Canım karacacım özlettin kendini,nasılsın birtanem?bendee nısanı bekliyorum.sabırsızlanıyorum.belki denk geliriz
canım benim yazdıklarıın gerçekten moral oluyor insana özellikle şu ara o kadar morale ihtiyacım var ki anlatamam.Amiiin Efenazcım...HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...
RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI BEBEKLERİYLE DOLDURSUN..
Canım birşeyi çok istiyorsan ona zaman ayırman ve sebat etmek,emek vermek çok önemli,topiği açmak,birarada tutmak,yeni arkadaşları topiğimize eklemek,birbirimize hergün Meryem Suresi okumak bizim için çok önemli...
Yani değer verdiğin şeye zaman ayırmak çok önemli...
Ben bu topiğe ve buradaki arkadaşlarıma çok değer veriyorum canım..
Her gidene dualar ediyoruz,şükür hepsi de hamile dönüyorlar...
TOPİĞİMİZİN UĞURU BİRBİRİMİZE OLAN SEVGİMİZ,SAYGIMIZ,DEĞER VERMEMİZ VE DUALAR ETMEMİZDEN KAYNAKLANIYOR...
Ayrıca her ne durumda olursam olayım buradaki arkadaşlar bilirler,hep pozitif,hep inançlı,hem azimliyimdir,asla vazgeçmem..
Aşılamaya çalıştığımda bu zaten ben 45 yaşımda bu kadar azimle ve inançla bebek sahibi olmaya çabalıyor ve inanıyorsam,siz de inanın ve asla vazgeçmeyin canım kızkardeşlerim...Sizlerin yaşlarınız daha çooook genç,pes etmeyin istiyorum...
Bizim için umut hep var....
Mutlaka umut varsa ,inanç ta olmalı ve bebeğimizi kucağımıza almanın o mutluluğunu hayal edelim yeter ...
İnanıyorum ki hepimiz anne olacağız 2015 anneleri...
Morallerimiz tavan....canım benim yazdıklarıın gerçekten moral oluyor insana özellikle şu ara o kadar morale ihtiyacım var ki anlatamam.
aynen dedigin gibi her aşaması dua ile yürüyor bak benimki şükür üç aylık olmak üzere ama kucagıma alıp götürene kadar acaba rabbim dilemezse o acımazsa vermezse tüm çaba boş tabi doyumsuzuz benim bebegim var ama işte olmayan için girdim bu yola burdaki bacıların yok olacak ama benim yüregim onlar içinde çarpıyor onlşar içinde elim semaya açılıyor rabbim kabul edecek kapısındayızArkadaşlar son 5 yıldır her regli günüm yaklaştığında ne olur allahım busefer bari olmayım diye yalvarırdım Rabb'ime bebiş içinBügünde heyecandan çatlıyorum hapımın son birtanesi kaldı yarında içince bitiyor ve regli olmamı bekliye eğim sonra ilaçlar başlayacak insan oğlu ne garip Rabbim ne kadar doyumsuz yapmış bizi insanların istekleri kulların elinde olsaydı birbirlerini yer bitirirdi.rabbim nekadara bağışlayıcı biz mahcup kullarını bağışlıyor af ediyor isteklerini veriyor bizleri birbirine destek olsun diye karşılaştırıyor hamdü senalar olsun Rabb'ime .güzel allahım tüm kardeşlerimin ve benim dualarımıda kabul eyle OL de OLUVERSİN YARABBIM ... Âmin
Canim ben on hazirlik testler histereskopi nisanda yapicam nasipse mayista kibristayim inshlbendee nısanı bekliyorum.sabırsızlanıyorum.belki denk geliriz
Kanbarcim tedavinde basarilar diliyorum.histereskopi yapildimi sana ali bey yapiyormu bu islemiMorallerimiz tavan....
Heyecanımız,mutlulukla içiçe,çok tatlı bir heyecan...
İlaçlara başladım,Ali Beye gidiyorum,heran çağırılabilirim...
Hazırım,mutluyum,bebeğimi göbişime alıp gelicem seninle birlikte...
Birlikte birbirimize buradan ve telefonla da görüşüp destek olduğumuz gibi,orada da kızkardeş,canyoldaşı olup destek olucaz,hamile geleceğiz Rabbimin de yardımıyla inşallah canım...
BENDEEE HAMİLELİK TAKVİMİ YAPTIMMMMM,ALLAH IM HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN İNŞALLAH
Soguktan soguktan yazmak zor geliyorBende katılıyorum kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.
Ben bugün ilaçlarımı aldım arkadaşlar 900tl tutmuş.
Yasminden'de 1 tane kaldı yarın Sabah'ta içince artık beklemedeyim bakalım nezaman başlayacağım ilaçlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?