• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrısta yumurta donasyonu tavsiye

ilk transferinizde sorun yasadınız mı peki yada negatıf sonuc için acıklamaları neydi ikinci transfer için öncesinde herhangi bir önlem tedavi vs önerdiler mi ?

Süreç nasıl ilerliyor ? ilgi alaka başarı durumları vs. memnunmusunuz?
Şuan memnunum embriyolar donduruldu. Regl olmamı bekliyoruz. Bakalım şuan çok başındayım bu tedavinin. 7 tup bebek denemesinden sonra bu süreçlere bi alışmışlık var şuan önemli olan transferden sonraki dönem olarak görüyorum kendimce benim için süreç asıl o zaman başlıyor

Şuan memnunum embriyolar donduruldu. Regl olmamı bekliyoruz. Bakalım şuan çok başındayım bu tedavinin. 7 tup bebek denemesinden sonra bu süreçlere bi alışmışlık var şuan önemli olan transferden sonraki dönem olarak görüyorum kendimce benim için süreç asıl o zaman başlıyor
Geçmiş olsun. sizin o zaman tutunmada zorlanıyor benim embriyo oluşmuyor. O aşamaya hiç gelemedim ,her seferinde sıfırdan başlıyorum inşallah olumlu sonuçlanırda bu son tedaviniz olur 🙏

Geçmiş olsun. sizin o zaman tutunmada zorlanıyor benim embriyo oluşmuyor. O aşamaya hiç gelemedim ,her seferinde sıfırdan başlıyorum inşallah olumlu sonuçlanırda bu son tedaviniz olur 🙏
Aminn🤲🏻Son tedavide olmuştu ama onunda 10. Haftada kalbi durdu😔Zorlu yollar Rabbım hepimizin yardımcısı olsun. Benimde hep 3 tane falan yumurta çıkıyor ama 1 ya da iki tanesi dolleniyordu bu süreçte doktorum günde en az 3 litre su icmemi söylerdi hep. Sizde bol su tüketin günlük yarım saat yürüyün paketli gıdaları özellikle şekeri hayatınızdan çıkarın naçizane tavsiyem. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kolaylıkla selametle nasip etsin inşallah🤲🏻

Aminn🤲🏻Son tedavide olmuştu ama onunda 10. Haftada kalbi durdu😔Zorlu yollar Rabbım hepimizin yardımcısı olsun. Benimde hep 3 tane falan yumurta çıkıyor ama 1 ya da iki tanesi dolleniyordu bu süreçte doktorum günde en az 3 litre su icmemi söylerdi hep. Sizde bol su tüketin günlük yarım saat yürüyün paketli gıdaları özellikle şekeri hayatınızdan çıkarın naçizane tavsiyem. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kolaylıkla selametle nasip etsin inşallah🤲🏻
Evet bunlara çok dikkat ediyorum bende bol yumurta çıkıyor ama boş çıkıyor işte.Tüp bebeğin her aşaması zor ya.
bir sağlıklı yumurta çıksa sperm çıksa diyorsun çıkıyor…
bir döllense diyosun dölleniyor…
bir turunsa diyosun tutunuyo bir sağlıklı gelişse büyüse diyosun bir sağlıklı doğsa diyosun bitmiyor yani bir türlü süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben ilk aşamada takılı kalanlardanım bakalım yolum ne zaman açılacak .

Kesinlikli öyle her aşaması farkli bir sabir gerektiryo bu surecin Tez zamanda açılır inşallah sizin yolunuzda takviye ilaç filan kullanıyorsunuz dimi quenzim q10 gibi.

Back
X