kiirmiiziinin zayıflaması gerekiyor

Bu arada boyum 155cm kilom 17 haziranda
P_20150617_075150.jpg

Günlüğünüz hayırlı olsun.Sizin kendinize inancınız olduktan sonra her şey elde edilir.Eşinize kulak asıp sizin azminizi kırmasına izin vermeyin.Sadece söylediklerini geri alacağı günün hayalini kurun.Allah yardımcınız olsun :KK39:

Günlüğünüz hayırlı olsun.Sizin kendinize inancınız olduktan sonra her şey elde edilir.Eşinize kulak asıp sizin azminizi kırmasına izin vermeyin.Sadece söylediklerini geri alacağı günün hayalini kurun.Allah yardımcınız olsun :KK39:
Cok tesekkür ederim Allah razı olsun. Eşim aslında benim destekcim beni daha cok gaza getirmek için veremessin diyo o bile dikkatli yemeye basladi benimle kalkip spor yapiyo ama 19 kilo veremessin diyo ama verecem inşallah

İftar menum
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kabak.yemegi
1 domates
1 bibee
7-8 catal kavun

Spor
Leslie 30dk+100 mekik
Ara
1 bardak.yesil cay

Sahur
1 yumurta
1 kk.kadar peynir
12 kiraz

İftar
1 kase mercimek
1 kase cacık
1 kalcalı but fırında
Fırında 3 dilim patates, 1 sogan
Ara
18 kiraz= 1.5 porsiyon
100 mekik

20dk leslie +50mekik
Sahur
1 yumurta
1 kk kadar peynir
2 küçük köy biberi
6-7 catal kavun
1 bardak yesil çay

20dk leslie +50mekik
Sahur
1 yumurta
1 kk kadar peynir
2 küçük köy biberi
6-7 catal kavun
1 bardak yesil çay

of bende zayıflayabilir miyim kı 1.64 boyum 75 kilom emziriyorm 16 aylık kızım var. sorunum sürekli acıkmak sürekli tatlı bir şeyler yemek istemek. belki burada ki konuları okudukça azim gelir. dünden beri dikkat etmeye calışıyorum.

of bende zayıflayabilir miyim kı 1.64 boyum 75 kilom emziriyorm 16 aylık kızım var. sorunum sürekli acıkmak sürekli tatlı bir şeyler yemek istemek. belki burada ki konuları okudukça azim gelir. dünden beri dikkat etmeye calışıyorum.
Tabiko zayiflarsiniz neden zayiflayamassiniz. Kesinlikle topikleri okuyun cok motive ediyor. Benimde 5.5 aylik kizim var ama malesef emmiyo. Caniniz biseyler isteyince zayif halinizi dusunun. Tekrar zayif halime donmek istiyorum o yuzden yemeyecegim diyin kendinize.

Tabiko zayiflarsiniz neden zayiflayamassiniz. Kesinlikle topikleri okuyun cok motive ediyor. Benimde 5.5 aylik kizim var ama malesef emmiyo. Caniniz biseyler isteyince zayif halinizi dusunun. Tekrar zayif halime donmek istiyorum o yuzden yemeyecegim diyin kendinize.
zaten oldu bitti kilolu bi kızdım üniveristede 63 kiloydum evlendim 68 hamile kaldım. doğum yaptım hala eski kilomdaydım ama 6 aydır 75 kiloyum:KK43:

zaten oldu bitti kilolu bi kızdım üniveristede 63 kiloydum evlendim 68 hamile kaldım. doğum yaptım hala eski kilomdaydım ama 6 aydır 75 kiloyum:KK43:
Canım öyle deme 63 kilo bile suanki kilondan cok iidir. Bende ünv yıllarında 53 kiloydum ve kendimi kilolu sanardım. O yuzden kadınların gennelinde takıntıdır. Sen takılma onlara bende 58nevlendim 68 le hamile kaldım dogumdan sonra 73 te takılıp kaldım oglumu emziriyordum 8-9 aylık olunca biraz dikkat ettim hergünde 30 dk yurudum 63 kilo oldum 3-4 ayda sonra tekrar hamile kaldım yine 74 te takılıp kaldım gecen hafta 74 tum bu hafta 72.7 inşallah daha da verecegim.

İftar
1 kase sehriye corbası
1 tabak dolusu mantar sote
1 kase yogurt
Ara
3 kayısı
1/4 elma
20dk leslie+50mekik
Sahur
1 tost
1 küçük domates ve biber
5 zeytin
1 bardak yeşil cay

Cok iyi gidiyorsun kirmizim, aralik da guzel bir hedef. 6 ay saglikli kilo vermek icin yeterli bir sure. Olacak insallah :KK49:

Dün yazamadım iftar menüm
1/2 kase mercimek çorba
1 porsiyon turlu
Salata 1/2 gullaç
Ara
1 kayısı
Sahur
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates 1 biber

İftar menüm
1 kase mantar corbası
1 tane fırında alabalık
Salata
Sahur menüm
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
7-8 catal kavun
Ara ögün yapmadım,sporda yapamadım
2.5-3 litre su icmeye calisyorum

İftar menum
1kase topalak corbası
1tabak patatesli yesil fasulye
1 kase cacık
Sahur
1dilim ekmek
1dilim peynir
1 yumurta
Domates salatalık biber
Biraz kavun
1 bardak yeşil cay
Spor yine yapamadım

maşallah tatlım ya oruç tutuyorsun yediklerin az sayılır üserine 100 mekik çekiyorsun tebrikler gerçekten

X