Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Mrb alanlarım kardeşlerim.
BEN ARTIK teli zor alıyorm elime.siteye girmeye vaktim olmuyor pek.kendimle ilgili son bilgilendirmeler yapım dedim kanber abla.15 temmuzda (Bahçelievler hizmette yogun bakımı SGK karşıladığı için sectim)32 haftalik doğum yaptım.bilindiği üzere cinsiyet tayini yaptrdm firdevs hanima.daha önce 1 normal birde sezaryen doğumlu 2 kızım var.ben 28 haftada ciğer geliştirici istedim nolur nolmaz diye iyiki istemiştim.önemli sizde Dr sorun zamani gelince.SGK karşılamadığı zaman olasi erken dogumlarda gecelik küvez fiyati biraz tuzlu.buraya girip takip edemedim hep dualarım sizinle.en ufak karın ağrısından Dr giden sakin ihmal etmeyin.benim sabah ağrıya gittim 1 parmak açıklık vardı serum iğne falan ağrı geçti ama aynı gün akşam yine sancilandan bu sefer 5 cm olmuş açıklık.mecbur aldılar 32 haftalik.şükür 24 gun kuveden sonra dün evimize geldik Miniklerimle.Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.kendinize iyi bakin
Dualarım sizinle ablalarım kardeşlerim.
.
hayirlisi olsun legacy.insallah bundan sonra saglikli bi sekilde buyurler.benim merak ettigim sgk ile anlasmasi olan hastanelerde kuvez fiyati daha uygun demissin.ben ozele gidiyorum.allah gostermesin erken dogum olursa,ozelde neden kuvez ucreti farkli.bide sgk ile anlasmasi olan cogu hastanede kuvez yok.

BEN ARTIK teli zor alıyorm elime.siteye girmeye vaktim olmuyor pek.kendimle ilgili son bilgilendirmeler yapım dedim kanber abla.15 temmuzda (Bahçelievler hizmette yogun bakımı SGK karşıladığı için sectim)32 haftalik doğum yaptım.bilindiği üzere cinsiyet tayini yaptrdm firdevs hanima.daha önce 1 normal birde sezaryen doğumlu 2 kızım var.ben 28 haftada ciğer geliştirici istedim nolur nolmaz diye iyiki istemiştim.önemli sizde Dr sorun zamani gelince.SGK karşılamadığı zaman olasi erken dogumlarda gecelik küvez fiyati biraz tuzlu.buraya girip takip edemedim hep dualarım sizinle.en ufak karın ağrısından Dr giden sakin ihmal etmeyin.benim sabah ağrıya gittim 1 parmak açıklık vardı serum iğne falan ağrı geçti ama aynı gün akşam yine sancilandan bu sefer 5 cm olmuş açıklık.mecbur aldılar 32 haftalik.şükür 24 gun kuveden sonra dün evimize geldik Miniklerimle.Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.kendinize iyi bakin
.
Canım şükürler olsun ki bebeklerini sağlıkla kucağına almışsın.24 gün kuvözde kalsalar da ciğer geliştirici iğneyi olman da akıllıca bir tercih olmuş tatlım,iyi yapmışsın.Çok sevindim sağlıkla büyüt tatlım inşallah oğullarını,darısı başıma.
Benim de bu Cuma hayırlısıyla 32 haftalık olacaklar.
Ama artık çok çok zor geçiyor.Miğdemde inanılmaz bir ağrı var.Miğde bulantısı ,kabızlık,ne yesem miğdeme dokunduğundan,pek birşey yiyememem,miğde yanma ve ekşimeleri de cabası.Bayramın 2.günü bağırsak ve idrar yolları enfeksiyonundan hastanede yattığım günden beri , hiç toparlanamadım.İlaç ta veremediklerinden,bu arada 1 kg.da verdim rahatsızlıklarımdan.Şükür bebişlerim iyi,gelişimleri iyi.Fakat benim vücut depomdaki protein,albümin çok düşük çıktı.Verdiği çilekli süt tadındaki takviyeyi de bir gün içiyorum,bir gün içemiyorum,miğdemi mahfediyor.Bu Cuma kontrolümde yine protein ve albümin düşük çıkarsa,2 günde bir hastaneye yatıracak ve doğuma kadar beni serumla besleyecek.Dün yine miğde spazmı geçirdim,bugün yine çok kötüyüm.Bunları pek yazmıyorum ama,esasen benim de durumum bu.O yüzden 34.haftada yani 1.Eylülde alacağım bebekleri diye tuttturdu doktorum,benim de seninle aynı hastane canım,belki doktorumuz bile aynıdır.Yeni doğan yoğun bakımı,doktoru ve hastaneyi araştırdım,çok iyi olduğu için tercih ettim Bahçelievler Hizmet/Memorial Hastenesini.Ben yine de 36.haftayı tamamlamak yani 15.Eylülü beklemekten yana olsam da,nasıl dayanacağım onu da bilmiyorum,ikiz gebelik çok ama çok zor.
Seni ve güzel bebeklerini öpüyorum canım.:KK46::KK46::nazar::nazar::KK200::KK200::KK68:

fisaycım ne güzel bir haber, şükürler olsun Allahım seni hiç zorlamadan kucağına almanı nasip etsin yavrularını inşallah. Kyracım çok sevindim, Allah ol deyince oluyor herşeyin bir zamanı var, senin de zamanın buymuş arkadaşım. İnşallah kucağına al bebeğini en güzel şekilde inşallah legacy sağlıkla büyüt bebeklerini canımmm darısı kanbarın başına inşallah
Sağol tatlım,inşallah.

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
33 kişiyiz,20 annemiz hamile :anneadayı::nazar::KK46:, bunların içinde 8 tane ikizimiz var,ayrıca 3 annemiz sağlıkla doğum yaptı, 4 tane oğlumuz doğdu çok şükür Tuana(erkek) ,Masmaviderin(erkek) ve Legacy(ikiz erkek) arkadaşlarımızın:anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar:,darısı kalan tüm anne adaylarının,yani 10 anne adayının da başına inşallah...:nazar:
:nazar:Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Masmaviderin(eski nicki:Özlemts) /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Bebeğimiz Erkek/10.Temmuzda nurtopu gibi bir oğlumuz oldu:KK46::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile/(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)Haz.15-22 haftalık Bebeklerini kaybetti,:KK43:en kısa zamanda anne olacağına inanıyoruz.Dualarımız seninle.:KK200:
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek:nazar:)15.Temmuzda nurtopu gibi bir oğlumuz oldu:KK46::nazar:
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Firdevs hanım/30.Temmuz.2015 Hamile/iki kese görüldü:anneadayı::nazar::nazar:
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile/Bebeğimiz erkek:anneadayı::nazar:
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek/15.Temmuzda ikiz oğullarımız doğdu.:KK46::KK46::nazar::nazar:
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014/Hamile/Bebeklerimiz üçüzdü ikize indirgendi.:anneadayı::nazar::nazar:bir erkek/bir kız
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile :anneadayı:Bebeğimiz kız
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Temmuz'2015 Hamile:anneadayı::nazar:
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile :anneadayı::nazar:
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Firdevs hanım/ 4.Ağustos.2015 Hamile:anneadayı::nazar:
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile:anneadayı::nazar:(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile/(Bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar: bir kız,bir erkek)
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Firdevs Hn./Mayıs'15./2.Haz.15 test tarihi/Haziran'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası/Hamile:anneadayı::nazar:
  27. Pozitif85/28 yaş/sperm donasyonu/2.deneme/Firdevs Hanım/Mayıs'15 Hamile:anneadayı: :nazar:
  28. AED/Yumurta Donasyonu/Kimyasal Gebelik/2.dondurulmuş transferi/Dünya Tüp Bebek Merkezi Berk Angün/Mayıs'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  29. İncikul/Elazığ/37 yaş/7 tüp bebek denemesi/ilk yumurta donasyonu/Firdevs Uğuz Tip/Temmuz'15 İlk Haftası/Temmuz'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  30. Princessinromance/45 yaş/yumurta rezerv azlığı/Firdevs Uğuz Tip/Yakında
  31. Ourdreams/35 yaş/ Yumurta rezerv azlığı / 1 tüp bebek denemesi /Firdevs Uğuz Tip/18.Haziran.2015 tedavi/Temmuz'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  32. Umutnur/Antalya/42 yaş/tiroid haşimoto/3 başarısız tüp bebek ankarada 1 antalyada/5.tup bebek denemesi Firdevs hanım/5.Temmuz.15 Pazar günü transfer/Temmuz'15 Negatif(inşallah bir dahaki sefere)
  33. Buket63/Ş.Urfa/Yumurta Donasyonu/27.Temmuz'15 pozitifti,maalesef değeri düştü negatif/(inşallah bir dahaki sefere)
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

Son düzenleme:
Kanber abla sabret 34 geldiğinde küvez bile ihtiyaç duymaz emin ol.hizmet hastanesinde Dr lardan ve yoğun bakım Dr ve hemşireler memnun kaldım ben.bundan önceki sezeryanda 2 hafta dik duramayan,zorla yürüyen ben burda 2. Gün ayaklandı şükür.Allah hepimize kolayca versin.sabret sonu güzel olacak.AEO

SGK ile anlaşmalı olan hastanelerde fatura SGK ya kesiliyor.o da gecelik 1000 tl falan.mesela Ataşehir Memorial da SGK ile ant yok.orda doğum yaparsan ve kuvezde kalırsa gecelik küvez parasini çıkışta sana kaç gün kaldiysa odettiriyorlar.gittiğiniz hastanede yeni doğan yogun bakımı var mı?SGK ile hastane anlaşmalı mi ?ve yoğun bakım bebek Dr iyi mi ?bunlara dikkat edin istedim.başıma geldi sizler dikkatli olun istedim.özelde her hastane farklı farklı fiyat çıkarıyor.sürprizle karşılamayın.Benimkisi tedbirli olun kardeşlerim ablalarım.Allah herkesin yavrusunu vakti zamanı gelince sağlıcakla kavuştursun annelerine.Allaha emanet olun.

Kanber abla sabret 34 geldiğinde küvez bile ihtiyaç duymaz emin ol.hizmet hastanesinde Dr lardan ve yoğun bakım Dr ve hemşireler memnun kaldım ben.bundan önceki sezeryanda 2 hafta dik duramayan,zorla yürüyen ben burda 2. Gün ayaklandı şükür.Allah hepimize kolayca versin.sabret sonu güzel olacak.AEO
Canım bana moral verdin,çok teşekkür ederim sana.
Korku var içimde sezeryan ameliyatına karşı,söylediklerin içimi rahatlattı.2.gün inşallah ben de ayaklanırım.
Kuveze gerek kalmaması ,bebeklerimi 1/2 gün sonra sağlıkla alıp eve dönmem de en büyük dualarımdan biri,Allah yardımcım olur inşallah tatlım.

Kanbarcığım yazını okuyunca inan sana ne yazayım diye durdum. Durumuna çok üzüldüm. Çok az kaldı doğumuna ama ne kadar zorlu mücadele verdin ve hala veriyorsun. Iki can büyütüyorsun içinde ve son ana kadar onlar için 15 Eylül'ü istiyorsun. Biraz daha gelişsinler diye. Unutma doğumdan sonra sana daha çok ihtiyaçları olacak. O Yüzden senin en kısa zamanda toparlanman gerekli. Vücudunda depon hiç kalmamış hatta değerlerin çok düşük. Bağışıklık sistemin kötüleşmeden toparlanmalısın. Hayırlısı ile ve sağlıklı bir doğumun gerçekleşir inşallah. Dualarım seninle. Bebişlerine :nazar::nazar: Ve sana :nazar:

Benim, şimdiden Yaşadığım ülkedeki hastaneler araştırıldı ve uzmanlığı yüksek riskli gebelik doktorum ayarlandı.

Canım şükürler olsun ki bebeklerini sağlıkla kucağına almışsın.24 gün kuvözde kalsalar da ciğer geliştirici iğneyi olman da akıllıca bir tercih olmuş tatlım,iyi yapmışsın.Çok sevindim sağlıkla büyüt tatlım inşallah oğullarını,darısı başıma.
Benim de bu Cuma hayırlısıyla 32 haftalık olacaklar.
Ama artık çok çok zor geçiyor.Miğdemde inanılmaz bir ağrı var.Miğde bulantısı ,kabızlık,ne yesem miğdeme dokunduğundan,pek birşey yiyememem,miğde yanma ve ekşimeleri de cabası.Bayramın 2.günü bağırsak ve idrar yolları enfeksiyonundan hastanede yattığım günden beri , hiç toparlanamadım.İlaç ta veremediklerinden,bu arada 1 kg.da verdim rahatsızlıklarımdan.Şükür bebişlerim iyi,gelişimleri iyi.Fakat benim vücut depomdaki protein,albümin çok düşük çıktı.Verdiği çilekli süt tadındaki takviyeyi de bir gün içiyorum,bir gün içemiyorum,miğdemi mahfediyor.Bu Cuma kontrolümde yine protein ve albümin düşük çıkarsa,2 günde bir hastaneye yatıracak ve doğuma kadar beni serumla besleyecek.Dün yine miğde spazmı geçirdim,bugün yine çok kötüyüm.Bunları pek yazmıyorum ama,esasen benim de durumum bu.O yüzden 34.haftada yani 1.Eylülde alacağım bebekleri diye tuttturdu doktorum,benim de seninle aynı hastane canım,belki doktorumuz bile aynıdır.Yeni doğan yoğun bakımı,doktoru ve hastaneyi araştırdım,çok iyi olduğu için tercih ettim Bahçelievler Hizmet/Memorial Hastenesini.Ben yine de 36.haftayı tamamlamak yani 15.Eylülü beklemekten yana olsam da,nasıl dayanacağım onu da bilmiyorum,ikiz gebelik çok ama çok zor.
Seni ve güzel bebeklerini öpüyorum canım.:KK46::KK46::nazar::nazar::KK200::KK200::KK68:

.
hayırlı olsun bacım beni hatırladın deilmi bende dogum yaptım çok şükür oglum 25 günlük duanızı eksik etmeyin herkes mutlu olsun rabbim bizimkileri bagışlasın olmayanında kucagını doldursun amin

kanbar az kalmış inşallah herşey yolunda gider hem düzelirsin hemde bebişlerini kuveze gerek kalmadan kucagına alırsın dua mız seninle sizlerle burda aldıgımız her mutlu haberle gülümsüyoruz.ben çok iyiyim şükürler olsun.siteye ilk yazdıgım günlere bakıyorumda heyecan dua herkeste nasıl çırpınmış birbiri için.o yüzden hu siteye her girdigimde bir tuhaf oluyorum ve aldıgım her mutlu haberde kendimi görüyorum dilerim herkes alacak kucagına inşallah inşallah

Kanbarcığım yazını okuyunca inan sana ne yazayım diye durdum. Durumuna çok üzüldüm. Çok az kaldı doğumuna ama ne kadar zorlu mücadele verdin ve hala veriyorsun. Iki can büyütüyorsun içinde ve son ana kadar onlar için 15 Eylül'ü istiyorsun. Biraz daha gelişsinler diye. Unutma doğumdan sonra sana daha çok ihtiyaçları olacak. O Yüzden senin en kısa zamanda toparlanman gerekli. Vücudunda depon hiç kalmamış hatta değerlerin çok düşük. Bağışıklık sistemin kötüleşmeden toparlanmalısın. Hayırlısı ile ve sağlıklı bir doğumun gerçekleşir inşallah. Dualarım seninle. Bebişlerine :nazar::nazar: Ve sana :nazar:

Benim, şimdiden Yaşadığım ülkedeki hastaneler araştırıldı ve uzmanlığı yüksek riskli gebelik doktorum ayarlandı.
Kyra'cım çok teşekkür ederim,dileğim odur ki inşallah sen rahat bir gebelik geçirirsin,benim yaşadıklarımı yaşamazsın.
Toparlanmam lazım,yolun da sonuna geldim,Allah'a dua ediyorum,birazcık ağrılarım ve rahatsızlıklarım geçsin diye.Bu Cuma günü bakalım doktorum neye karar verecek.İnşallah herşey iyi olur,günler değil,saatler geçmiyor artık.
Rabbim yardımcı olursa inşallah , senin de yazmış olduğun gibi dileğim bebeklerim biraz daha gelişsin diye en azından 36.haftayı bulmak.(şu an mucize gibi görünse de)
Allah sana da ,tüm hamilelere de inşallah sağlıklı,rahat bir gebelik ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.
İnşallah ben de sağlıkla bebeklerimi kucağıma alırım.Sonrasında da ilaç tedavisiyle iyileşirim de toparlanırım biraz.
Seni ve bebişini üçümüz öpüyoruz tatlım.
kanbar az kalmış inşallah herşey yolunda gider hem düzelirsin hemde bebişlerini kuveze gerek kalmadan kucagına alırsın dua mız seninle sizlerle burda aldıgımız her mutlu haberle gülümsüyoruz.ben çok iyiyim şükürler olsun.siteye ilk yazdıgım günlere bakıyorumda heyecan dua herkeste nasıl çırpınmış birbiri için.o yüzden hu siteye her girdigimde bir tuhaf oluyorum ve aldıgım her mutlu haberde kendimi görüyorum dilerim herkes alacak kucagına inşallah inşallah
Tuana'cım sağol arkadaşım.Allah dualarını kabul etsin de toparlanayım biraz inşallah.8 ay boyunca sadece 1.400 gr.aldım,sadece bebekleri beslemişim,kendi depolarımı tüketmişim,doğumda 8/10 kilo vereceğimi de hesap edersek,doğumdan sonra,tüp bebek tedavilerine başlamadan önceki kiloda olacağım.Ama önemli olan sağlıklı olmam elbette.Bu konuda Allah'a dua ediyorum,yapacak başka birşeyim yok,çünkü miğde,bağırsak bitmiş durumda.Yemek yiyemiyorum,su az içebiliyorum.İdrar yolları enfeksiyonu çok zor,ilaç ta veremiyorlar,bebeklere zarar gelir diye.Miğde ağrılarıma artık dayanamıyorum inan,ne çektiğimi bir ben bilirim.
Herşey kızım ve oğlumu sağlıkla kucağıma almak için,biliyorum ki o gün çektiğim tüm acıları bir çırpıda unutacağım.Onların melek gözlerinin taaa içine bakıp,minicik ellerini tutup,kucağıma alıp,sacaklıklarını ve cennet kokularını içime çektiğim anda,mutluluktan uçacağım eşimle biliyorum.
Az kaldı,sabır diyorum,dayan diyorum,dua ediyorum Tuana'cım.
Senin oğluşunu ve seni öpüyor ,sevgiyle kucaklıyorum canım arkadaşım.

Son düzenleme:
Kızlaaaarrr, 9. Gün sonucum 51.6 çıktı. Hamileyim ve Çığlık atamıyorum. Ağlıyorum. Rabbim sağsalim kucağıma verir inşallah. Darısı isteyen herkese.
:nazar: :nazar:Allaha emanet olmak dileğimle bebeğine sağ salim kavuşmanı canı gönülden istiyorum bacım nihayet müjdeli haberini paylaştın senin adına çok mutlu oldum bu defa basaracagına inanıyorum kendine ve bebeğine çok iyi bak dikkatli ol inşallah gebeliğin güzel geçer teyze oluruz :KK49:bende HIT-E gittim eylülde başlıcam 6 denemeye

:nazar: :nazar:Allaha emanet olmak dileğimle bebeğine sağ salim kavuşmanı canı gönülden istiyorum bacım nihayet müjdeli haberini paylaştın senin adına çok mutlu oldum bu defa basaracagına inanıyorum kendine ve bebeğine çok iyi bak dikkatli ol inşallah gebeliğin güzel geçer teyze oluruz :KK49:bende HIT-E gittim eylülde başlıcam 6 denemeye
Sağol canım. Allah Halil beyden ve Meltem Hanım'dan Razı olsun, sayelerinde bebeğime kavuşacağım. Inşallah sana da aynı mucizeyi yaşatır HIT. Sende en kısa zamanda anne olursun. Rahim kalınlığım 3.5-4.7 arası olduğu için çok dikkatli olmam gerekli. Hergün 2 iğne yemekten morardı popom ve oturmakta zorlanıyorum. Kanbar gibi ikiz gebelik yaşayan arkadaşlar gibi değilim. Onların çektiklerinin yanında benim susmam gerekli. Allah onlara yardımcı olsun ve dayanma gücü versin.

Kyra34 her gebelik zor ister tek ister çift bebekle aynı süreç yaşanıyor fizyolojik olarak farklı şeyler his ederiz insanın bünyesine bağlı inşallah hiç bir zorluk yaşamadan sağ salim bebeğini alırsın kucağına senin için dua ediyorum

herşey yolunda olur herkes için inşaallah çok zor hamileligin ilk günler kanama geldi bebek kalp atışı varmı kesede sorun varmı gelişiyormu falan derken 9 ay doluyor ben hamileligimin ilk üç ayı kanama yüzünden üç farklı hastaneye gittigimi biliriminsan tedbir almak istio herkes bişey diyor vicdan azabı çekmeyeyim die doktor doktor dolaşılıo ama sonuç su akıyor yolunu buluyor rabbim dilerse doguyor herkesinkine uzun ömür versin inşallah

Arkadaşlar Merhaba,Kıbrıs Doğuş'ta tüp bebeğin maliyeti ne kadar acaba?Yardımcı olursanız sevinirim..

.[QUOT gözünüz aydın Allah hepinize sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle kanbarcım geçmiş olsun az kaldı canım inş sende hayırlısı ile bebişlerini kucağına alacaksın.
Ben bir süredir topiğe giremiyorum, sağolsun kanbar yazmış biliyorsunuz bebeğim oldu biraz erken doğdu 36 haftalık ama allaha şükür sağlıklı, biraz gazlı bir bebek o nedenle bizi biraz zorluyor ama inş bu günlerde geçecek 9 ay gibi uzun ve zorlu bir süreci geçirdik ve yavrumuza kavuştuk, inş bu yolda olan herkese allah yardım etsin hamile arkadaşlarım sağlıkla bebeklerini kucağına alsın, tedaviye başlayan, başlayacak olanlara da inş sağlıklı hamilelik versin, bebeklerini kucağına alan benim gibi arkadaşlarıma da allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.
Ben bebekten fırsat buldukça yazmaya çalışacağım, sizleri takip edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaslar bizde perşembe spermleri vermeye gidiyoruz salı ya da carsamba da transfer
Dualarınızı bekliyorum :KK25:
Hayırlı olsun,seni de toiğe hamile yazacağız inşallah,dualarımız seninle.
Arkadaşlar Merhaba,Kıbrıs Doğuş'ta tüp bebeğin maliyeti ne kadar acaba?Yardımcı olursanız sevinirim..
Firdevs Hanım artık Doğuş Tüp Bebek Merkezinde değil canım.Kıbrıs tüp bebek merkezinde.Koordinatörü İrem Hanımın cep telefonu:0533 874 00 74.
Arkadaşlar merhaba, öncelikle kanbarcım geçmiş olsun az kaldı canım inş sende hayırlısı ile bebişlerini kucağına alacaksın.
Ben bir süredir topiğe giremiyorum, sağolsun kanbar yazmış biliyorsunuz bebeğim oldu biraz erken doğdu 36 haftalık ama allaha şükür sağlıklı, biraz gazlı bir bebek o nedenle bizi biraz zorluyor ama inş bu günlerde geçecek 9 ay gibi uzun ve zorlu bir süreci geçirdik ve yavrumuza kavuştuk, inş bu yolda olan herkese allah yardım etsin hamile arkadaşlarım sağlıkla bebeklerini kucağına alsın, tedaviye başlayan, başlayacak olanlara da inş sağlıklı hamilelik versin, bebeklerini kucağına alan benim gibi arkadaşlarıma da allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.
Ben bebekten fırsat buldukça yazmaya çalışacağım, sizleri takip edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hoş geldin masmaviderin,seni burada görmek ne güzel.Sağol canım az kaldı,ben de bekliyorum sağlıkla kucağıma alacağım günü bebişlerimi sabırsızlıkla.
Oğluşunu ve seni çok çok öpüyoruz,darısı isteyen herkesin başına.

Back
X