E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Arkadaşlar kibristaki sperm donasyonu hakkinda bilginiz var mi? Bu konuda (sperm donasyonu)ne düşünüyorsunuz? Merkezler ve fiyatlar hakkinda durum nedir biliyor musunuz?dinen durum uygun değil sanirim:
hohanyeh başlığını görünce okudum fakat bir yorum yapmadım yapamadım seni kıracak bir kelime kullanmaktan korktum düşündüğün şeyi ben yapmazdım ve hiç bir insana da önermezdim ama bilmiyorum belkide gülokun dedigi gibi müslümanlıkta bu haram fakat senin müslüman olup olmadıgını bilmiyoruz eger başka bir dine mensupsan ve dinin bunu onaylıyorsa yap bu senin hayatın yalnız çok iyi karar ver seni yargılamak degil maksatım kesinlikle ama sevdiğin insanın çocugunu taşımak başka hiç bilmediğin birinin çocugunu taşımak başka çocuk iki seven kalbin meyvesidir ben bencilce davranıp anne olmak istiyoırum diye herşeyi yok sayamamarkadaşım bence bu durum hem dinen hemde ahlaken çok yanlış.hiç tanımadığın bir adamın spermini kullanarak çocuk sahibi oluyorsun.eşinden olmuyor bu çocuk bu apaçık ortada.soyun bozulması demek buda.yarın birgün çocuk büyüyünce kardeşine falan aşık olsa evlense daha büyük bir günah ve ahlak bozukluğu çıkacak ortaya bu sefer.o adam sperm bankasına kimbilir kaç tane sperm verdi.ve haberi olmadan dünyanın her yanında kimbilir kaç tane çocuğu olacak.soyu sopu belli olan insanlarla evlenmemizi tavsiye etmiş dinimiz.hayatta herşey çocuk sahibi olmak demek değil.belkide olmaması daha hayırlı.o çocuk belkide anne ve babasına sürekli ızdırap veren onları hiçe sayan hayırsız bir evlat olacaktır da Allah oyüzden nasip etmiyordur.bunu biz bilemeyiz ki.bizim şer gördüklerimiz Allah katında bizim için daha hayırlı belki ama biz bunun farkında değiliz.ayrıca Allah tan ümit kesilmez.bizimde olmadı hep ümit ettik.evlatlık almayıda düşündük çok.bu daha mantıklı inan.her ikiside başkasının çocuğu.ama evlatlık dinen caiz.diğeri zina haram.Allah kolaylık versin.sakın yanlış bişey yapmayın.
Kahroldumarkadaşlar iki defa aşilama ve 6 defa tüp bebek denemesinin üzerene eşimin hiç bir şekilde çocuğu olmayacağini öğrendik üç ayri üniversitede ve yurt dişindada testleri yapildi. Sonuç negatif tekilifi eşim yapiyor kabul etmessem ayrilmak istiyorum eşimi seviyorum ve seçim yapmak zorundayiz beni buna mahkum etmemeliymiş ne kadar testek olamaya çaliştiysam benim için önemli olanin o olduğunu söylsemde olmadi ve gittiii karar vermemi istiyor 8yillik evliyiz ve hayatim kabusa döndü sadece fikrinizi sormuştum umarim siz benim yaşadiklarimi yaşamassiniz
Kahroldumarkadaşlar iki defa aşilama ve 6 defa tüp bebek denemesinin üzerene eşimin hiç bir şekilde çocuğu olmayacağini öğrendik üç ayri üniversitede ve yurt dişindada testleri yapildi. Sonuç negatif tekilifi eşim yapiyor kabul etmessem ayrilmak istiyorum eşimi seviyorum ve seçim yapmak zorundayiz beni buna mahkum etmemeliymiş ne kadar testek olamaya çaliştiysam benim için önemli olanin o olduğunu söylsemde olmadi ve gittiii karar vermemi istiyor 8yillik evliyiz ve hayatim kabusa döndü sadece fikrinizi sormuştum umarim siz benim yaşadiklarimi yaşamassiniz
merhaba öncelikle durumuna üzüldüm allah dan hayırlısını iste ama bişeyi anlamadım bu yazında 2aşılama 6defa tüp bebek demiş başka bi yazındada 2aşılama 3 defa tüp bebek demişsin kafam almadı doğrusuCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?