Kıbrıs tatlısı fiyat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel bir tatlıdır

Anladığınız gibi bile olsa nevar bunda kadın emeği ile birşeyler yapmaya çalışıyor
Bu kadar fevri olmayın
Bana öyle pek masum gelmedi
Perşembe yapmış cumartesi sabahı mı bekler insan sormak için
Doğru hesabı burda kimse yapamaz üstelik
Yok yaklaşık fiyatsa istediği yaşadığı yerde satılmıyor mu bu
Ne acayip insanlar var

Bana göre de siz çok acayipsiniz.. kızımın mezuniyeti vardı.. hiç zamanım olmadı.. ben bu işe Yen'i başladım. Bilmediğim için soruyorum. Bu siteye milyonlarca insan Giriyor. 1 kişi illa ki biliyordur diye danışmak istedim. Sakin olun lütfen. Biraz iyi niyetli olun

10 liradan aşağı verme bence. Kekini ayrı çırpıyorsun, muhallebisini ayrı bir de ceviz var. Maliyet artar bence.

Kadinin isi gücü yok sizin caninizi cektirmek icin konu açsın. O zamn tvde izleme.
Internete de girme malum herkes sizin caninizi cektiriyor yemek paylasiyor

Ya hu madem orucsunuz ibadet halindesiniz nasil emin olmadan insanlari sucluyorsunuz. Gunaha giriyorsunuz.

Ne ilginc yorumlar var su kkda okurken hayret ediyorum

Müşteri kazanmaya çalışıyor diye düşünüyor sanırım
Ramazanı siteyi kulanarak
Tabi insanlar aç ve fevri:)
Öyle bir niyetim yoktu günahımı aldılar vallahi.. Ne art niyetli insanlar var yahu.. çok üzücü.. ben buraya akıl danışmak için geldim. Aklımın ucundan bile geçmedi müşteri kazanayım diye

Öyle bir niyetim yoktu günahımı aldılar vallahi.. Ne art niyetli insanlar var yahu.. çok üzücü.. ben buraya akıl danışmak için geldim. Aklımın ucundan bile geçmedi müşteri kazanayım diye
Arastir pastacilara sor onlar ne fiyattan satiyorsa sen de uc asagi bes yukari o fiyata ver.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim İnan'ın çok üzüldüm o yorumları okuyunca .. sizin yorumunuz gönlüme su serpti.. tekrar teşekkür ederim

Niyetini bilemiyorum

Site kurallarına aykırı böyle bir durum

Niyetiniz bu olsa dahi

Bence bir sakıncası yok bu kadar bir tölerans olabilir ben takmıyorum böyle bir niyetinizin olmasını:)

Çok teşekkür ederim İnan'ın çok üzüldüm o yorumları okuyunca .. sizin yorumunuz gönlüme su serpti.. tekrar teşekkür ederim
Bosverin burda cok dengesiz var. Herkes her yere istedigini yazar tatli da yazar tuzlu da yazar. Birileri oruc tutuyo diye yemekten bahsetmek de mi yasak. Kaldiki ben de tutuyorum ama bu yazi beni rahatsiz etmiyo normal insani etmez. Ramazan hosgoru ayidir. Atalarimiz rumlarla yahudilerle katoliklerle ic ice hizur icinde yasamis ama biz musluman muslumana bile yasayamiyoruz ramazan hosgoru ayidir insanliktan cikma ayi degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…