Kanbarcığım yazını okuyunca inan sana ne yazayım diye durdum. Durumuna çok üzüldüm. Çok az kaldı doğumuna ama ne kadar zorlu mücadele verdin ve hala veriyorsun. Iki can büyütüyorsun içinde ve son ana kadar onlar için 15 Eylül'ü istiyorsun. Biraz daha gelişsinler diye. Unutma doğumdan sonra sana daha çok ihtiyaçları olacak. O Yüzden senin en kısa zamanda toparlanman gerekli. Vücudunda depon hiç kalmamış hatta değerlerin çok düşük. Bağışıklık sistemin kötüleşmeden toparlanmalısın. Hayırlısı ile ve sağlıklı bir doğumun gerçekleşir inşallah. Dualarım seninle. Bebişlerine

Ve sana
Benim, şimdiden Yaşadığım ülkedeki hastaneler araştırıldı ve uzmanlığı yüksek riskli gebelik doktorum ayarlandı.
Kyra'cım çok teşekkür ederim,dileğim odur ki inşallah sen rahat bir gebelik geçirirsin,benim yaşadıklarımı yaşamazsın.
Toparlanmam lazım,yolun da sonuna geldim,Allah'a dua ediyorum,birazcık ağrılarım ve rahatsızlıklarım geçsin diye.Bu Cuma günü bakalım doktorum neye karar verecek.İnşallah herşey iyi olur,günler değil,saatler geçmiyor artık.
Rabbim yardımcı olursa inşallah , senin de yazmış olduğun gibi dileğim bebeklerim biraz daha gelişsin diye en azından 36.haftayı bulmak.(şu an mucize gibi görünse de)
Allah sana da ,tüm hamilelere de inşallah sağlıklı,rahat bir gebelik ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.
İnşallah ben de sağlıkla bebeklerimi kucağıma alırım.Sonrasında da ilaç tedavisiyle iyileşirim de toparlanırım biraz.
Seni ve bebişini üçümüz öpüyoruz tatlım.
kanbar az kalmış inşallah herşey yolunda gider hem düzelirsin hemde bebişlerini kuveze gerek kalmadan kucagına alırsın dua mız seninle sizlerle burda aldıgımız her mutlu haberle gülümsüyoruz.ben çok iyiyim şükürler olsun.siteye ilk yazdıgım günlere bakıyorumda heyecan dua herkeste nasıl çırpınmış birbiri için.o yüzden hu siteye her girdigimde bir tuhaf oluyorum ve aldıgım her mutlu haberde kendimi görüyorum dilerim herkes alacak kucagına inşallah inşallah
Tuana'cım sağol arkadaşım.Allah dualarını kabul etsin de toparlanayım biraz inşallah.8 ay boyunca sadece 1.400 gr.aldım,sadece bebekleri beslemişim,kendi depolarımı tüketmişim,doğumda 8/10 kilo vereceğimi de hesap edersek,doğumdan sonra,tüp bebek tedavilerine başlamadan önceki kiloda olacağım.Ama önemli olan sağlıklı olmam elbette.Bu konuda Allah'a dua ediyorum,yapacak başka birşeyim yok,çünkü miğde,bağırsak bitmiş durumda.Yemek yiyemiyorum,su az içebiliyorum.İdrar yolları enfeksiyonu çok zor,ilaç ta veremiyorlar,bebeklere zarar gelir diye.Miğde ağrılarıma artık dayanamıyorum inan,ne çektiğimi bir ben bilirim.
Herşey kızım ve oğlumu sağlıkla kucağıma almak için,biliyorum ki o gün çektiğim tüm acıları bir çırpıda unutacağım.Onların melek gözlerinin taaa içine bakıp,minicik ellerini tutup,kucağıma alıp,sacaklıklarını ve cennet kokularını içime çektiğim anda,mutluluktan uçacağım eşimle biliyorum.
Az kaldı,sabır diyorum,dayan diyorum,dua ediyorum Tuana'cım.
Senin oğluşunu ve seni öpüyor ,sevgiyle kucaklıyorum canım arkadaşım.