• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrıs'ta donasyon tedavisi deneyen var mı

Yaşım 34 amh degerimi hatirlamiyorum ama amh cok iyiydi benim hatta yaş referanslari vardi 23 24 yaşa eş degerdi. Ama 13 senedir hic yumurtam olusmuyodu benim. Cem hoca saolsun
İşte benim amh 0,04 maalesef başka yerde iki kere denedim yumurta bir tane vardı o da boş çıktı ikinci denemede gelişmedi. Şimdi ise adet olamıyorum ve ter basması oluyor menopoz gibi

İşte benim amh 0,04 maalesef başka yerde iki kere denedim yumurta bir tane vardı o da boş çıktı ikinci denemede gelişmedi. Şimdi ise adet olamıyorum ve ter basması oluyor menopoz gibi
Bende hic kendim adet olmam ki. InsaAllah olumlu sonuclanir tedaviniz ya cem hocada cok goruyom dusuk amh ben

Merhaba canım ben
Merhaba düşük amh yüksek FSH 1 tüp bebek tedavisi gördüm şuan ikinci deneme için klomen kullanıyorum ilk denemede orta kalite de 1 adet yumurtam oluştu ama döllenme olmadı yumurta donasyonu için Kıbrıs'ı düşünüyorum giden yaptıran tavsiye verebilicek birisi var mı
Kıbrıs'ta yaptırdım 3 kere üniversitesi Hastanesi'nde son 2 emriyom kaldı tekrar düşünüyorum

Back
X