Tüp Bebek Merkezleri kıbrıs taki tüp bebek merkezleri

canım sen hangi tedaviyi düşünüyorsun bütün tedavilerin maliyeti birbirinden farklı

canım ben murat beyde tedavi oldum neden sordun kendisi çok ilgili bir doktor. ben şuan gebeyim önce allah sonra onun sayesinde.

canım ben murat beyde tedavi oldum neden sordun kendisi çok ilgili bir doktor. ben şuan gebeyim önce allah sonra onun sayesinde.

Ay sonunda tüp bebek tedavisi yaptırmayı planlıyorum, o yüzden sordum. Kıbrıs'ı düşünüyoruz. Süreç nasıl işledi senin için? Kaç gün sürdü?

Ay sonunda tüp bebek tedavisi yaptırmayı planlıyorum, o yüzden sordum. Kıbrıs'ı düşünüyoruz. Süreç nasıl işledi senin için? Kaç gün sürdü?
Mhb london laydy yeniyimve tüp bebek yaptırmaya karar verdik kırısta yalnız tam kararveremdik kim3 gidecegiz siz gittiniz mi hangisinden memnun kaldınız bu konuda çok kafam karışık

Çok geçmiş olsun hangi merkez kıbrıs çok Muallak bana gittiğim doktorum murat bilgini önerdi bende onu araştırıyorum şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun hangi merkez kıbrıs çok Muallak bana gittiğim doktorum murat bilgini önerdi bende onu araştırıyorum şimdi
Mhb cnm bizde araştırma sırasında biz firdevs ile hit arasında kaldık bugün bir kadın dedi bahçeci iyidirler dedim bahçeci yoktur kıbrısta bana adını sadece değiştirdi söyledi british cyprus ivf orda baktım dr murat bilgini gördüm da çok fazla bir bilgi bulamadım onun hakkında siz birşeyler buldunuz mu biz ayin 21nde orda olacağiz allah izni ile

Canım ben konuştum murat beyle çok içime sindi zaten çok eski bir merkez bilmiyorum sanırım murat bey olacak doktorum sende bişey öğrenirsen haber ver

Arkadaşlar ben Murat Bey in hastasıyım. Kendisinden çok memnun kaldım. Benim transfer daha olmadı belki ertelenebilir de ama murat bey rastgele iş yapan biri değil. İnanın hemşiresine ulaşamıyorum kendisine her defasında ulaştım. Çok açıklayıcı tavsiye ederim.

Merhaba.Murat BilginI bende düşünüyorum.sakıncası yoksa size fiyat ne soylediler ne kadara mal oldu ?bana özelden yazarsanız çok sevinirim.

Kızlar randevu aldık bayram dönemi tatil diye gidip başlayacağım tedaviye öncesinde bazı testler istedi benden onları yapmam ay hadi inşallah bu sefer son olsun ya

hadi inşallah bu sefer olsun bende murat beyi düşünüyorum lütfen bizimle paylaş tedavi sürecini

Canım cuma günü başladık tedaviye bayramda transferim olacak özellikle öyle seçtik bayramda tatile gidiyoruz diycez ailelere bide bunu düşünüyoruz bunca işin arasında inşallah olumlu olurum sana da umut olur benim sürecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…