Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kizlar simdi havaalanindayim saat 12 de kibrisa brisa ucuyorum.hepinizi opuyorumumarim hersey cok guzel gecer
Canım hadi al bebeklerini gel ,hayırlı-uğurlu olsun..
12 gün sonra seni de hamile yazalım inşallah..

Kalp atışlarını bekliyoruz bakalim.eğer 3. De oluşur ne yazikki evet...insallah bu zor durumu yaşamam Allahım yardım eder inşallah..
Umarım hiç gerek kalmaz ve 2 tane ile devam edersin ...

inş canım Allah rast getirsin güzel haberlerini bekliyoruz
Canım inşallah..

Dualarimiz seninle ablacim ve bu yola çıkan tüm arkadaslarla...güzel haberler alican burdan inşallah senden de ...[/QUOTE]
Özlem,Kardelennur,legacy canlarım inşallah güzel haberler veririm..

Canlar şükür regli oldum yarın menagon'a başlıyorum 25'i gecesi gidiyorum kıprısa 26'sında yumurtalarım toplanacak

Kizlar simdi havaalanindayim saat 12 de kibrisa brisa ucuyorum.hepinizi opuyorumumarim hersey cok guzel gecer
İyi yolculuklar. Benimde uçağım ctesi saat 12:10da Adanadan. Umarım her şey gönlümüzce olur. İyi haberlerini ve yorumlarını , düşüncelerini , yaşadıklarını anlat

Ocak ayı transfer yolcuları birer birer gitmeye başladık Ocak ayının son kapanış transferini ben gerçekleştireceğim sanırım transfer günüm 31 Ocak
O tarihte orada olan Varmı arkadaşlar

İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar.ama moralim bozuldu bugun.yumi toplandi tam 7 tane ve iclerinden sadece 1 tanesinin ici dolu.sadece 1... neyse moral bozmayalim dedim ins o iyi cikar dedim ve beklemedeyim.lutfen bana dua edin.herzamankundende cok ihtiyacim var....

Canım lütfen moralini bozma inşallah o hsyırlısıdır belki Rabbim onu ayırmıştır senin için Allah yardımcın olsun.transfere kadar otadamısın dömecekmisin Seyhan

Canım lütfen moralini bozma inşallah o hsyırlısıdır belki Rabbim onu ayırmıştır senin için Allah yardımcın olsun.transfere kadar otadamısın dömecekmisin Seyhan
Inşallah canim o sağlıklı bir bebis olur,döllenme sonra bölünür tek yumurta ikizleri olur senin için inşallah. inşallah.dualarimiz seninle...

Merhabalar, tuana arkadasimiz cinsiyet tayini icin kibrisa gitmişti sonucunu bilen varsa yazar misiniz bende gideceğim bu ay sonu merak ettim. Sayfalari okumak istedim sonunu getiremedim :)

Merhabalar, tuana arkadasimiz cinsiyet tayini icin kibrisa gitmişti sonucunu bilen varsa yazar misiniz bende gideceğim bu ay sonu merak ettim. Sayfalari okumak istedim sonunu getiremedim :)
Şu anda oğluna hamile,bizim topiğin güncel sonuçlarını 177.sayfada bulabilirsin canım.
Hayırlı olsun senin de transferin,inşallah hamile kalırsın.

Canlar şükür regli oldum yarın menagon'a başlıyorum 25'i gecesi gidiyorum kıprısa 26'sında yumurtalarım toplanacak
Canım senin de hayırlı olsun inşallah hamile yazacağız seni de...

Sadece 1 sperm ve 1 yumurtadan geldik hepimiz dünyaya Seyhan,lütfen pozitif düşün,o bir yumurta seni bebeğine kavuşturacak inşallah ,Rabbim senin de hepimizin de yardımcısı olsun.

Ocak ayı transfer yolcuları birer birer gitmeye başladık Ocak ayının son kapanış transferini ben gerçekleştireceğim sanırım transfer günüm 31 Ocak
O tarihte orada olan Varmı arkadaşlar
Canım yakınmış senin de ...
Benden sonra gidiyorsun...
Seni de hamile yazacağız inşallah bu topikte..

Canım yakınmış senin de ...
Benden sonra gidiyorsun...
Seni de hamile yazacağız inşallah bu topikte..
kanbar abla nasılsın belli oldumu tarihin rahim kalınlığın nasıl?ben zaman geçirmeye çalışıyorum bekliyoruz bakalım hayırlısıyla olur inşallah....desteklerinizi bekliyorum burdan

İnşallah kanbarcım ikinizide peş peşe yazarsın hepimizin bebişleri olur inşallah
Bugün adetimin 2. Günü bugün doktora gideceğim sanmıştım fakat doktorum salı dedi bugün menegon a başlayacağım sizler 5.'inci günmü gittiniz 2. Günümü

Dualarimiz seninle canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…