Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Benim 3 toz 2 şu şeklinde kalcadan menagon günde 1 iğne vardı...Diğer haplar tabiki ...yumurtaların gelişimine bu doz uygun demişti....öyle oldu arkadaşım dr dozunu verdikleri tepkiye göre ayarlıyor diye biliyorum.tabi bu kişiden kişiye de değişir.. ben transfer sonrasi ohss olm içn serum lar yedim..hala da claxen iğne oluyorum go bekten.kalcadan 3 günde 1 de proluton depot 500 ignemi var ki en çok canımı yakan o..şükürler olsun..sonu güzel olsun insallah..
Her zaman yazamadım sürekli okuyor,hepimiz için dua ediyorum ablalarım,kardeslerim.....Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah..iyi aksamlar

Cevabin icin cok tesekkur ederim arkadasim.bende 3 toz 1.5 su seklinde menogon vurduruyorum.folik asit ve tsh icinde hap kullaniyorum.menogonu kac gun kullandin acaba.kac yumurta topladular senden.irem hanima soruyorum suan bisey yok diyo ama yinede tecrubeli arkadaslara sormak istedim.

13 yumurta toplandı.bazen 11-12 gün falan vuruldum heralde ...yumurta takibini yapan dr sana 12 gun sonra falan bilgi verir senin kaç yumurtam cikayağını..
.yardimci olabildiysem sebindim.tedavi hayırlı olsun

13 yumurta toplandı.bazen 11-12 gün falan vuruldum heralde ...yumurta takibini yapan dr sana 12 gun sonra falan bilgi verir senin kaç yumurtam cikayağını..
.yardimci olabildiysem sebindim.tedavi hayırlı olsun
Cok tesekkur ederim.bugun gittim dr 5 tane dedi.3 tanesi senkronize sekildeymis.diger 2 side arkadan geliyomus.13 yumurtanin kaci olgundu seninkinin.benimki cok az ya...3 ocaktan beri menogon vuruluyorum. 10 ocakta tekrar kontrolum var.

Cok tesekkur ederim.bugun gittim dr 5 tane dedi.3 tanesi senkronize sekildeymis.diger 2 side arkadan geliyomus.13 yumurtanin kaci olgundu seninkinin.benimki cok az ya...3 ocaktan beri menogon vuruluyorum. 10 ocakta tekrar kontrolum var.
Canım onu hatırlamıyorum tam ...ama pozitiff düşün hep...30 tane çıkar ise yaramaz 1 tane çıkar o tutar...o yüzden ila clarını düzgün kullan gerisini !Allah a bırak...ve hep olumlu şeyler düşün....Insallah hersey güzel olacak

İnsallah amin amin amin.allahim sanada diger hamile arkadaslarimada ve hamile kalacak arkadaslarimada kolay dogumlar nasip etsin.

Bana menagonla birde cetrotide verdi.hap felan yok birde çatlatma iynesi var başka birşey yok arkadaşlar .
Bu arada korkuttunuz beni zaten iğneyi hiç sevmezdim gerildim şimdi delik deşik falan deyince

Bana menagonla birde cetrotide verdi.hap felan yok birde çatlatma iynesi var başka birşey yok arkadaşlar .
Bu arada korkuttunuz beni zaten iğneyi hiç sevmezdim gerildim şimdi delik deşik falan deyince
Yok canim korkma ya ben agri sizi hic hissetmiyorum valla.sadece yogun ilac kullaniyoryz.ayrica aldigin ilaclari ayni sekilde bende aldim.benimkiler nazli hec gelisiyor o yuzden cok ilac kullaniyorum bence.seninkide oyle olacak diye bisey yok.duam yumurtalarim en iyi kalitede olsunda problem degil yani.

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Sen nezaman gidiyorsun Seyhan

Hayırlısı canım.bende gün yaklaştıkça heyecandan çatlıyorum Rabbim kolaylık versin hepimize

Herkese günaydın. Benim de yarın saat 16:00da rahim filmim çekilecek. Biraz heyecanlıyım aslında. İşlemden çok rapor beni meraklandırıyor. Bu yumurtlama azlığı çeken arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Genç kızlığınızda adet'inizde düzensizlik veya başka bir şey yaşıyor muydunuz? Yoksa bu yaşınıza kadar düzenli adet olmanıza rağmen mi bu problemle karşı karşıya kaldınız? Benim bu yaşıma kadar hep düzenliydi.Şimdi bende de sıkıntı çıkarsa çok üzülürüz.

mrb canım benim 6 yumurtam çıktı 2 si küçüktü hatta döllenmenin üçüncü günü iki yumurtam dayanamadı gitti 4 yumurtanın biri bozuk kalite döllenmiş 3 tane a kalite erkek çıktı yani sen üzülme kısmet çünkü bende az çıktı die kabuslar yaşadım ama hamileyim rabbim kucagımada aldırr inşallah amin

mrb kızlar ben bir hafta kadar giremem sanırım akşam yola çıkıyorum memlekete gitmem gerekiyor ama bilgisayar buldugum anda bakarım inşş...bir hafta sonra rabbim sag salim döndürürse olumlu gelişmeleri görecegim inş..canlarım dua edin duam sizinle öpüyorum her birinizi tek tek rabbim el açanlardan isteyenlerden duası kabul edenlerden eylesin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…