Ne kazanırsa kazansın
bahane
Ama bunu Ramazan vakti iftara 8,5 saat varken yapması ayıp
Koca kadınmış birde
Perşembeden bu güne ohoo sormaya niyeti olana zama mı yok hadi yok akşam sorsun
Saygısızlık bu yaptığı
Gayrimüslim yan komşum.Sabah çocuğunu öğütlüyordu ortalıkta yeme içme Müslümanlar oruç tutuyor diye.
Ne kazanırsa kazansın
bahane
Koca kadınmış birde
Saygısızlık bu yaptığı
Gayrimüslim yan komşum.Sabah çocuğunu öğütlüyordu ortalıkta yeme içme Müslümanlar oruç tutuyor diye.
bende niyetinizden ötürü söyledim zaten..
karşınızdakine ithamda bulundunuz,yargıladınız..
sadece boğazı değil dili de tutmak lazım..
konu sahibesinin kalbini kırdınız ağır söyleminizle..
ayrıca uslübunuz feci ben sizin arkadaşınız değilim senli benli konuşmayın lütfen..
konu çok umrunuzda olsa ona yorumunuzu yapar çıkarsınızPeki siz diğer inanışların oruç günlerini biliyor ve o günlerde kendinizi yemek konuşmaktan vb alıkoyuyor musunuz?
Konu ne hale geldi sizin yüzünüzden. Hayır oruç tutup onu bunu azarlayacak, milletin niyetini sorgulayacak ve birilerini itham edecekseniz, boşu boşuna aç kalmayın bari. Çünkü oruç bu değil.
Saygısızlığın alasını yapan da sizsiniz.
Niyet okuyorsunuz herhalde
Oruç diyor hala ya :)
Siz hiç sigarayı bırakmaya çalışan birinin yüzüne üfleyen birin
konu çok umrunuzda olsa ona yorumunuzu yapar çıkarsınız
Ama niyetiniz farklı di mi
İkinci cümle size değil üstünüze alınmayın :)okumama gerek yok kötü niyetiniz ayan beyan ortada herkeste farketti zaten..
sizin gibi düşünen tek bir kişi daha olmadı bilmem farkettiniz mi?
üstelik uyardığım halde hala senli benlisiniz mahalle komşunuz değilim ben sizin.
Size uzun uzun anlatırdım aslında daNiyet dedektörü ya da iyiniyetölçer misiniz?
Niyet çeken tavşanla mı sohbetteyim?
Niyet de niyet.
Kıbrıs tatlısı diyor kadın, kaç liradan vereyim dilimini diyor. Konu bu.
Aynen hatta konu sahibi basliga yanlis yazdi diye dusunerek actim konuyu ilk bastaHay allah her seferinde bu konuyu gördüğümde kıbrıs tatil fiyat diye okuyorum bilinçaltım bana oyun oynuyor
Sokakta yemek icin alisveris yapanlari da dovuyor musunuz bari? Hani malum daha iftara cok var ya.O kadar emin olma
niyetler önemlidir
Nedenlerde
Size uzun uzun anlatırdım aslında da
Yazıp sildim
Ümidim nasıl yoksa artık size dair
Ne kazanırsa kazansın
bahane
Koca kadınmış birde
Saygısızlık bu yaptığı
Amin aminAmin
Biraz da düşünce gücü versin mesela
Gerçi saygıdan haberi olmayandan ince düşünce de beklenmez ama
Çeker
Normaldir
Benimde çekti
Birde kalkmış kimsenin maliyetini hesaplayamayacağı birşey soruyor ya
Ne kazanırsa kazansın
bahane
Koca kadınmış birde
Saygısızlık bu yaptığı
Hanımefendi dışarı çıkınca olacakları hayal edebiliyor musunuz? Ben edebiliyorumsizi durdurup zorla topik mi okutuyorlar. yazıdan da canınız tatlı çekiyorsa uyuyun tüm gün. nasıl dışarı çıkıyorsunuz, nasıl tv izleyip nasıl iftar için yemek hazırlıyorsunuz. abartmaın ve saçmalamayı bırakın.
çıkıyordur dışarı çıkmaz mı. işgüzarlık olsun. burda konu açanlara taş atmak için hazır bekleyen çok. onlardan biri işte. sadece "kıbrıs tatlısı fiyat" başlığından tahrik olup topiğe saldırmanın başka açıklaması olamaz. yoksa evde yemek pişerken falan cinayet falan çıkması lazım.Hanımefendi dışarı çıkınca olacakları hayal edebiliyor musunuz? Ben edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?