Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

herşey yolunda olur herkes için inşaallah çok zor hamileligin ilk günler kanama geldi bebek kalp atışı varmı kesede sorun varmı gelişiyormu falan derken 9 ay doluyor ben hamileligimin ilk üç ayı kanama yüzünden üç farklı hastaneye gittigimi biliriminsan tedbir almak istio herkes bişey diyor vicdan azabı çekmeyeyim die doktor doktor dolaşılıo ama sonuç su akıyor yolunu buluyor rabbim dilerse doguyor herkesinkine uzun ömür versin inşallah
Merhaba Tuanacigim, ne güzel hepsini atlatmissin. Benimde ilkk üc ayim senin gibi zorlu gecti, cok büyük bir kanama atlattim hastanede yattim, benimkiler ücüzdü ikiye indirgendi, sükürler olsun ki saglikli bir sekilde bebeklerim büyümeye devam etti. Simdiye kadar herseyim yolunda gitti. Iki hafta sonra sezeryanim olacak. Saglikli dünyaya gelsinler su anda baska bir sey istemiyorum. Cok zorluklar atlattik bu yollda. Daha öncede düsüklerim olmustu, ölümden de döndüm neredeyse. Insallah su iki haftayida güzel birsekilde atlatirim. Tedavi olacaklara veya hamile olanlara güzel dileklerimi gönderiyorum. Hepiniz dileklerinize kavusursunuz insallah. Kanbarcigim sen de atlatacaksin yakinda. Cok az kaldi. Seninle dogumlarimiz ayni hafta olacak galiba:-)

Merhaba Tuanacigim, ne güzel hepsini atlatmissin. Benimde ilkk üc ayim senin gibi zorlu gecti, cok büyük bir kanama atlattim hastanede yattim, benimkiler ücüzdü ikiye indirgendi, sükürler olsun ki saglikli bir sekilde bebeklerim büyümeye devam etti. Simdiye kadar herseyim yolunda gitti. Iki hafta sonra sezeryanim olacak. Saglikli dünyaya gelsinler su anda baska bir sey istemiyorum. Cok zorluklar atlattik bu yollda. Daha öncede düsüklerim olmustu, ölümden de döndüm neredeyse. Insallah su iki haftayida güzel birsekilde atlatirim. Tedavi olacaklara veya hamile olanlara güzel dileklerimi gönderiyorum. Hepiniz dileklerinize kavusursunuz insallah. Kanbarcigim sen de atlatacaksin yakinda. Cok az kaldi. Seninle dogumlarimiz ayni hafta olacak galiba:-)
Ay ne güzel Aynı hafta ikinizde ikiz doğum yapacaksınız. Her ikinizede sağlıklı Doğumlar dilerim. :nazar::nazar: :nazar::nazar:

bacım inş doguncada bilgilendir gönlünce gönlümüzce olsun bütün iyi dilekler amin

Bebeklerimiz sırayla doğuyor, hamilelerimizde artıyor ne güzel.
İnş sizlerde sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza alın, Allah bir avazda kurtarsın

Arkadaslar allaha şükür bugün bebeklerimizi kalp atışlarıni da duyduk çok değişik bir duygu allah bekleyen ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın bu arada doğuma gidecek arkadaslara allah yardım etsin inşallah sağ sağlim alırsınız kucağımiza bebeklerinizi hamile olanlarda sağlıklı geçirelim inşallah tedaviye başlayanlar da güzel haberler alırlar inşallah

merhaba arkadaşlar donasyon düşünüyorum acaba yaptıranlar nasıl bir yol izledi ve donasyon fiyatı nedir?

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
33 kişiyiz,20 annemiz hamile :anneadayı::nazar::KK46:, bunların içinde 9 tane ikizimiz var,ayrıca 3 annemiz sağlıkla doğum yaptı, 4 tane oğlumuz doğdu çok şükür Tuana(erkek) ,Masmaviderin(erkek) ve Legacy(ikiz erkek) arkadaşlarımızın:anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar:,darısı kalan tüm anne adaylarının,yani 10 anne adayının da başına inşallah...:nazar:
:nazar:Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Masmaviderin(eski nicki:Özlemts) /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Bebeğimiz Erkek/10.Temmuzda nurtopu gibi bir oğlumuz oldu:KK46::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile/(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)Haz.'15-22 haftalık Bebeklerini kaybetti,:KK43:en kısa zamanda anne olacağına inanıyoruz.Dualarımız seninle.:KK200:
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek:nazar:)15.Temmuzda nurtopu gibi bir oğlumuz oldu:KK46::nazar:
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Firdevs hanım/30.Temmuz.2015 Hamile/iki kese görüldü:anneadayı::nazar::nazar:
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile/Bebeğimiz erkek:anneadayı::nazar:
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek/15.Temmuzda ikiz oğullarımız doğdu.:KK46::KK46::nazar::nazar:
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014/Hamile/Bebeklerimiz üçüzdü ikize indirgendi.:anneadayı::nazar::nazar:bir erkek/bir kız
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile :anneadayı:Bebeğimiz kız
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Temmuz'2015 Hamile:anneadayı::nazar:
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile :anneadayı::nazar:
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Firdevs hanım/ 4.Ağustos.2015 Hamile:anneadayı::nazar:
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile:anneadayı::nazar:(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile/(Bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar: bir kız,bir erkek)
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Firdevs Hn./Mayıs'15./2.Haz.15 test tarihi/Haziran'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası/Hamile:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz inşallah ikiz)
  27. Pozitif85/28 yaş/sperm donasyonu/2.deneme/Firdevs Hanım/Mayıs'15 Hamile:anneadayı: :nazar:
  28. AED/Yumurta Donasyonu/Kimyasal Gebelik/2.dondurulmuş transferi/Dünya Tüp Bebek Merkezi Berk Angün/Mayıs'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  29. İncikul/Elazığ/37 yaş/7 tüp bebek denemesi/ilk yumurta donasyonu/Firdevs Uğuz Tip/Temmuz'15 İlk Haftası/Temmuz'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  30. Princessinromance/45 yaş/yumurta rezerv azlığı/Firdevs Uğuz Tip/Yakında
  31. Ourdreams/35 yaş/ Yumurta rezerv azlığı / 1 tüp bebek denemesi /Firdevs Uğuz Tip/18.Haziran.2015 tedavi/Temmuz'15 Hamile:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz)
  32. Umutnur/Antalya/42 yaş/tiroid haşimoto/3 başarısız tüp bebek ankarada 1 antalyada/5.tup bebek denemesi Firdevs hanım/5.Temmuz.15 Pazar günü transfer/Temmuz'15 Negatif(inşallah bir dahaki sefere)
  33. Buket63/Ş.Urfa/Yumurta Donasyonu/27.Temmuz'15 pozitifti,maalesef değeri düştü negatif/(inşallah bir dahaki sefere)
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

Canım tek dileğim sağlıklı doğum yapıp,bebeklerimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak benim de.Bugün kontrolüm vardı,dokjtorum anneme çok azimli ve güçlü bir kızınız var,çok iyi dayanıyor maaşallah dedi,gidebildiğimiz kadar gideceğiz dedi doğum için,yani yine kesin değil benim tarihim.Şükür bebişlerim iyiler.Gelişimleri de devam ettiği için,bebeklerim iyi olduğu sürece,ben de dayandığımdan (inşallah Rabbim sonuna kadar dayanma gücü verir,en az 36.haftalık olsunlar istiyorum,tabii sağlıkla) gidebildiğimiz kadar gideceğiz ve bekleyeceğiz dedi.Gelecekleri tarihi ancak Allah bilir tabii.Şu rahatsızlıklarım da biraz azalır inşallah tatlım.:-)
Ay ne güzel Aynı hafta ikinizde ikiz doğum yapacaksınız. Her ikinizede sağlıklı Doğumlar dilerim. :nazar::nazar: :nazar::nazar:
Canım dediğim gibi azimle 36.haftayı zorluyorum,Allah yardımcım olsun inşallah.:-)
Bebeklerimiz sırayla doğuyor, hamilelerimizde artıyor ne güzel.
İnş sizlerde sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza alın, Allah bir avazda kurtarsın
Amin canım arkadaşım,inşallah.:-)
Arkadaslar allaha şükür bugün bebeklerimizi kalp atışlarıni da duyduk çok değişik bir duygu allah bekleyen ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın bu arada doğuma gidecek arkadaslara allah yardım etsin inşallah sağ sağlim alırsınız kucağımiza bebeklerinizi hamile olanlarda sağlıklı geçirelim inşallah tedaviye başlayanlar da güzel haberler alırlar inşallah
Fisaycım çok güzel haber,ben zaten seni topiğe ikiz yazmıştım.:KK73:

merhaba arkadaşlar donasyon düşünüyorum acaba yaptıranlar nasıl bir yol izledi ve donasyon fiyatı nedir?
Canım hoş geldin aramıza.Topiği baştan sona oku,tüm sorularının cevabını fazlasıyla bulacaksın.Sevgiler.:KK66::KK200:

Günaydın arkadaşlar,

Dün ultrasonda bebeğimin kesesini ve çok yeni başlayan kalp atışını gördüm. 5+5 çıktı. Yani tam Günü'nde ve Gelişimi harika. Yolk sac kesesi mevcut. Tek kese göründü.
Transferim 27 temmuzda yapılmıştı. 28 Ağustos'ta jinekoloğum ile ilk randevum olacak. Mucizem büyüyor.

kızlar teşekkür ederim okumaya çalışıyorum ama fiyatları göremedim siz toplam ne kadar ödediniz?

Günaydın arkadaşlar,

Dün ultrasonda bebeğimin kesesini ve çok yeni başlayan kalp atışını gördüm. 5+5 çıktı. Yani tam Günü'nde ve Gelişimi harika. Yolk sac kesesi mevcut. Tek kese göründü.
Transferim 27 temmuzda yapılmıştı. 28 Ağustos'ta jinekoloğum ile ilk randevum olacak. Mucizem büyüyor.
Maşallah canım benim Rabbim sıkı sıkı tutmasını nasip etsin sana dualarım tüm anne olan ve annelik hayali kuran arkadaşlarıma inşallah hepimiz sağsalim salih evlat sahibi oluruz

Maşallah canım benim Rabbim sıkı sıkı tutmasını nasip etsin sana dualarım tüm anne olan ve annelik hayali kuran arkadaşlarıma inşallah hepimiz sağsalim salih evlat sahibi oluruz

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Inşallah sende Halil beyden güzel sonuç alırsın. Her zaman dua ediyorum bebek isteyen anne Adaylarına.

Günaydın arkadaşlar,

Gözünaydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın tüm hamişler için duamız bu

paket fiyat ulaşım konaklama transfetler dahil 5500 euro paketsiz 4700 euro paketsiz gitmeyi düşünüyorsan benim profilime girip paylaşyığım mesajlarda bulabilirsin çok detaylı anlatmıştım sana çok yardımı olacaktır.Ben paketsiz gittim gizli saklı olduğu için daha kolay oluyor.

Bugün adet oldum içimde bir heyecan bir umut daha 6 . Denemeye başlıyorum burda bulunan tüm arkadaşların dualarına ihtiyacım var

Bugün adet oldum içimde bir heyecan bir umut daha 6 . Denemeye başlıyorum burda bulunan tüm arkadaşların dualarına ihtiyacım var
Yolun açık olsun canım. İnşallah istediğin bebeğine sağlıkla kavuşursun. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun.

Arkadaşlar size güzel haberler vermeye devam etmeyi çok isterdim lakin, bu sabah yataktan kalkarken kanamam geldi, ne olduğunu anlayamadan kanama çok şiddetlendi ve maalesef bebeğimi kaybettim. Bu Acıya nasıl katlanılır bilmiyorum. Allah kısmet etmedi bana yine. .

Allah bizim gibilere sabır versin....

Arkadaşlar size güzel haberler vermeye devam etmeyi çok isterdim lakin, bu sabah yataktan kalkarken kanamam geldi, ne olduğunu anlayamadan kanama çok şiddetlendi ve maalesef bebeğimi kaybettim. Bu Acıya onemnılır bilmiyorum. Allah kısmet etmedi bana yine. .

Allah bizim gibilere sabır versin....
Coooook uzuldum arkadasim cok gecmis olsun ayni sorun ben de de var o yuzden cok iyi anlayabiliyorum seni ne yapalim bozma moralini nasbimizde varsa elbet bir gun olacak yoksa da yapacak birsey yok bu ugurda kendimizi cok yipratiyoruz ama hersey kader kismet vardir rabbimin bir bildigi tevekkul etmekten baska caremiz yok onemli olan sensin senin sagligin sen varsan hersey var o yuzden kendini cok fazla uzmeden toparlanmaya calis tekrar cok gecmis olsun:KK42::cry:

Back
X