- Konu Sahibi alminalmin
-
Allah günah yazmasın benim gönlümde kız yatıyor ne biliyim erkek arkadaşımda öyle. Elbet el atarlar çünkü bizim halkımıza kalırsa 5 er 5 er erkek dogurur.İşşn garibi kadınlar çok daha fazla hırs yapıyor, erkek istiyor bence bahanesi ,toplum baskısı falan hiç geçerli değil bence kim kimki Allah'ın iradesine mÜdahale edecek , dua edersin gerisini ona bırakırsın,en cahili bile duymuş yapmak istiyor ,bu konuya ciddi el atılmalı bence
Kızlar teyzemin görümcesesi 3 kızdan sonra Kıbrıs'ta cinsiyet seçimiyle oğlunu dünya getirmişti ,kimseye söylemediler ama hiç bişi sır kalmıyor biliyorsunuz duyuldu,neyse 4 yaş 3 aylık civarındaki çocuk köşemizden vefat etti geçen ay,bence hiç hoş bişey değil , nettende okudum,bu şekilde yapanlar Allah verirse diyor birde ya ne Allah'ı Allah vermemişmiş sen kul işiyle tıpla yapmışsın,bu konuda fikirlerini z nedir acaba?
Kızlar teyzemin görümcesesi 3 kızdan sonra Kıbrıs'ta cinsiyet seçimiyle oğlunu dünya getirmişti ,kimseye söylemediler ama hiç bişi sır kalmıyor biliyorsunuz duyuldu,neyse 4 yaş 3 aylık civarındaki çocuk köşemizden vefat etti geçen ay,bence hiç hoş bişey değil , nettende okudum,bu şekilde yapanlar Allah verirse diyor birde ya ne Allah'ı Allah vermemişmiş sen kul işiyle tıpla yapmışsın,bu konuda fikirlerini z nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?