söylüyorsun da kafamda kırk tane tilki bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?