Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

canım benim yazdıklarıın gerçekten moral oluyor insana özellikle şu ara o kadar morale ihtiyacım var ki anlatamam.

canım benim yazdıklarıın gerçekten moral oluyor insana özellikle şu ara o kadar morale ihtiyacım var ki anlatamam.
Morallerimiz tavan....
Heyecanımız,mutlulukla içiçe,çok tatlı bir heyecan...
İlaçlara başladım,Ali Beye gidiyorum,heran çağırılabilirim...
Hazırım,mutluyum,bebeğimi göbişime alıp gelicem seninle birlikte...
Birlikte birbirimize buradan ve telefonla da görüşüp destek olduğumuz gibi,orada da kızkardeş,canyoldaşı olup destek olucaz,hamile geleceğiz Rabbimin de yardımıyla inşallah canım...

sağolun beni yalnız bırakmayıp soran arkadaşlarım kızkardeşlerim TRESCİĞİM BEBEKÇİĞİM eskilerden çok sağolun sık sık gelin bize destek olun.benim bebişlerim 1günlük oldu bakalım Allah ın izniyle inşallah herşey güzel olacak buraya Rabbim kızlar hamileyim,bebişlerimi kucağıma aldım sağlıcakla yazabilmemimi hepimize yazabilmemizi nasip etsin inşallah...rahim kalınlığına baktırdım 11-12mmçıktı çok şükür gayet iyi dedi.başkabir doktora daha gittim o biraz canımı sıktı alttan bakmadı karından ne kadar doğru olacak 8-9mmdedi geçiştirdi bende dedim daha 2 gün önce baktırdım 11mmdedi dedim ölçümler farkeder dedi keşke ona hiç gitmeseydim.birde size bir şey sormak istiyorum alttan bakılan ultrasondan çıktı alıp fotosunu çekip gönderdim frvs hnm ondan rahim kalınlığının doğru ölçülüp ölçülmediğini anlaşılırmı biliyor musunuz?
kivfacımmmm çok tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah,bana çok büyük moral oldun....çok sevindim canım arkadaşım

Arkadaşlar son 5 yıldır her regli günüm yaklaştığında ne olur allahım busefer bari olmayım diye yalvarırdım Rabb'ime bebiş için Bügünde heyecandan çatlıyorum hapımın son birtanesi kaldı yarında içince bitiyor ve regli olmamı bekliye eğim sonra ilaçlar başlayacak insan oğlu ne garip Rabbim ne kadar doyumsuz yapmış bizi insanların istekleri kulların elinde olsaydı birbirlerini yer bitirirdi.rabbim nekadara bağışlayıcı biz mahcup kullarını bağışlıyor af ediyor isteklerini veriyor bizleri birbirine destek olsun diye karşılaştırıyor hamdü senalar olsun Rabb'ime .güzel allahım tüm kardeşlerimin ve benim dualarımıda kabul eyle OL de OLUVERSİN YARABBIM ... Âmin

mrb kardelennur olacak inşallah benim kese küçük dediler 2 hafta önce doktorun biri ultrasyon resmini firdevs hanım istedi baktı bence gayet normal dedi yani resimden karar verdi binlerce rahim kalınlıgı görmüştür alışıktır ama içinde bir acaba varsa ertele inan anlıyorum bir ay önce kavuşmak istersin bebegine ama yinede iyi düşünmek lazım

aynen dedigin gibi her aşaması dua ile yürüyor bak benimki şükür üç aylık olmak üzere ama kucagıma alıp götürene kadar acaba rabbim dilemezse o acımazsa vermezse tüm çaba boş tabi doyumsuzuz benim bebegim var ama işte olmayan için girdim bu yola burdaki bacıların yok olacak ama benim yüregim onlar içinde çarpıyor onlşar içinde elim semaya açılıyor rabbim kabul edecek kapısındayız

Kanbarcim tedavinde basarilar diliyorum.histereskopi yapildimi sana ali bey yapiyormu bu islemi

methaba arlafaslarim bu yolda bebek sahibi olmak isteyen herkese bolsans Allhim yuzumuzu guldursun seyhan ceyhan masilsin canim nasil gidio tedavin kanbar abla nasilsin yolculuk yakimda sanirim Rabbim ol desin insallh amin amin hamilelik habwrlerinizi saglicqkla bekliorum arkadaslarim takibimdesiniz

Bende katılıyorum kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.
Ben bugün ilaçlarımı aldım arkadaşlar 900tl tutmuş.
Yasminden'de 1 tane kaldı yarın Sabah'ta içince artık beklemedeyim bakalım nezaman başlayacağım ilaçlara

Soguktan soguktan yazmak zor geliyor hayirli olsun arkadasim.ilaclara ne zaman baslicani dr soyler heralde sana

Inşallah canım.
Reglimin 2. Günü başlanacak demişti doktorum bakalım bir yarın olsun

Arkadaslar merhaba.ön tedaviye baslayali nerdeyse 1 hafta olacak vucudum delik deaik oldu.hergun igne haplar derken ilaca boguldum valla.(bu yasima kadar agri kesici bile kullandigim bi elin bes parmagini gecmez valla)....benim yumurtalar gec gelisiyormus.kibrisa gidisim ayin kaci gibi olur bilmem ama yumurtaliklarim cok nazliymis.suana kadar ilaca tepkilwri yavas dedi doktor.biraz tedirgin oldum acikcasi.su an hamile olan arkadaslarim sizlerinki nasildi acaba.lutfen merakimi giderin.aimdiden tesekkur ederim hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…