- 10 Kasım 2014
- 64
- 81
- 18
Amin amin amin.cok tesekkur ederim canim.sanada hayirli yolculuklar...mrb canım benim 6 yumurtam çıktı 2 si küçüktü hatta döllenmenin üçüncü günü iki yumurtam dayanamadı gitti 4 yumurtanın biri bozuk kalite döllenmiş 3 tane a kalite erkek çıktı yani sen üzülme kısmet çünkü bende az çıktı die kabuslar yaşadım ama hamileyim rabbim kucagımada aldırr inşallah amin
Canim insallah hicbir sorunun cikmaz moralini bozma.benim yasim 27 bu yasima kadar( 1 yil oncesine kadar) duzensizlik yasamadim.bu donemselde olabilir yada hormonlarla ilgili olabilir dediler.benim vucudum gec tepki veriyorda olabilir.bilemiyorum kismet.zaten onemli olan sayi degil en iyi kalitede olmasiymis.doktorlar televizyon programlarinda tup bebek tedavilerinde cok yumurta toplandigini buda kadin icin erken menapoz demek oldugunu soyluyorlar.hayirlisi az olsun öz olsun derler...Herkese günaydın. Benim de yarın saat 16:00da rahim filmim çekilecek. Biraz heyecanlıyım aslında. İşlemden çok rapor beni meraklandırıyor. Bu yumurtlama azlığı çeken arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Genç kızlığınızda adet'inizde düzensizlik veya başka bir şey yaşıyor muydunuz? Yoksa bu yaşınıza kadar düzenli adet olmanıza rağmen mi bu problemle karşı karşıya kaldınız? Benim bu yaşıma kadar hep düzenliydi.Şimdi bende de sıkıntı çıkarsa çok üzülürüz.
Sağol canım.Benim yakın zaman da yapıldığından tekrar histereskobi yapılmasına gerek görülmedi,Ali Beye sorarım istersen.Kanbarcim tedavinde basarilar diliyorum.histereskopi yapildimi sana ali bey yapiyormu bu islemi
Ben gecen sene yaptirmistim.irem hnm istedikleri testlerin icinde histereskopiyi de yazmis.dr beyele gorusuyorsan sorarmisin tekrar yaptirmalimiyim 1 sene oldu yaptirali simdiden tskrlr canimSağol canım.Benim yakın zaman da yapıldığından tekrar histereskobi yapılmasına gerek görülmedi,Ali Beye sorarım istersen.
Allah yardimcin olsun sansin bol olsun canimkızlarrrrr sıra bana geldi dayandı cumartesi hepinizden dua bekliyorummmm.Allah ım hepimizin yardmcısı olsun hepimize hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuştursun yaa Rabbim...görüşürüz hepiniz Allah a emanet olun
Bence de sayi onemli degil ben 40 yasindayim iki tup denememde once 11 sonrakinde 12 yumi toplanmisti 9 u istedikleri kalitedeymis ama olmadi Firdevs hmn yumi sayisinin yasima gore cok guzel oldugunu istersem once kendi yumilerinle deneyelim dedi ama ben kendi yumilerime guvenmiyorum 9 tana kaliteli dendi yasina gore cok cok iyi dendi ama olmadi:-(yani kaliteli demeleri pek bisey degistirmiyor.nasip kismet bu isler arkadaslar onun icin sayilara takilmayin o kadar bence.Canim insallah hicbir sorunun cikmaz moralini bozma.benim yasim 27 bu yasima kadar( 1 yil oncesine kadar) duzensizlik yasamadim.bu donemselde olabilir yada hormonlarla ilgili olabilir dediler.benim vucudum gec tepki veriyorda olabilir.bilemiyorum kismet.zaten onemli olan sayi degil en iyi kalitede olmasiymis.doktorlar televizyon programlarinda tup bebek tedavilerinde cok yumurta toplandigini buda kadin icin erken menapoz demek oldugunu soyluyorlar.hayirlisi az olsun öz olsun derler...
İcimi coj rahatlattin tesekkur ederim.yumilerin buyuklugu kac mm di.Bence de sayi onemli degil ben 40 yasindayim iki tup denememde once 11 sonrakinde 12 yumi toplanmisti 9 u istedikleri kalitedeymis ama olmadi Firdevs hmn yumi sayisinin yasima gore cok guzel oldugunu istersem once kendi yumilerinle deneyelim dedi ama ben kendi yumilerime guvenmiyorum 9 tana kaliteli dendi yasina gore cok cok iyi dendi ama olmadi:-(yani kaliteli demeleri pek bisey degistirmiyor.nasip kismet bu isler arkadaslar onun icin sayilara takilmayin o kadar bence.
Dualarimiz seninle arkadasim.hayirlisiyla sagsalim gidip bebislerinle doneceksin.iyi yolculuklar.kızlarrrrr sıra bana geldi dayandı cumartesi hepinizden dua bekliyorummmm.Allah ım hepimizin yardmcısı olsun hepimize hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuştursun yaa Rabbim...görüşürüz hepiniz Allah a emanet olun
Ben gecen sene yaptirmistim.irem hnm istedikleri testlerin icinde histereskopiyi de yazmis.dr beyele gorusuyorsan sorarmisin tekrar yaptirmalimiyim 1 sene oldu yaptirali simdiden tskrlr canim[/QUO
aslinda yaptirmaktan cekinmemin sebebi biraz riskli diye biliyorum rahimin delinme riski varmis cok tecrubeli drlarin yapmasi gerekirmis gecen sene amerikanda yaptirdim dr bulent beydi prof oldugu icin guvenle teslim ettim kendimi ama cokta pahaliydi.nisanda yaptirmis olsam mayista transfere gidebilcekmiyim yoksa beklemek gerekiyormu off dusundukce bir suru soru geliyor aklima en iyisi fazla dusunmemek mi kizlar ya
Canim benim yumiler 16-17-18 mm ken catlatma ignesi verildi toplama gunune kadar biraz daha buyurler dendi.en ideali 18 mm diye biliyorumİcimi coj rahatlattin tesekkur ederim.yumilerin buyuklugu kac mm di.
Hepsi ayni boyda olmuyolardi ki biri 16 biri 17 biri 18 biri 20 mmCanim benim yumiler 16-17-18 mm ken catlatma ignesi verildi toplama gunune kadar biraz daha buyurler dendi.en ideali 18 mm diye biliyorum
Dualarimiz seninle canmkızlarrrrr sıra bana geldi dayandı cumartesi hepinizden dua bekliyorummmm.Allah ım hepimizin yardmcısı olsun hepimize hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuştursun yaa Rabbim...görüşürüz hepiniz Allah a emanet olun
Canim benim insallah bu denemen pozutif olur.netteen ideali 16-20 mm arasinda olmali diyo rahim kalinligida max 14 diyor.hayirlisi bakalim.Canim benim yumiler 16-17-18 mm ken catlatma ignesi verildi toplama gunune kadar biraz daha buyurler dendi.en ideali 18 mm diye biliyorum
İnsallah allahim gonlunuze gore verir.Valla biz cek bankadan her tup tedavisinde krediyi gene yok gene yok :-( allahim bu sefer yuzumuze baksa keske insllh firdevs hnm basarili olur yokda halim harap:-(
Amin canim valla benim tedavilerimde hepsi iyi harika mukemmel dediler ama olmadi iste onun icin olculere fazla takilmayalim olacagi varsa oluyo sans kader iste.ne olmaz denilenlerin oluyoCanim benim insallah bu denemen pozutif olur.netteen ideali 16-20 mm arasinda olmali diyo rahim kalinligida max 14 diyor.hayirlisi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?