- Konu Sahibi kardelenumut49
ikinci transfer için ücret ödeyecekmisiniz ?Ben çok yorum okudum her merkezin artı eksisi vardı dedim ne olursa olsun hit olsun ilk transferim negatif oldu ikincisi için bekliyorum donmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikinci transfer için ücret ödeyecekmisiniz ?Ben çok yorum okudum her merkezin artı eksisi vardı dedim ne olursa olsun hit olsun ilk transferim negatif oldu ikincisi için bekliyorum donmuş
Evet 750 Euroikinci transfer için ücret ödeyecekmisiniz ?
Merhaba bizde brtsh gidecez bizde durum farklı sperm için gidecez İstanbul’da olan var mıilk transferinizde sorun yasadınız mı peki yada negatıf sonuc için acıklamaları neydi ikinci transfer için öncesinde herhangi bir önlem tedavi vs önerdiler mi ?
Siz sanırım sperm donasyonu tedavisi görüyorsunuz. Bende british de başladım ama yumurta donasyonu bizimkisi.Merhaba bizde brtsh gidecez bizde durum farklı sperm için gidecez İstanbul’da olan var mı
Süreç nasıl ilerliyor ? ilgi alaka başarı durumları vs. memnunmusunuz?Siz sanırım sperm donasyonu tedavisi görüyorsunuz. Bende british de başladım ama yumurta donasyonu bizimkisi.
Şuan memnunum embriyolar donduruldu. Regl olmamı bekliyoruz. Bakalım şuan çok başındayım bu tedavinin. 7 tup bebek denemesinden sonra bu süreçlere bi alışmışlık var şuan önemli olan transferden sonraki dönem olarak görüyorum kendimce benim için süreç asıl o zaman başlıyorSüreç nasıl ilerliyor ? ilgi alaka başarı durumları vs. memnunmusunuz?
Geçmiş olsun. sizin o zaman tutunmada zorlanıyor benim embriyo oluşmuyor. O aşamaya hiç gelemedim ,her seferinde sıfırdan başlıyorum inşallah olumlu sonuçlanırda bu son tedaviniz olurŞuan memnunum embriyolar donduruldu. Regl olmamı bekliyoruz. Bakalım şuan çok başındayım bu tedavinin. 7 tup bebek denemesinden sonra bu süreçlere bi alışmışlık var şuan önemli olan transferden sonraki dönem olarak görüyorum kendimce benim için süreç asıl o zaman başlıyor
AminnGeçmiş olsun. sizin o zaman tutunmada zorlanıyor benim embriyo oluşmuyor. O aşamaya hiç gelemedim ,her seferinde sıfırdan başlıyorum inşallah olumlu sonuçlanırda bu son tedaviniz olur![]()
Evet bunlara çok dikkat ediyorum bende bol yumurta çıkıyor ama boş çıkıyor işte.Tüp bebeğin her aşaması zor ya.AminnSon tedavide olmuştu ama onunda 10. Haftada kalbi durdu
Zorlu yollar Rabbım hepimizin yardımcısı olsun. Benimde hep 3 tane falan yumurta çıkıyor ama 1 ya da iki tanesi dolleniyordu bu süreçte doktorum günde en az 3 litre su icmemi söylerdi hep. Sizde bol su tüketin günlük yarım saat yürüyün paketli gıdaları özellikle şekeri hayatınızdan çıkarın naçizane tavsiyem. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kolaylıkla selametle nasip etsin inşallah
![]()