Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baska bisey sormak istiyorum tup bebekte neden klomen kullaniyosunuz? Gonalf falan vermedilermi. Klomeni 14 kez kullandim ben normal tedavide hic yumurtam oluşmadı. Herkese iyi gelen bi ilac degil.Merhaba düşük amh yüksek FSH 1 tüp bebek tedavisi gördüm şuan ikinci deneme için klomen kullanıyorum ilk denemede orta kalite de 1 adet yumurtam oluştu ama döllenme olmadı yumurta donasyonu için Kıbrıs'ı düşünüyorum giden yaptıran tavsiye verebilicek birisi var mı
Neden bu kadar erken, denemeden böyle bi karar verdiniz? Amh düşük benim de 4. Denemeye başlıcamMerhaba düşük amh yüksek FSH 1 tüp bebek tedavisi gördüm şuan ikinci deneme için klomen kullanıyorum ilk denemede orta kalite de 1 adet yumurtam oluştu ama döllenme olmadı yumurta donasyonu için Kıbrıs'ı düşünüyorum giden yaptıran tavsiye verebilicek birisi var mı
Klomen ile başladık ilk tedavide sonrasında iğneye geçtim toplamaya kadar bu ikinci denemem doktorun soyledigi bu sefer iğne yok hap ile devam edicez dedi gonalf daha mı iyi hiç kullanmadimBen baska bisey sormak istiyorum tup bebekte neden klomen kullaniyosunuz? Gonalf falan vermedilermi. Klomeni 14 kez kullandim ben normal tedavide hic yumurtam oluşmadı. Herkese iyi gelen bi ilac degil.
Doktorların bizleri zor hasta olarak gördüğü ve işin maddi boyutunu ve psikoloji durumumu da göz önünde bulundurarak bir kere de olsa bunu denemk için donasyona yöneldim 28 yaşımda erken menopoz tanısı koyuldu bana amh 0.001 1 yumurta toplandı orta kaliteli döllenmedi 50.000 harcadım ilk tedaviye şimdi ikinci tedavi için tekrardan başladım bunda da olmazsa 3 Türkiye'de denemek istemiyorumNeden bu kadar erken, denemeden böyle bi karar verdiniz? Amh düşük benim de 4. Denemeye başlıcam
Evet benim 14 senedir buyumeyen yumurtalarim büyüdü yani klomen cok düşük bi ilac gonalfin yaninda ki tup bebek tedavilerinde genelde gonalf kullanilir klomen kullanilmaz. Hele ki sizin benim gibi zor hastalarda kullanilmaz.. Tabii yinede en dogrusunu doktorunuz bilir. Nerde tedavi oluyosunuz ?Klomen ile başladık ilk tedavide sonrasında iğneye geçtim toplamaya kadar bu ikinci denemem doktorun soyledigi bu sefer iğne yok hap ile devam edicez dedi gonalf daha mı iyi hiç kullanmadim
Hakkinizda hayirli olsun bende kesinlikle yanlis tedavi uygulandigini düşündüm arkadasa. Amh dusuklugu ve klomen ilk defa duydum.Neden bu kadar erken, denemeden böyle bi karar verdiniz? Amh düşük benim de 4. Denemeye başlıcam
İzmir medicalpoint funda godeEvet benim 14 senedir buyumeyen yumurtalarim büyüdü yani klomen cok düşük bi ilac gonalfin yaninda ki tup bebek tedavilerinde genelde gonalf kullanilir klomen kullanilmaz. Hele ki sizin benim gibi zor hastalarda kullanilmaz.. Tabii yinede en dogrusunu doktorunuz bilir. Nerde tedavi oluyosunuz ?
Yaa istanbulda olsaydiniz size cem celigi onericekdim benim 14 sene sonra oldu once Rabbimin sonra onun sayesindeİzmir medicalpoint funda gode
İzmir'de de laboratuvar iyi olduğu için burayı tercih ettim 1.5 yıl önce Ege ünv.hastanesinde başlamıştım tedaviye ama hiç bir sonuç alamadım maddi olarak biraz toparlaninca ilk denememi burda yaptım eğer toplanan yumurta dollenseydi havuz sistemi yapilicaktiYaa istanbulda olsaydiniz size cem celigi onericekdim benim 14 sene sonra oldu once Rabbimin sonra onun sayesinde
Sadece laboratuvar degil doktorda cok onemli . Eger instagraminiz varsa cem celigin profiline bakmanizi kesinlikle oneririm prof. Cem celik yazın çıkar. Tup bebek ekip işi gercekten doktor laboratuvar doktorun ekibi embriyologlar hatta karı koca bile cok onemli bu surecte. Cunku maddi manevi cok zor bi süreç.İzmir'de de laboratuvar iyi olduğu için burayı tercih ettim 1.5 yıl önce Ege ünv.hastanesinde başlamıştım tedaviye ama hiç bir sonuç alamadım maddi olarak biraz toparlaninca ilk denememi burda yaptım eğer toplanan yumurta dollenseydi havuz sistemi yapilicakti
Evet haklısınız, benim gittiğim yerde buradaki merkezlere göre biraz daha iyi ameliyathanesi 2 doktor bilgili hemşire ve asistanlar embriyolog lab.bunlarin hepsi iyi manevi boyutu geçtim ama maddi yetersizlik daha da zora sokuyor bu süreci 2.tedavim ile birlikte 100.000 gidicekSadece laboratuvar degil doktorda cok onemli . Eger instagraminiz varsa cem celigin profiline bakmanizi kesinlikle oneririm prof. Cem celik yazın çıkar. Tup bebek ekip işi gercekten doktor laboratuvar doktorun ekibi embriyologlar hatta karı koca bile cok onemli bu surecte. Cunku maddi manevi cok zor bi süreç.
Kac 100 bin liram gitti bilseniz bi ev bi araba parasi harcadim 14 senede. Dun eşimle konustuk birazda parasi pulu yerin dibine batsın dedik. Hic oyle maddiyati dusunmeyin. Merkezler taksitte yapiyor bizim taksitler yeni bitti daha.. bide isin maddi yonunu hesapladikca surec daha zorlasiyo hic dusunmeyin siz. Tedavinize odaklanin.Evet haklısınız, benim gittiğim yerde buradaki merkezlere göre biraz daha iyi ameliyathanesi 2 doktor bilgili hemşire ve asistanlar embriyolog lab.bunlarin hepsi iyi manevi boyutu geçtim ama maddi yetersizlik daha da zora sokuyor bu süreci 2.tedavim ile birlikte 100.000 gidicek
Yumurtani artırmak için takviye kullanDoktorların bizleri zor hasta olarak gördüğü ve işin maddi boyutunu ve psikoloji durumumu da göz önünde bulundurarak bir kere de olsa bunu denemk için donasyona yöneldim 28 yaşımda erken menopoz tanısı koyuldu bana amh 0.001 1 yumurta toplandı orta kaliteli döllenmedi 50.000 harcadım ilk tedaviye şimdi ikinci tedavi için tekrardan başladım bunda da olmazsa 3 Türkiye'de denemek istemiyorum
Merhaba bende 28 yaşındayım 7 aylık evliyiz ve doktorlar hiç tüp bebek bile yapmayı düşünmediler bana direk Donasyon dediler biri değil hepsi aynı şeyi söylediler. Siz şu an araştırma yaptınız mı. Biz buradan bir doktorun vasıtasıyla iletişim kuracağız Kıbrıs’la nasıl bir süre olur ben de hiç bilmiyorum. Ama platformda çok aktif bir sayfa var orada deneyip çocuk sahibi olan çok fazla aile var linkini bulursam atarım size.Merhaba düşük amh yüksek FSH 1 tüp bebek tedavisi gördüm şuan ikinci deneme için klomen kullanıyorum ilk denemede orta kalite de 1 adet yumurtam oluştu ama döllenme olmadı yumurta donasyonu için Kıbrıs'ı düşünüyorum giden yaptıran tavsiye verebilicek birisi var mı
Merhaba ben de Cem beye başladım tedaviye. Yasınız kaç ve amh değeriniz nedirYaa istanbulda olsaydiniz size cem celigi onericekdim benim 14 sene sonra oldu once Rabbimin sonra onun sayesinde
Yaşım 34 amh degerimi hatirlamiyorum ama amh cok iyiydi benim hatta yaş referanslari vardi 23 24 yaşa eş degerdi. Ama 13 senedir hic yumurtam olusmuyodu benim. Cem hoca saolsunMerhaba ben de Cem beye başladım tedaviye. Yasınız kaç ve amh değeriniz nedir