kıbrısta su sıkıntısı var ve iletişim sıkıntı diyorlar bunları nasıl halletmişler? eşimin yanına gidebilir miyim? düzeni nasıl kurallar katı ve çarşı evci iznini falan iptal ediyorlar diorlar bunlar doğru mu? vs vs.. çok seyi merak ediyorum anlıcan.Benim eşim Kıbrıs'ta askerlik yapmış.
Neyi merak ediyorsun ki?
kıbrısta su sıkıntısı var ve iletişim sıkıntı diyorlar bunları nasıl halletmişler? eşimin yanına gidebilir miyim? düzeni nasıl kurallar katı ve çarşı evci iznini falan iptal ediyorlar diorlar bunlar doğru mu? vs vs.. çok seyi merak ediyorum anlıcan.
canm çok teşekkür ederim inşallah ole olurmerhaba benim nişanlım da kıbrısta yaptı usta biriğini nisanın sonunda geldi havaalınında inzibat tı çok şükür rahat geçti askerliği. ilk zamanlar iletişim sıkıntısı çok yaşadık malum yurt dışı telefon kartı baya masraflı oldu. sonra cep telefonu kullanmasına izin geldi rahatladık. whatsapp viber falan. uçakla 1 saatte gidiş geliş.. çarşı iznini bilmiyorum çünkü havaalanı olduğu için belki 2 kere çıkmıştır.. orada su sıkıntısı varmış olanlarda kireçliymiş kanımca... sonra hayatta pahalı orda bu da bi gercek yani.. içini ferah tut iletişim çaresini bulursanız sayılı gün her türlü geçer. iyi günler
teşekkür ederim bişeyler yazıldıkça yalnız olmadığını daha iyi anlıyor insanevet su sıkıntısı var doğru duymuşsunuz,
bir de sıkı bir yer olduğu da gerçek
ancak benim eşim Ankara'da onların da çarşısı falan iptal edilip duruyor bu konuda birçok yerde sıkıntı var anlayacağınız
iletişim de pahalıya geliyormuş, yalnız orada hayat pahalı zaten
örneğin evcilerde otel, yemek konularında masraf fazla olabilir
tüm bu olumsuzluklara rağmen biliyorsunuz birçok yerde maddiyattan daha önemli sorunlar var
bunlara tercih ederdim
içinizi rahat tutun,
hayırlısıyla gider gelir inşallah
bir de Mersin'den deniz yolculuğuyla da gidilebilir
uzun sürse de fiyatlarının oldukça uygun olduğunu duydum,
Allah kavuştursun, gönlünüzce olsun her şey...
bizim şafağımız 32 (darısı da size inşallah)
bende iki sene kadar baba mesleği nedeniyle kıbrısta kalmak zorunda kalmıştım.eşimle ozaman nişanlıydık ve o Türkiye deydi.cep telefonuyla konuşmak pahalı ve hangi taraf ararsa arasın iki tarafada yazıyo. biz çareyi internetten skype den konuşmakta bulmuştuk.şimdi watsapplar tangolar falan var ordan konuşabilirsiniz. yada kıbrısta internet kafelerde telefonlar var oradanda uyguna konuşabilirsiniz. lefkoşa, girne kapıda uygun ve temiz pansiyonlar var geldiğinizde orda kalabilirsiniz.uçak biletleri pegasus ve atlas jette thy den daha uyguna geliyor.mehaba kızlar 24 ünde açıklandı bilirsiniz eşimi askere göndericem acemi birliği amasya usta lefkoşa çıktı. buralara askerliği çıkan eşiniz dostunuz sevgiliniz varsa ve ya bilgi sahibiyseniz lütfen yazın
mehaba kızlar 24 ünde açıklandı bilirsiniz eşimi askere göndericem acemi birliği amasya usta lefkoşa çıktı. buralara askerliği çıkan eşiniz dostunuz sevgiliniz varsa ve ya bilgi sahibiyseniz lütfen yazın
Benim esim Lefkoşa da yardimci olabilirimmehaba kızlar 24 ünde açıklandı bilirsiniz eşimi askere göndericem acemi birliği amasya usta lefkoşa çıktı. buralara askerliği çıkan eşiniz dostunuz sevgiliniz varsa ve ya bilgi sahibiyseniz lütfen yazın
çok sevinirim canm eşinin görevi nedir?Benim esim Lefkoşa da yardimci olabilirim
ustada bile telefon sokmak sıkıntı kıbrısta diyolar tel işini hallederse inş netten görüşmek en iyisibende iki sene kadar baba mesleği nedeniyle kıbrısta kalmak zorunda kalmıştım.eşimle ozaman nişanlıydık ve o Türkiye deydi.cep telefonuyla konuşmak pahalı ve hangi taraf ararsa arasın iki tarafada yazıyo. biz çareyi internetten skype den konuşmakta bulmuştuk.şimdi watsapplar tangolar falan var ordan konuşabilirsiniz. yada kıbrısta internet kafelerde telefonlar var oradanda uyguna konuşabilirsiniz. lefkoşa, girne kapıda uygun ve temiz pansiyonlar var geldiğinizde orda kalabilirsiniz.uçak biletleri pegasus ve atlas jette thy den daha uyguna geliyor.
su konusunda sıkıntı şöyle ; deniz suyunu arıtarak kullandıkları için sular biraz tuzlu oluyor ve çok sık kesiliyor
Astegmen şimdi orda..çok sevinirim canm eşinin görevi nedir?
Bizimde acemi amasya usta gurne canimmehaba kızlar 24 ünde açıklandı bilirsiniz eşimi askere göndericem acemi birliği amasya usta lefkoşa çıktı. buralara askerliği çıkan eşiniz dostunuz sevgiliniz varsa ve ya bilgi sahibiyseniz lütfen yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?