Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhabalar kaç senesinde tedavi oldunuz ve kaç yaşındaydınız Ve ne kadar ödediniz cevaplarsanız çok mutlu olurum Üstünden çok sene geçmiş .
Merhabalar benimde bebeklerimin kalbi duruyor

Durumunuz ne oldu?Insallah iyi seyler olmustur bu zaman icinde

Durumunuz da bir degisiklik oldu mu bu zaman zarfinda?Umarim hayirlisi olmustur

Merhaba, su an ki durumunuz nedir? Insallah olumlu olmustur ve pes etmemissinizdir

Merhabalar cok uzun zaman once konusulmş ama bnde bu sene hit e gtmeyi düşünüyrom banada bilgi verirmisinz tecrübeli olanlar yazabilirmi

Ya bizde eylülde düşünüyoruz ama sonuna doğru zamanım hafi hayırlısıyla gidip güzel haberle gelin ☺yumurta veya sperm donasyonumu bide yüzyüze görüştünüzmü
Biri bana mjs arabilirmi bu sayfayı kullan mayi bilmiyorum fazla yardım etdebilirmisin lutfen

Dualarım seninle be hepinizle arkadaşım merak etme sen. Zaten herşey 1 yumurtayla oluyor canım içini ferah tut. HİT yönlendirir seni hem yumurtan varsa tedavi neden iptal olsunki?
Nilay 1975 slm bende tup bebek düşünüyorum halil beyi bana bu konuda yardimci olabilirmisin

Merhaba, yazınızı okudum ama profilinize baktığımda aslında Halil beyde hamile kaldığınızı gördüm. Tebrik ederim Gülşen hemşire benim de hemşiremdi. Bazen geriliyoruz ama Halil bey çok iyi bi doktor hakkını vermek lazım o sebepten bu yazınızı keşke düzeltseniz hakkında kötü reklam gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…