- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Anlamadim iste duzgun bir sekilde sordum anlatirsaniz sevinirim.Çok alakası varda anlayana
Aynen ya tatlı deyince canım çekti vallaSormak için Ramazan'ın ilk gününü bekledin tabi
İftara saatleeerr varken üstelik
anlarsınız acele etmeyinAnlamadim iste duzgun bir sekilde sordum anlatirsaniz sevinirim.
Çok güzel bir tatlıdırNasıl bir tatlı ki şerbetli diğer tatlılarla aynı ayarda bir tatlıysa o fiyatta satarsınız .
Anladığınız gibi bile olsa nevar bunda kadın emeği ile birşeyler yapmaya çalışıyorÇok alakası varda anlayana
ÇekerAynen ya tatlı deyince canım çekti valla
Ne anlamis banada desen :)Anladığınız gibi bile olsa nevar bunda kadın emeği ile birşeyler yapmaya çalışıyor
Bu kadar fevri olmayın
Bana öyle pek masum gelmediÇok güzel bir tatlıdır
Anladığınız gibi bile olsa nevar bunda kadın emeği ile birşeyler yapmaya çalışıyor
Bu kadar fevri olmayın
Yapanlar vardır bilenler vardır diye sordum. Herkesten cevap beklemiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir diye düşündümÇeker
Normaldir
Benimde çekti
Birde kalkmış kimsenin maliyetini hesaplayamayacağı birşey soruyor ya
Müşteri kazanmaya çalışıyor diye düşünüyor sanırımNe anlamis banada desen :)
Hayırlı işler :)Yapanlar vardır bilenler vardır diye sordum. Herkesten cevap beklemiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir diye düşündüm
Bana öyle pek masum gelmedi
Perşembe yapmış cumartesi sabahı mı bekler insan sormak için
Doğru hesabı burda kimse yapamaz üstelik
Yok yaklaşık fiyatsa istediği yaşadığı yerde satılmıyor mu bu
Ne acayip insanlar var
Ne anlamis banada desen :)
Öyle bir niyetim yoktuMüşteri kazanmaya çalışıyor diye düşünüyor sanırım
Ramazanı siteyi kulanarak
Tabi insanlar aç ve fevri:)
Çok teşekkür ederim canımm :*10 liradan aşağı verme bence. Kekini ayrı çırpıyorsun, muhallebisini ayrı bir de ceviz var. Maliyet artar bence.
Arastir pastacilara sor onlar ne fiyattan satiyorsa sen de uc asagi bes yukari o fiyata ver.Öyle bir niyetim yoktugünahımı aldılar vallahi.. Ne art niyetli insanlar var yahu.. çok üzücü.. ben buraya akıl danışmak için geldim. Aklımın ucundan bile geçmedi müşteri kazanayım diye
Çok teşekkür ederim İnan'ın çok üzüldüm o yorumları okuyuncaKadinin isi gücü yok sizin caninizi cektirmek icin konu açsın. O zamn tvde izleme.
Internete de girme malum herkes sizin caninizi cektiriyor yemek paylasiyor
Ya hu madem orucsunuz ibadet halindesiniz nasil emin olmadan insanlari sucluyorsunuz. Gunaha giriyorsunuz.
Ne ilginc yorumlar var su kkda okurken hayret ediyorum pes vallahi.
Niyetini bilemiyorumÖyle bir niyetim yoktugünahımı aldılar vallahi.. Ne art niyetli insanlar var yahu.. çok üzücü.. ben buraya akıl danışmak için geldim. Aklımın ucundan bile geçmedi müşteri kazanayım diye
Bosverin burda cok dengesiz var. Herkes her yere istedigini yazar tatli da yazar tuzlu da yazar. Birileri oruc tutuyo diye yemekten bahsetmek de mi yasak. Kaldiki ben de tutuyorum ama bu yazi beni rahatsiz etmiyo normal insani etmez. Ramazan hosgoru ayidir. Atalarimiz rumlarla yahudilerle katoliklerle ic ice hizur icinde yasamis ama biz musluman muslumana bile yasayamiyoruz ramazan hosgoru ayidir insanliktan cikma ayi degilÇok teşekkür ederim İnan'ın çok üzüldüm o yorumları okuyunca.. sizin yorumunuz gönlüme su serpti.. tekrar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?