Kıbrıs tatlısı fiyat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim canım çok sağol

Müşteri kazanmaya çalışıyor diye düşünüyor sanırım
Ramazanı siteyi kulanarak
Tabi insanlar aç ve fevri:)
Ay daha neler canim cekecek siparis vericem gelene kadar kendim yaparim :)
Kadin maliyet sormus malzemelerini bilsem hesaplardim :)

boşver senin kafa o kadar ince hesaplara basmaz böylesi iyi..
öküz altında buzağı aramak yorar insanı
böyle çok daha güzelsin..

Ben kıbrıs tatlısı hıc yemedım dılımı ne kadar bılmıyorum
Nekadar kı normalde ucretı

Dilinize de biraz oruç tuttursanız keşke, ramazan sadece aç kalmaktan ibaret değil..
Bu kadar asabiyete fevri olmaya gerek yok..
Konu sahibi , ebatını bilmeden yorum yapmak biraz zor olabilir , çevrenizde satılan yerler varsa araştırabilirsiniz .

Kıbrıs tatlısı zor bi tatlı ve maliyetli bi tatlı.fiyatı bende tam bilemiyorum.dilim hesabımı satacaksın yoksa tepsiyle mi orayı tam anlayamadım.canı çeken bi zahmet kalkıp yapsın.orucuz diye kimseye artistlik yapmanın alemi yok.neticede herkesin İbadeti kendine.ayrıca bazı arkadaşların oruçtan anladığı akşama kadar aç kalmak sanırım.sanada iyi kazançlar diliyorum arkadaşım.

İnsanlar kafede oturduklarında pasta dilimine 8-10 lira veriyor ama evden satış yapıyorsanız dilimine 5-6 dan fazla söylemeyin
Kilosu 20 tl civarı
Tepsi eğer büyük tatlı tepsilerindense yani 10-14 arası dilim çıkıyorsa 40 tl civarı iyidir bence

Müşteri kazanmaya çalışıyor diye düşünüyor sanırım
Ramazanı siteyi kulanarak
Tabi insanlar aç ve fevri:)
Ne kazanırsa kazansın
bahane
Ama bunu Ramazan vakti iftara 8,5 saat varken yapması ayıp
Koca kadınmış birde
Perşembeden bu güne ohoo sormaya niyeti olana zama mı yok hadi yok akşam sorsun
Saygısızlık bu yaptığı
Gayrimüslim yan komşum.Sabah çocuğunu öğütlüyordu ortalıkta yeme içme Müslümanlar oruç tutuyor diye.

Bence çocuğunu öğütlemesinin nedeni siz ve sizin gibi fevri, orucun o sundan anlamayan, oruç tutuyorum diye cümle aleme yayan insanlardan dayak yemesin diyedir...

O kadar emin olma
niyetler önemlidir
Nedenlerde

bende niyetinizden ötürü söyledim zaten..
karşınızdakine ithamda bulundunuz,yargıladınız..
sadece boğazı değil dili de tutmak lazım..
konu sahibesinin kalbini kırdınız ağır söyleminizle..

ayrıca uslübunuz feci ben sizin arkadaşınız değilim senli benli konuşmayın lütfen..

Sakin sakin..
Kan şekeriniz düştü galiba. Kalkın hava alın açılırsınız.
Ramazan'ın ilk günü olur böyle şeyler. Gerçi süt verdiğim halde beni etkilemedi ama herkes bir değil :)

Konu sahibi hayırlı işler. Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.

Bence çocuğunu öğütlemesinin nedeni siz ve sizin gibi fevri, orucun o sundan anlamayan, oruç tutuyorum diye cümle aleme yayan insanlardan dayak yemesin diyedir...

Yayan derken
Komşumu mu tanıyorsunuz beni mi
Bence ikisinde değil
Onun için işinize baksanız mesela
İnsanlığa bir faydanız dokunsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…