Teşekkür ederim canım çok sağolBosverin burda cok dengesiz var. Herkes her yere istedigini yazar tatli da yazar tuzlu da yazar. Birileri oruc tutuyo diye yemekten bahsetmek de mi yasak. Kaldiki ben de tutuyorum ama bu yazi beni rahatsiz etmiyo normal insani etmez. Ramazan hosgoru ayidir. Atalarimiz rumlarla yahudilerle katoliklerle ic ice hizur icinde yasamis ama biz musluman muslumana bile yasayamiyoruz ramazan hosgoru ayidir insanliktan cikma ayi degil
Ay daha neler canim cekecek siparis vericem gelene kadar kendim yaparim :)Müşteri kazanmaya çalışıyor diye düşünüyor sanırım
Ramazanı siteyi kulanarak
Tabi insanlar aç ve fevri:)
boşver senin kafa o kadar ince hesaplara basmaz böylesi iyi..
öküz altında buzağı aramak yorar insanı
böyle çok daha güzelsin..
İşte kızmamız gereken şeylere kızamıyoruz acısını böyle şeylerden çıkarıyoz bana kalırsaAy daha neler canim cekecek siparis vericem gelene kadar kendim yaparim :)
Kadin maliyet sormus malzemelerini bilsem hesaplardim :)
Ramazan oruç tutmak, aç kalmaktan ibaret birşey değilanlarsınız acele etmeyin
Ne kazanırsa kazansınMüşteri kazanmaya çalışıyor diye düşünüyor sanırım
Ramazanı siteyi kulanarak
Tabi insanlar aç ve fevri:)
Sende böyle çok komiksin :)boşver senin kafa o kadar ince hesaplara basmaz böylesi iyi..
öküz altında buzağı aramak yorar insanı
böyle çok daha güzelsin..
AminRamazan oruç tutmak, aç kalmaktan ibaret birşey değil
Allah herkese ramazan bilinci versin
O kadar emin olmayazık boşuna aç kaldınız bugün
Ben Yen'i başladımbü yüzden bilmiyorum
Bence çocuğunu öğütlemesinin nedeni siz ve sizin gibi fevri, orucun o sundan anlamayan, oruç tutuyorum diye cümle aleme yayan insanlardan dayak yemesin diyedir...Ne kazanırsa kazansın
bahane
Ama bunu Ramazan vakti iftara 8,5 saat varken yapması ayıp
Koca kadınmış birde
Perşembeden bu güne ohoo sormaya niyeti olana zama mı yok hadi yok akşam sorsun
Saygısızlık bu yaptığı
Gayrimüslim yan komşum.Sabah çocuğunu öğütlüyordu ortalıkta yeme içme Müslümanlar oruç tutuyor diye.
O kadar emin olma
niyetler önemlidir
Nedenlerde
Ne kazanırsa kazansın
bahane
Ama bunu Ramazan vakti iftara 8,5 saat varken yapması ayıp
Koca kadınmış birde
Perşembeden bu güne ohoo sormaya niyeti olana zama mı yok hadi yok akşam sorsun
Saygısızlık bu yaptığı
Gayrimüslim yan komşum.Sabah çocuğunu öğütlüyordu ortalıkta yeme içme Müslümanlar oruç tutuyor diye.
Bence çocuğunu öğütlemesinin nedeni siz ve sizin gibi fevri, orucun o sundan anlamayan, oruç tutuyorum diye cümle aleme yayan insanlardan dayak yemesin diyedir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?