Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

ARKADAŞLAR TRANSFER SONRASI RAHMİMDE BATMA KARINCALANMA BÖCEK ISIRIYOR TARZINDA HİSLER OLUYOR BÖYLE BİRŞEY YAŞAYAN OLDUMU ARANIZDA:KK58:

Son düzenleme:
Bende geldim arkadaşlar. Ekip cok iyiii.sevdim onlari ben.3 tane embriyo verildi.beklicem artik.bize burdan yardimci olan arkadaslarima teşekkür ler.hayatimizi cok kolaylastirdilar.opuyorum hepinizi
hoş geldiniz canım hayırlı olsun

Sperm donasyonu yaptiran arkadaslar yardim edin lutfen. Esim azosperm ve sperm donasyonu kesin.ben kendi yumurtami kullanmak istemiyorum yumurta da baskasindan olsun diyorum cunku ilerde esimin kendini hep kotu hissedecegini dusunuyorum.esim ise en azindan senden bir parca olsun diyor.kafam cok karisik.esimin kendisini ilerde en ufak kotu hissetmesine katlanamam bi yandan da benden de bir parca olmasi guzel bir fikir.delirmek uzereyim artik karar vermem lazim. Ya sperm ya embriyo donasyonu olacak.lutfen fikirlerinizi paylasin dusunceleriniz benim icin yol gosterici olacak tesekkurler...
Canım öncelikle hayırlı olsun,İnşallah RABBİMİN izniyle sen de anne olacaksın.
Sen bir hamile kal,hepsini unutuyorsun,rahat ol,eşin de hatırlamaz.
Yumurtaların varsa ve kaliteliyse,KESİNLİKLE kendi yumurtalarını kullanmalısın.Çünkü ikili,üçlü,testlerden tut bir çok tetkikte senin yumurtan olması işleri kolaylaştırıyor.Hem senden de DNA olması iyi olur.En azından birinizden yarı özellikleri alması hertürlü avantaj.Sevgiyle kal.

Yavrularımı aldım geldim elhemdullilah sıra tahlil gününde bekleyiş içindeyim Rabbim kucağımızı boş bırakmasin inşallah
Bende geldim arkadaşlar. Ekip cok iyiii.sevdim onlari ben.3 tane embriyo verildi.beklicem artik.bize burdan yardimci olan arkadaslarima teşekkür ler.hayatimizi cok kolaylastirdilar.opuyorum hepinizi
Rabbim yardımcınız olsun,ikinizi de topiğe HAMİLE :anneadayı: yazacağım hayırlısıyla.:nazar::KK200:

Kizlar canlar bende Allahtan:KK200: bir aksilik cikmazsa Cuma sabahi kibrisa yolcuyum hazirliklarim tamam simdi bol bol hayirli dualariniza ihtiyacim var benide dualarina ortak eden arkadaslarima cok teşekkür ederim bizi tecrübeleri ile aydinlatan bize bu konuda ışık olan cesaret olan topikteki tüm arkadaslarim hakkinizi helal edin güzel haberlerle geleceğim insallah.Hepinizi öpüyorum :KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::KK37::KK37::KK25::KK25::KK25::KK25:

Slm arkadaslar uzun sureden Geri nete giremiyorum.biraz zor geciyor bugun bi bebegimizin kalp atisi durduruldu.ikizlerle yola devam edecegiz Allah in izniyle.hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum,sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim

Kizlar canlar bende Allahtan:KK200: bir aksilik cikmazsa Cuma sabahi kibrisa yolcuyum hazirliklarim tamam simdi bol bol hayirli dualariniza ihtiyacim var benide dualarina ortak eden arkadaslarima cok teşekkür ederim bizi tecrübeleri ile aydinlatan bize bu konuda ışık olan cesaret olan topikteki tüm arkadaslarim hakkinizi helal edin güzel haberlerle geleceğim insallah.Hepinizi öpüyorum :KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::KK37::KK37::KK25::KK25::KK25::KK25:
İnşallah hersey yolunda gider bebişlerinle geri donersin allah yolunu açık etsin canim

"Allahümme ente halaktenî ve ente tehdînî ve ente tut’imunî ve ente tesgînî ve ente tümîtünî ve ente tuhyînî." MANASI.(Allah’ım sen beni yarattın,,sen hidayet ettin,,sen doyurursun,,sen su verirsin,sen öldürürsün ve sen diriltirsin) Dilek duası kıbrıs yolcularına ,kıbrıstan dönenlere ,hamişlere ve tüm annelere haydi bakalım hayırlısıyla güzel haberler

Merhaba arkadaşlar,eşim dün gitti geldi.İçim kıpır kıpır...Büyük ihtimal pazartesi transfere gidiyoruz...Her şey yolunda çok şükür...Rahim duvarı kalınlığı ne kadar olmalı?Rahim duvarı kalınlığı dışında daha nelere bakılıyor?İnşallah bir terslik olmaz yaa...Lütfen dua edin arkadaşlar...Hep birbirimize dua edelim...

mrb bayanlar ne güzel ramazan ayındayız her zamanki gibi tık tık kapınızı çalıyorum ve şu mübarek günlerde sag salim oglumu almak için dua istiyorum.biliyorsunuz 5.sezeryanım ve korkuyorum belki ettigimiz dualarla rabbim esirger bizi
o yüzden okuyan tüm bacılar unutmasınlar burda kalmasın sözlerim birkaç dakikalarını ayırıp benim içinde mevlama yalvarsınlar.

mrb bayanlar ne güzel ramazan ayındayız her zamanki gibi tık tık kapınızı çalıyorum ve şu mübarek günlerde sag salim oglumu almak için dua istiyorum.biliyorsunuz 5.sezeryanım ve korkuyorum belki ettigimiz dualarla rabbim esirger bizi
o yüzden okuyan tüm bacılar unutmasınlar burda kalmasın sözlerim birkaç dakikalarını ayırıp benim içinde mevlama yalvarsınlar.
Canim benim Allahim kolaylikla saglikla kucagina almak nasip etsin prensini...

Rabbim yardımcınız olsun,ikinizi de topiğe HAMİLE :anneadayı: yazacağım hayırlısıyla.:nazar::KK200:
Ey güzel allahım bu güzel anne adayının ve bizim dualarımızı kabul eyle terayağından kıl çeker gibi sezeryanı olsun inşallah. Nur topu gibi oğluşunu sağlıklı sıhatli kucağına alsın.Tüm aileye mutlu mesut sağlıklı uzun ömürler ver yarabbim aminnn

kızlar bugün kontrolüm vardı 10.gün beta hcg 96 ,14.gün 520 16.gün 1333 17.gün 2121 ve ulttason muayenesinde tek kese 5hafta 1 günlük hamileyim ;) :nazar:doktorum henüz çok erken sonradan süprizler :KK46: çıkabilir dedi .6.haftanın sonuna doğru kalp atışına bakalım dedi heycan hiç bitmiyor inanın .

kızlar bugün kontrolüm vardı 10.gün beta hcg 96 ,14.gün 520 16.gün 1333 17.gün 2121 ve ulttason muayenesinde tek kese 5hafta 1 günlük hamileyim :KK66: :nazar:doktorum henüz çok erken sonradan süprizler :KK46: çıkabilir dedi .6.haftanın sonuna doğru kalp atışına bakalım dedi heycan hiç bitmiyor inanın .
Maşallah arkadasim.hedefimiz simdilik bu bizimde.insallah bizde burda hamileyim kelimesini yazariz.

kızlar bugün kontrolüm vardı 10.gün beta hcg 96 ,14.gün 520 16.gün 1333 17.gün 2121 ve ulttason muayenesinde tek kese 5hafta 1 günlük hamileyim ;) :nazar:doktorum henüz çok erken sonradan süprizler :KK46: çıkabilir dedi .6.haftanın sonuna doğru kalp atışına bakalım dedi heycan hiç bitmiyor inanın .
hayirli olsun canim,seninde ikiz zannedersem

hayirli olsun canim,seninde ikiz zannedersem
Bilmiyorum ki canım inşallah doktor haftasına göre yüksek ben beta hcg sonuca göre daha ilerdesin sandım ondan ultrasonla bakalım dedim dedi o yüzden tek gözüktü ama süpriz yumurtalar çıkabilir dedi.

Back
X