kiki_coco burun Estetiği Ameliyatı

ekledim cnm, bakabilirsin

Revizyon ameliyatı olmam gerekiyor ama çok kararsızım...Fotoğraflarınızı görebilir miyim lütfen? Sizi eklesem kabul eder misiniz? Şimdidien çok teşekkür ederim...( burnunuz hayırlı olsun, bende ilk ameliyatında hayalkırıklığı yaşayan biri olarak, revizyon olup kurtulmak istiyorum ama revizyon ameliyatı çok zor diye duydum...Çok acı çektiniz mi?

Revizyon ameliyatı olmam gerekiyor ama çok kararsızım...Fotoğraflarınızı görebilir miyim lütfen? Sizi eklesem kabul eder misiniz? Şimdidien çok teşekkür ederim...( burnunuz hayırlı olsun, bende ilk ameliyatında hayalkırıklığı yaşayan biri olarak, revizyon olup kurtulmak istiyorum ama revizyon ameliyatı çok zor diye duydum...Çok acı çektiniz mi?

teşekkür ederim, kabul ettim. revizyon ameliyatı benim için ilk ameliyatım kadar ağır veya acılı olmadı, çok daha kolay oldu. bu doktora bağlı bişey bence.

Herkese merhabai yeni üyeyim. Revizyon ameliyatı olmam gerekiyor ama karar veremedim. Dr Serdar Öztürk'e ameliyat olan arkadaşların albümlerini göremiyorum :-( nolur yardımcı olun...İnternette doktor aramaktan beynim şişti... Bir de Tunç Şafak için iyi diyorlar... kafam çok karışık...

Tunç Şafak bana da tavsiye edildi. Hatta Serdar beyden hemen önce gördüğüm doktor oydu.

teşekkür ederim, kabul ettim. revizyon ameliyatı benim için ilk ameliyatım kadar ağır veya acılı olmadı, çok daha kolay oldu. bu doktora bağlı bişey bence.

Eklediğin için teşekkürler..Fotolara baktım, çok güzel olmuş, çok doğal...Çok yakışmış.Sanırım bende önce Serdar beyle görüşeceğim...Fotoları gördükten sonra içim rahatladı...Tunç beyden vazgeçme sebebini öğrenebilir miyim? Revizyon işinde başarılı değil mi acaba? onunda çok doğal burun yaptığını duymuştum...Çok teşekkür ederim...

Eklediğin için teşekkürler..Fotolara baktım, çok güzel olmuş, çok doğal...Çok yakışmış.Sanırım bende önce Serdar beyle görüşeceğim...Fotoları gördükten sonra içim rahatladı...Tunç beyden vazgeçme sebebini öğrenebilir miyim? Revizyon işinde başarılı değil mi acaba? onunda çok doğal burun yaptığını duymuştum...Çok teşekkür ederim...

Teşekkürler cnm. Aslında Tunç beyden vazgeçmek için bi neden yoktu, ona da güvenirdim ama Serdar beyin gösterdiği revizyon resimlerini çok beğendiğim için Serdar beyi tercih ettim.
Tunç bey resim göstermiyor. Serdar beyin resimleri olduğu için daha garantiymiş gibi geldi bana.

Merhaba kiki_coco ben de revizyon ameliyatı olacağım doktor araştırıyorum resimlerini göremiyorum beni eklersen çok sevinirim geçmiş olsun tekrardan:)

burnum 44 günlük oldu. eskisine göre çok çok güzel şu an. hayatla barışmış durumdayım :) 1-2 ufak pürüz var ama o kadar mutluyumki canımı sıkmıyorlar. 2 tane yeni resim ekledim. burnumda bir sorun çıkmasından o kadar korkuyorumki, ama doktoruma güveniyorum. gerekirse bazı yerlere yağ enjekte edebileceğini söyledi. derim çok ince olduğu için kemikteki kıkırdaktaki en ufak farklılık görülebiliyor. ama genel anlamda maşallah diyorum :)

burnum 44 günlük oldu. eskisine göre çok çok güzel şu an. hayatla barışmış durumdayım :) 1-2 ufak pürüz var ama o kadar mutluyumki canımı sıkmıyorlar. 2 tane yeni resim ekledim. burnumda bir sorun çıkmasından o kadar korkuyorumki, ama doktoruma güveniyorum. gerekirse bazı yerlere yağ enjekte edebileceğini söyledi. derim çok ince olduğu için kemikteki kıkırdaktaki en ufak farklılık görülebiliyor. ama genel anlamda maşallah diyorum :)

maşallah buradan hiç bir pürüz görünmüyor... Aklına hiç negativ şeyler getirme...en zorunu atlattın. Galiba bende Serdar beyle görüşeceğim. Revizyon olduğu için titiz davranmak istiyorum. Gerçi birazda şans işi bu şeyler...belkide vazgeçerim....kaburgadan kulaktan kıkırdak olayı ürküttü beni...off ne zor bu işler :-( son fotoğraflarında daha bir oturmuş burnun...

teşekkür ederim cnm. kötü düşünmemeye çalışıyorum. burnum gerçekten çok oturdu. serdar beyi şiddetle tavsiye ederim :) revizyon şakaya gelmez. serdar bey gatada güneydoğudan yaralı gelen askerlerin estetiğini yapıyor, bence o yüzden düzeltmede bu kadar başarılı. bana da kulağından almam gerekebilir demişti ama gerekmedi.

teşekkür ederim cnm. kötü düşünmemeye çalışıyorum. burnum gerçekten çok oturdu. serdar beyi şiddetle tavsiye ederim :) revizyon şakaya gelmez. serdar bey gatada güneydoğudan yaralı gelen askerlerin estetiğini yapıyor, bence o yüzden düzeltmede bu kadar başarılı. bana da kulağından almam gerekebilir demişti ama gerekmedi.

canım ya...inan çok sevindim senin adına...Tunç şafaktan vazgeçtim daha görüşmeden. İlk ameliyatlarda çok başarılıymış ama revizyonu bilmiyorum. Hiç fotoğrafta görmedim. Camila'nın şikayetlerini okuyunca korktum biraz. serdar beye oldu sanmıştım ama başkasına olmuş. Onada çok üzüldüm. Serdar beyin boş gününü yakalarsam onunla görüşeceğim mutlaka..Dua et bana canım. ( bu arada çok hoş bir yüzün var. yabancı bir aktrise benzettim ama adını hatırlayamadım :-) insanın özgüveni geliyor değil mi? ama ne yalan söyleyim ameliyattan önceki hallerinde çok hoştu. ) Özel albüm oluşturacağım seninde fikrini almak isterim, çünkü ailem ve arkadaşlarım gerek yok diyor ama ben kusurlu olduğunu biliyorum...Ameliyat olmazsam kafamda kalacak...neyse sabrın içinde teşekkürler cnm...herkese sabırla cevap yazıyorsun...Ruhunun güzelliği yüzüne yansımış...

canım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. ben aylarca çok fazla üzüldüğüm için bu durumdaki herkesi anlayabiliyorum. gerçekten de özgüvenim çok yerine geldi ve sürekli iltifat alıyorum, bu da çok mutlu edici bişey. serdar beye minnettar olmadığım bir gün bile yok. ilk ameliyatta büyük hata ettim ama ikincisinde çok büyük akıllılık ettiğimi düşünüyorum. :nazar: nazar değmesin ya korkuyorum :) sana elimden gelen her şekilde yardımcı olurum cnm. özel albüm oluşturursan fikir de veririm. benim revizyondan önceki halimde de gerek yok diyenler vardı ama insan kendi mutlu olmadıkça ikna olamıyor.

Haklısın. Şimdi eklediğim fotolara baktım tekrar, evet gerek var. Burnum zaten ameliyatlı gibi değil...eğri ve düşük, gerçi ilk yapıldığında öylşe değildi. Sende bir bakarsam cnm sevinirim. Birde siyah beyaz foto ekliycem şimdi..o ilk ameliyat olduğum zamanlardı. O zamanda vardı eğrilik ama bu kadar değildi..zamanla düştü galiba :-)

cnm arklık isteği yolladım bende bakmak isterim resimlerine çünkü serdar beyde düşündüğüm doktorlar arasında :)

Haklısın. Şimdi eklediğim fotolara baktım tekrar, evet gerek var. Burnum zaten ameliyatlı gibi değil...eğri ve düşük, gerçi ilk yapıldığında öylşe değildi. Sende bir bakarsam cnm sevinirim. Birde siyah beyaz foto ekliycem şimdi..o ilk ameliyat olduğum zamanlardı. O zamanda vardı eğrilik ama bu kadar değildi..zamanla düştü galiba :-)

cnm kusura bakma şimdi bakabildim resimlerine. çok hoş kızmışsın bu arada :) :nazar: burnun genel olarak kötü görünmüyor ama ucu için revizyona ihtiyaç var bence de. yani olursan daha mutlu olursun. benim de ilk ameliyatlı burnum ilk yapıldığında çok kötü değildi, zamanla iyice kötü olmuştu, malesef oluyo böyle.

Back
X