- 10 Kasım 2014
- 64
- 81
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuana dua ediyorum sana da,mucizeme de, kardelennura da,fisaya da,portakala da,isteyen herkese ...Senden birtek şey istiyorum,hem olumlu düşün,içindeki o mutluluğu ve heyecanı hep koru,ama bir yandan da rahat ol,tevekkül et,olacağına inan..Senden çooook güzel haberler bekliyoruz....Bizi devamlı haberdar et gelişmelerden,olacak ben hissediyorum,hislerim çok kuvvetlidir,dediğim duaları transferden önce lütfen oku ,dualarımız seninle,çok öpüyorum seni,sevgiyle kal tuanacım..hastane çok büyük deil küçük ama temiz bir yer yaklaşımları güzel samimi irem hanım Firdevs hanımın hastaları olanlarla birebir ilgilenio cıvıl cıvıl her soruyu yanıtlıyor sonra muayene sıranız gelince Firdevs hanımın yanına götürüyor Firdevs hanım uzun boylu ses tonu güzel bir hanımefendi önce sizi dinliyor tüm sorularınızı yanıtlıyor muayene ediyor sonra tekrar bişeyler soracaksanız soruyorsunuz odadan çıkınca irem hanım kapıya kadar eşlik ediyor...bugün gece 12 den sonra bişey yemeyeceğim 6 yumurtam varmış biraz az yaşıma göre 34 yaşındayım 4 tanesi büyüklük olarak iyi 2 tanesi küçük biraz ama yarın onları toplamadan dolumu boşmu bilemiyorlar çarşamba toplanacak çarşamba bilgi verilecek cuma günü tekrar bana dönülecek bilgi amaçlı ondan sonra embriyolar ellenmiyecekmiş pazartesi sabah hastanede olacakmışım kaç embriyo ne kalite cinsiyetlerini pazartesi sabahtan önce öğrenmem mümkün deilmiş sonra inşallah pazartesi transfer gerçekleşek bir gün kal otelde dedi 17 si transfer olursa 18 öğleden sonraya kadar dinleneceğim sonra memleketime uçacağım eger bebekler yerini severse tutunurlar yoksa bırakırlar dedi yani günlük işlerini yap karın kasını zorlamadan 12 sonra kan tahlili yap sonucu bildir dedi.deger normal değerlerden düzenli olarak yükselirse gebelik var demekmiş....dilerim rabbimden herkesin gönlündekini versin amin diye açılan elleri çevirmesin şimdi bende kızlar yarın olsun pazartsi olsun ondan sonrası olsun inanın ihtiyacım var belki birimizin duasıyla rabbim dönüş yapar amin
Kanbarcığım tekrar iş başı yaptın galiba canım özelden attıklarımı okuyabildin mi?