- 8 Aralık 2014
- 94
- 127
- 113
Canım hadi al bebeklerini gel ,hayırlı-uğurlu olsun..Kizlar simdi havaalanindayim saat 12 de kibrisa brisa ucuyorum.hepinizi opuyorumumarim hersey cok guzel gecer
Umarım hiç gerek kalmaz ve 2 tane ile devam edersin ...Kalp atışlarını bekliyoruz bakalim.eğer 3. De oluşur ne yazikki evet...insallah bu zor durumu yaşamam Allahım yardım eder inşallah..
Canım inşallah..inş canım Allah rast getirsin güzel haberlerini bekliyoruz
İyi yolculuklar. Benimde uçağım ctesi saat 12:10da Adanadan. Umarım her şey gönlümüzce olur. İyi haberlerini ve yorumlarını , düşüncelerini , yaşadıklarını anlatKizlar simdi havaalanindayim saat 12 de kibrisa brisa ucuyorum.hepinizi opuyorumumarim hersey cok guzel gecer
Inşallah canim o sağlıklı bir bebis olur,döllenme sonra bölünür tek yumurta ikizleri olur senin için inşallah. inşallah.dualarimiz seninle...Canım lütfen moralini bozma inşallah o hsyırlısıdır belki Rabbim onu ayırmıştır senin için Allah yardımcın olsun.transfere kadar otadamısın dömecekmisin Seyhan
İnsallah canim cok tesekkur ederum.bekleyecem tarnsfere kadar...Canım lütfen moralini bozma inşallah o hsyırlısıdır belki Rabbim onu ayırmıştır senin için Allah yardımcın olsun.transfere kadar otadamısın dömecekmisin Seyhan
Şu anda oğluna hamile,bizim topiğin güncel sonuçlarını 177.sayfada bulabilirsin canım.Merhabalar, tuana arkadasimiz cinsiyet tayini icin kibrisa gitmişti sonucunu bilen varsa yazar misiniz bende gideceğim bu ay sonu merak ettim. Sayfalari okumak istedim sonunu getiremedim :)
Canım senin de hayırlı olsun inşallah hamile yazacağız seni de...Canlar şükür regli oldum yarın menagon'a başlıyorum 25'i gecesi gidiyorum kıprısa 26'sında yumurtalarım toplanacak
Sadece 1 sperm ve 1 yumurtadan geldik hepimiz dünyaya Seyhan,lütfen pozitif düşün,o bir yumurta seni bebeğine kavuşturacak inşallah ,Rabbim senin de hepimizin de yardımcısı olsun.İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar.ama moralim bozuldu bugun.yumi toplandi tam 7 tane ve iclerinden sadece 1 tanesinin ici dolu.sadece 1...neyse moral bozmayalim dedim ins o iyi cikar dedim ve beklemedeyim.lutfen bana dua edin.herzamankundende cok ihtiyacim var....
Canım yakınmış senin de ...Ocak ayı transfer yolcuları birer birer gitmeye başladık Ocak ayının son kapanış transferini ben gerçekleştireceğim sanırım transfer günüm 31 Ocak
O tarihte orada olan Varmı arkadaşlar
kanbar abla nasılsın belli oldumu tarihin rahim kalınlığın nasıl?ben zaman geçirmeye çalışıyorum bekliyoruz bakalım hayırlısıyla olur inşallah....desteklerinizi bekliyorum burdanCanım yakınmış senin de ...
Benden sonra gidiyorsun...
Seni de hamile yazacağız inşallah bu topikte..
Dualarimiz seninle canim.İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar.ama moralim bozuldu bugun.yumi toplandi tam 7 tane ve iclerinden sadece 1 tanesinin ici dolu.sadece 1...neyse moral bozmayalim dedim ins o iyi cikar dedim ve beklemedeyim.lutfen bana dua edin.herzamankundende cok ihtiyacim var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?