Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Hosbuldum bende donasyon dusunenlerdenim arastirma yapiyorum. Daha kimde hangi merkezde yaptiracagima karar veremedim.

Baska bi doktoru düşünüyordum ama senin yazdıkların la kafam karıştı. Canım aslında benim durumum daha farklı bunu özelden seninle paylasmak isterim

hastane çok büyük deil küçük ama temiz bir yer yaklaşımları güzel samimi irem hanım Firdevs hanımın hastaları olanlarla birebir ilgilenio cıvıl cıvıl her soruyu yanıtlıyor sonra muayene sıranız gelince Firdevs hanımın yanına götürüyor Firdevs hanım uzun boylu ses tonu güzel bir hanımefendi önce sizi dinliyor tüm sorularınızı yanıtlıyor muayene ediyor sonra tekrar bişeyler soracaksanız soruyorsunuz odadan çıkınca irem hanım kapıya kadar eşlik ediyor...bugün gece 12 den sonra bişey yemeyeceğim 6 yumurtam varmış biraz az yaşıma göre 34 yaşındayım 4 tanesi büyüklük olarak iyi 2 tanesi küçük biraz ama yarın onları toplamadan dolumu boşmu bilemiyorlar çarşamba toplanacak çarşamba bilgi verilecek cuma günü tekrar bana dönülecek bilgi amaçlı ondan sonra embriyolar ellenmiyecekmiş pazartesi sabah hastanede olacakmışım kaç embriyo ne kalite cinsiyetlerini pazartesi sabahtan önce öğrenmem mümkün deilmiş sonra inşallah pazartesi transfer gerçekleşek bir gün kal otelde dedi 17 si transfer olursa 18 öğleden sonraya kadar dinleneceğim sonra memleketime uçacağım eger bebekler yerini severse tutunurlar yoksa bırakırlar dedi yani günlük işlerini yap karın kasını zorlamadan 12 sonra kan tahlili yap sonucu bildir dedi.deger normal değerlerden düzenli olarak yükselirse gebelik var demekmiş....dilerim rabbimden herkesin gönlündekini versin amin diye açılan elleri çevirmesin şimdi bende kızlar yarın olsun pazartsi olsun ondan sonrası olsun inanın ihtiyacım var belki birimizin duasıyla rabbim dönüş yapar amin

Gülnazcım kusura bakma işte çok yoğunum,hoşgeldin tekrar aramıza...Seni sevgiyle kucaklıyoruz ,hangi doktorda karar verirsen ver ,inşallah bebeğini kucağına almanı nasip eder ,önemli olan bu,bizlerin hepimizin de amacı bu zaten.Ya H.İ.T. ya da Doğuş/Firdevs Hanımla kavuştular zaten çoğu arkadaşımız bebeklerine birtanem.Ben de ikisiyle de görüştüm ve Firdevs Hanım daha sıcak ve olumlu geldiğinden ,eşimle Firdevs Hanıma karar verdik Gülnazcım,sen de görüş,bilgi al ve hangisini kendine daha yakın bulursan,onda başla tedaviye..

Tabii ki özelden paylaşmak istersen paylaş Gülnazcım,konuşalım elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım tabii ki...

hastane çok büyük deil küçük ama temiz bir yer yaklaşımları güzel samimi irem hanım Firdevs hanımın hastaları olanlarla birebir ilgilenio cıvıl cıvıl her soruyu yanıtlıyor sonra muayene sıranız gelince Firdevs hanımın yanına götürüyor Firdevs hanım uzun boylu ses tonu güzel bir hanımefendi önce sizi dinliyor tüm sorularınızı yanıtlıyor muayene ediyor sonra tekrar bişeyler soracaksanız soruyorsunuz odadan çıkınca irem hanım kapıya kadar eşlik ediyor...bugün gece 12 den sonra bişey yemeyeceğim 6 yumurtam varmış biraz az yaşıma göre 34 yaşındayım 4 tanesi büyüklük olarak iyi 2 tanesi küçük biraz ama yarın onları toplamadan dolumu boşmu bilemiyorlar çarşamba toplanacak çarşamba bilgi verilecek cuma günü tekrar bana dönülecek bilgi amaçlı ondan sonra embriyolar ellenmiyecekmiş pazartesi sabah hastanede olacakmışım kaç embriyo ne kalite cinsiyetlerini pazartesi sabahtan önce öğrenmem mümkün deilmiş sonra inşallah pazartesi transfer gerçekleşek bir gün kal otelde dedi 17 si transfer olursa 18 öğleden sonraya kadar dinleneceğim sonra memleketime uçacağım eger bebekler yerini severse tutunurlar yoksa bırakırlar dedi yani günlük işlerini yap karın kasını zorlamadan 12 sonra kan tahlili yap sonucu bildir dedi.deger normal değerlerden düzenli olarak yükselirse gebelik var demekmiş....dilerim rabbimden herkesin gönlündekini versin amin diye açılan elleri çevirmesin şimdi bende kızlar yarın olsun pazartsi olsun ondan sonrası olsun inanın ihtiyacım var belki birimizin duasıyla rabbim dönüş yapar amin
Tuana dua ediyorum sana da,mucizeme de, kardelennura da,fisaya da,portakala da,isteyen herkese ...Senden birtek şey istiyorum,hem olumlu düşün,içindeki o mutluluğu ve heyecanı hep koru,ama bir yandan da rahat ol,tevekkül et,olacağına inan..Senden çooook güzel haberler bekliyoruz....Bizi devamlı haberdar et gelişmelerden,olacak ben hissediyorum,hislerim çok kuvvetlidir,dediğim duaları transferden önce lütfen oku ,dualarımız seninle,çok öpüyorum seni,sevgiyle kal tuanacım..

Gülnazcım tekrar hoşgeldin,öğle tatili ve rahatlıkla konuşabiliriz özelden canım,yemeğe çıkmadım,burada yiyorum,vaktim bol anlayacağın :KK76:

Teşekkür ederim kanbar ikisiylede irtibata geçip kararimi vermeliyim. Bakalım hayirlisi olsun hakkımızda. Burdaki tüm arkadaşlar ve isteyen herkez...

Sevgili kanbar ben 33 yasında denedim donasyonu.aslında vücut sağlığın el verdikçe bunun çok önemi yok cnm.
Donasyonda deneyimlerime göre en başarıyı etkileyen şeyleri sıralamak gerekirse kendi yaptıklarım bunlar ayrıca..bir kere kendi işinin birebir takipçisi olucaksın.donasyondan önce tüm tahlilleri yaptırıcaksın.donasyonda zamanlama kordinasyon çok önemli nakil için erken zaman rahimin ince olmasına geç zamanda fazla kalınlaşmasına neden olab8liyor..mesela ben8m ilk denememde transferim çok geç olmuştu.dolayısıylla rahim fazla kalınlaşıp rahim adet görmeye hazırlandığı için tutmadı.eğer durumunuz uygun ise tabi doktorunuzun fikride çok önemli bast transfer isteyin.mutlaka eğer engeliniz yoksa transferden önce coraspin mutlaka kullanın kanı cıvılttğı için rahim daha canlı kalıyor.
Unutmadan ben erken menepozum.yani hiç tüp deneyemedik doktorlar donasyon tek çare dediler.şimdi çok mutluyum lütfen pes etmeyin.inanın onları koklayım kucağınıza alınca hiç birşey aklınıza gelmiyo
Onlar benim evlatlarım herşeyiyle ...sevgilet hepinize

Sevgili Tres verdiğin bilgiler hem benim için,hem benim gibi ilk kez/veya üzeri deneyenler için çok yararlı oldu inan,çok teşekkürler.
Bir de sorum olacak,eminim benim gibi donasyona yeni başlayacaklar da okuyunca sormak isteyeceklerdir...
Neden rahminin fazla kalınlaşmasına izin verdi Firdevs Hanım?Onu ayarlayamıyorlar mı?Yani senin ve donörün tedavisi eşgüdümlü gitmiyor mu?
Bir de zaten rahmin 8/12 mm. arasında olması lazım,benim 12 mm.iken pozitif olmuştu kendi yumurtalarımla son tüp bebek denememde bu ekimde,ve doktor harika demişti 12 mm.kalınlığa,6 haftalıkken kaybettim canım,o yüzden 3 ay sonra en yakın tedavim olacak.Tüp bek tedavisinde birebir rahim kalınlığına bakıyorlar,benim bildiğim donasyonda da anlaşmalı bir doktorla başlıyorlar tedavimize ve birebir takibinde oluyoruz ,rahim kalınlığı vs.gibi,kontrollere gidiyoruz,bu bilgiler de Kıbrısa birebir bildiriliyor bizim tarafımızdan biliyorum ben canım yanlış mıyım?Ben bu bilgileri hep diğer Forumdan Donasyon Forumunun her sayfasını okuyarak edindim,2.453 sayfa..

Ve bir de şunu soracağım canım,çok sordum ama önemli bu bilgiler canım.. Benim Memorial/ŞİŞLİ/Semra Kahraman tüp bebekte bir efsane harika bir kadındır kendisi zaten vermişti Coraspin,Firdevs Hanım sana söylemedi mi bunu canım,vermedi mi tedavide?
Bir de niye adetin yaklaştı,ilaçla adetini baskılamıyorlar mı ki?
Ayrıca BLAST isterim tabii ki canım,ama bakalım donörden BLAST çıkacak mı?Bu benim seçimim değil sanki de,donörle ilgili bir durum gibi,ne dersin?
Sabırsızlıkla değerli CEVAPLARINI BEKLİYORUZ CANIM...

Son düzenleme:
Kanbarcığım tekrar iş başı yaptın galiba canım özelden attıklarımı okuyabildin mi?

Gülnazcım evet,öğlen bekledim ama,sen inaktif olunca dışarı çıktım , şarküteriden alacaklarım vardı,onları hallettim ben de...:eek:mesaim başladı,okuyup cevaplayacağım en kısa süre içinde Gülnazcım hiç merak etme lütfen,biz buradayız her daim..:KK22:

Gülnaz özelden mesaj attım canım..:KK46::anneadayı:

Sevgili Duruada hoşgeldin canım :KK25:

teşekkür ederim kanbar :D benim 2 denemem oldu firdevs hanımda 30 yaşındayım bende hiçbir sorun görünmüyor fakat denemeler olumsuz aralıkta inşallah kısmetse 3. denemem olucak yine firdevs hanımda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim ol derse olucak neyi eksik yapıyorum hiç bir fikrim yok bu arada ben haşimato hastasıyım ama değerlerim düzgün:KK52:hepimiz için herşeyin hayırlısını versin rabbim :KK45:

Canım topiğe de ekleyeyim mi seni bir tanem,biz çok isteriz?

Biraz bize Doğuş Tüp Bebek/Firdevs Hanım ,hastane,yapılan uygulamalar la ilgili,verir misin Duruada?Neden ilk 2'si negatif oldu birtanem?Acaba donörlerin mi verimsiz?Neden olmadığı konusunda Firdevs Hanım ne diyor?Eğer senin için sakıncası yoksa bizimle tecrübelerini,deneyimlerini paylaşırsan çok seviniriz canım.
İnşallah bu kez bebeklerine kavuşursun birtanem,hem de ikizin olur inşallah,kalpten diliyorum.

Son düzenleme:
Gülnazcım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Kanbarcım sanırım ben biraz karışık anlattım.benim rahimde kalınlaşma problemi ilk denememde başka bir merkezde olmuştu.dünya tüp bebek merkezin adı...adetimden tam 28 gün sonra transfer yapılmıştı.biz bazı sorunlardan dolayı ayarlanan donörle denk gelemedik .doktorda adetimi baskılayıp ikinci donöre denk getirdi ama rahim çok fazla kalınlaşmıßtı nitekim fazla kalınlik oluncada tutmadı.tamamen para alınmak için yapılan bir işlemdi.fakat firdevs hanımda herďey mükebbel ilerledi.kordinsyon harikaydı.mesela ben hep blast transfer istedim .fakat firddvs hanım embriyoların çok iyi olduğunu üçüncü gün yapıcağını söyledi.bana güven dedi.vee Allahin izniyle üçüz gebelik elde ettik.bazı sorunlardan dolayi bir tanesine işlem uygulandı.firdevs hanım gerçekten çok iyi bir insan çok iyi bir doktor.ona güvenin işinizin takipçisi olun tahlillerinizi eksizsiz yaptirin ve en ufak bir tereddütte soru arayın

Back
X