Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Haklisin tabi. Agustosda histeroskopim oldu aralikta transferim. Olucak insallah seninde canim
Arkadaşlar,yakin zamanda Kıbrıs a gidenler bana yardımcı olabilir mi? Cep telefonlarınizdan sizi arayanlara yurtdışıni ariyorsunuz diye uyari olmuş mu? Bizim gittiğimizden kimsenin haberi olmayacak da,siz cep telefonu isini nasıl hallettiniz?

Arkadaşlar,yakin zamanda Kıbrıs a gidenler bana yardımcı olabilir mi? Cep telefonlarınizdan sizi arayanlara yurtdışıni ariyorsunuz diye uyari olmuş mu? Bizim gittiğimizden kimsenin haberi olmayacak da,siz cep telefonu isini nasıl hallettiniz?
Sizi arayan kişiye bir uyarı gelmiyor. Sizin telefona geliyor mesaj olarak Kıbrıs'a geldiğinizde telefonunuzu açtığınızda. Yalnız sizi arayan kişi herhangi bir fark ücret ödemiyor fakat size yansıyor yurtdışı fark ücreti. O yüzden dikkatli olun konuşurken.

Canım sağ ol tavsiyelerine için senin ki de Firdevs hanim da mı o mu istedi diyet yapmani

Firdevs hanım zayıflamamı söyledi. Nasıl zaıflayacağımı ise diyetisyen. Ki ben şişman drğilim, biraz kiloluydum. Ve hormon ilaçlarından dolayı ödemli. Vücudum için gerekli olan, fazladan olan durum için kan testi yapıldı. Sonuca göre ilaç, diyet ve egzersiz verildi. Kan testimde kolasterolüm yüksek, şeker yüksek çıkmıştı. Şimdi değerlerim oldukça normale döndü. Ve kilomda normal artık.
Herkesin kan değeri farklı olduğu için kişiye özel diyet yapılıyor.

Telin yurt dışı aramalara açık değilse kullanamazsınız.biz hava alanında 20 TL'ye konulu hat almıştık..

Sizi arayan kişiye bir uyarı gelmiyor. Sizin telefona geliyor mesaj olarak Kıbrıs'a geldiğinizde telefonunuzu açtığınızda. Yalnız sizi arayan kişi herhangi bir fark ücret ödemiyor fakat size yansıyor yurtdışı fark ücreti. O yüzden dikkatli olun konuşurken.
Uyari gitmiyorsa sorun değil, benim Kıbrıs ta olduğum anlaşılmasın yeter.

Canim ben kurtaj sonrasi adet kanamalarim azalmisti.rahim filmi cekildim minimal yapisiklik oldugu soylendi o yuzden histereskopi yaptirdim.ama ilk tup denemesinde bebegimin kalbi durdugu icin tekrar kurtaj olmak zorunda kaldim.simdi yine bir tuhaflik var adetlerimde sanirim tekrar ayni sorun olustu bende.

cnm bendede kürtaj sonrası adet kanamalarımda azalma oldu.. bakıldı yapışıklı yok denildi ama sanırım birşeyler zedeleniyor kürtajla.. hormonların rotası bozuluyor..

cnm bendede kürtaj sonrası adet kanamalarımda azalma oldu.. bakıldı yapışıklı yok denildi ama sanırım birşeyler zedeleniyor kürtajla.. hormonların rotası bozuluyor..
Zaten ne olduysa kurtajdan sonra oldu.hormonlar tup bebek tedavilerinden sonra sapitti bende saclarimin yaridan fazlasi dokuldu kistler olmaya basladi adet oncesi anormal odem olmaya basladi ........ Bircok baska seylerde hangisini sayayim of of

Zaten ne olduysa kurtajdan sonra oldu.hormonlar tup bebek tedavilerinden sonra sapitti bende saclarimin yaridan fazlasi dokuldu kistler olmaya basladi adet oncesi anormal odem olmaya basladi ........ Bircok baska seylerde hangisini sayayim of of
aaa ciddi bendede aynilari oldu.. kist olustu iki aydir, artik normal tup bebek tedavisine bile baslayamaz hale geldim, adetlerim azaldi, saclarim cok yogun dokuldu.. fsh sorunu yasadim hayatimda ilkkez.. kurtajin bazi bunyelerde yogun yan etkisi oluyormus.. bende zaten sorun coktu cnm say say bitmezdi.. bir bunlar eksikti bunlarda eklendi..

şu dünyada her kulun bir sorunu var dertsiz kul yok her insan ayrı bir dünya ayrı bir yaşam el açıp bu günahkar halimizle yalvarmaktan başka çaremiz yok dilerim Allahtan bizleri affedip gönlümüzün muradını versin amin çok yalvaranlardan nasip etsin zor bir dünyaya gelmişiz günah yükü çok ölüm bir gerçek canım AAllahım affetme lutfunda bulunmazsa biz kulların işi zor

Dilerim hamileler 9 ayın sonunda akıl,beden,ruh sağlığı yerinde hayırlı evlatlarını kucaklarına alırlar,
isteyen buradaki tüm anne adaylarına ve kadınlara da anne olmalarını diliyorum.Rabbim yüreği anne olma hasretiyle yanan tüm kadınların kollarını mis kokulu bebekleriyle doldursun,Amin.

aaa ciddi bendede aynilari oldu.. kist olustu iki aydir, artik normal tup bebek tedavisine bile baslayamaz hale geldim, adetlerim azaldi, saclarim cok yogun dokuldu.. fsh sorunu yasadim hayatimda ilkkez.. kurtajin bazi bunyelerde yogun yan etkisi oluyormus.. bende zaten sorun coktu cnm say say bitmezdi.. bir bunlar eksikti bunlarda eklendi..
Tup bebek ilaclarindan oldu cogu bence.hormonlarimiz sapitti.

Dilerim hamileler 9 ayın sonunda akıl,beden,ruh sağlığı yerinde hayırlı evlatlarını kucaklarına alırlar,
isteyen buradaki tüm anne adaylarına ve kadınlara da anne olmalarını diliyorum.Rabbim yüreği anne olma hasretiyle yanan tüm kadınların kollarını mis kokulu bebekleriyle doldursun,Amin.
Amin inslh hepimiz kavusuruz
bebeklerimize .canimm sen nasil oldun duzeldinmi az da olsa? Gorunmedin bayadir rahatsizligin artti sandim.yaxini gorunce icim rahatladi.bebeklerin nasil bir aksilik yoktur inslh.

güzel dileklerin için sağol canımm.. hep beraberce.

Back
X