Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

kanbar canım kouşmaları okudum da blast falan yazmışsınız cahilliğimize vererek açıklar mısınız bunlar nedir neler istemek lazım doktordan bizim nelere dikkat etmemiz gerek ne çok şey kaçırmışım ben

merhaba canım dün bakamamıştım sayfada neler oldu diye ama her gün birisinde bir gelişme var ne güzel ne güzel hadi bakalım gelsin bebişler ne kadar da çoğalmışız hep destek tam destek
Sen de katılmak ister misin Topiğimize?Tarihini belirtmek istemezsen yakında diye yazıyoruz,sen de gel aramıza olur mu?

ben firdevs hn a transferi yaptırdım geçen perşembe günü. Cuma günü de döndük eve . Şuan beklemedeyim yani ufffff. Test günüm 18 kasım. aslında ben sonuç alıncaya kadar bişey yazmayı düşünmüyordum çünkü ben önceden çok tüp bebek denedim kendi yumoşlarımla ama olmadı ve psikolojim bu yüzden pek sağlam değil açıkcası :KK31:bu benim ilk donasyon deneyimim ve umarım hayırlısıyla son olur bebişlerimi alırım kucağıma...
Canım çok sevindim öncelikle hayırlı olsun, bu günleri görebilmişsin,Allah nasip etmiş,oh ne mutlu sana,şimdi arkana yaslanma zamanı ve tadını Çıkarma zamanı,sen elinden geleni yaptın canım ,bol bol dua et lütfen elinden geldiğince Meryem Duası oku,protein ağırlıklı beslen,et,süt,yumurta ye,ağır kaldırma,sakın sürekli yatma sakın,rahmin kanlanıp,Bebeğin tutunması için hareket et,bol bol Sıvı yani su tüket birtanem,bunlar önemli,
kanbar canım kouşmaları okudum da blast falan yazmışsınız cahilliğimize vererek açıklar mısınız bunlar nedir neler istemek lazım doktordan bizim nelere dikkat etmemiz gerek ne çok şey kaçırmışım ben
Canım eğer embriyolar 5 güne kadar dışarıda transfer edilmeden bölünmeye devam ederlerse blast embriyo oluyor ve denilen o ki bunlar daha iyi tutunuyormuş,ama ben 3.gün transfer edilip te tutan çok gördüm canım bence bunlara çok takılmayalım,

Benim kıbrıs süreci sıkıntısız geçti. Transfer gününe kadar ilaçları düzenli içip gezdim sürekli, moralim de fena sayılmazdı ama transfer olup eve dönünce bi kötü oldum ufff anlatılamaz eskiden yaşadıklarım, aldığım negatif sonuçlar geldi aklıma moralim çöktü bu benim ilk donasyonum ama önceki tüp deneyimlerim çok acılı süreçlerdi benim için ve psikolojim bozulunca ben kasılıyorum her yerim ağrımaya başlıyor yine aynı oldum sırtım boynum her tarafım ağrıyor kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sürekli.

Fisay ,mazharfuatözkan yaşınızı/hangi ülke veya Türkiye'ye hangi şehirden olduğunuzu,bebek olmaması ile ilgili sorun neydi onu,yumurta mı sperm donasyonunu,donasyonda kaç deneme oldu,hangi merkez hangi doktorlarda oldu,sonuçları ne oldu,bu kaçıncı denemeniz,hangi hastane,transfer tarihiniz ve test sonucu tarihinize belirtirseniz Süpper olur canım, tarihi yazmak istemezseniz yakında yazarım canlarım.. :)Böylelikle Topiğimize ekleyeceğim sizleri de..

Benim kıbrıs süreci sıkıntısız geçti. Transfer gününe kadar ilaçları düzenli içip gezdim sürekli, moralim de fena sayılmazdı ama transfer olup eve dönünce bi kötü oldum ufff anlatılamaz eskiden yaşadıklarım, aldığım negatif sonuçlar geldi aklıma moralim çöktü bu benim ilk donasyonum ama önceki tüp deneyimlerim çok acılı süreçlerdi benim için ve psikolojim bozulunca ben kasılıyorum her yerim ağrımaya başlıyor yine aynı oldum sırtım boynum her tarafım ağrıyor kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sürekli.
Lütfen rahatla olur mu,psikolojik kasılma bu aşamadan sonra kadında,fiziksel kasılmadan daha az tehlikeli değil,rahatla,neden olumsuzu düşünesin ki,olumluyu düşünmek daha çok mutlu ediyorken seni....Düşün hamilesin,herkes mutlu,
,o tabloyu canlandır lütfen yaşa içine gir o tablonun dışından bakma....senin ailen,eşinin ailesi hepsi mutluluk içindeler,hepbirlikte Neşe içinde yemek yiyorsunuz,eşin seni şımartıyor,sana prensesler gibi BAKIYOR,bir de hayal et bakalım nasıl bir bebek düşlerindeki gözü ne renk,Saçları ne renk,açık Tenli mi,esmer mi....lütfen canlandır ,onu kucağına aldığın anı,kokusunu,hisset,ben hep yapıyorum bunu,hayal et,iste ki olsun canım benim,dualara gelince lütfen canım lütfen oku..

• Vee topiğimiz artık 6 kişi,hayırlı olsun,hepimiz ilk denemede anne olalım inşallah...Meryem duası okuyoruz 41 gün aralıksız ,hergün 1 tane unutmayın,bu duayı herkim okursa evladına kavuşuyormuş.Fisay canım hadi sen de yaz bilgilerini kliyim canım...

Adı İL Yaşı Sorun Hikayesi Merkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı

Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya 2015

Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA

Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA

Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer
  • Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
  • Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık

Son düzenleme:
  • Vee topiğimiz artık 7 kişi,hayırlı olsun,hepimiz ilk denemede anne olalım inşallah...Meryem duası okuyoruz 41 gün aralıksız ,hergün 1 tane unutmayın,bu duayı herkim okursa evladına kavuşuyormuş.Fisay canım hadi sen de yaz bilgilerini ekliyim canım...

Adı İL Yaşı Sorun Hikayesi Merkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı

Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya 2015

Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA

Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA

Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer
  • Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
  • Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık
  • Fisay. Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında

Mucizem,umuthepvar canlarım iyi geceler...

mazharfuatözkan adının nerden geldiğini de yazayım :)
4 embriyo transfer edildi. Eşimin hayali üçüz olması ve dördünün tutunma olasılığı az dediklerinden "biri tutunmasa geriye kalanlar mazharfuatözkan olur diyor" :) ben de izekçelikercan olsun diyorum olmaz diyor o grubu sevmiyormuş:)

Back
X