- Konu Sahibi nevertheless
sanırım kulağımdan kıkırdak alınmış olmasına rağmen burnum güzel olmadı bazı dengesizlikler, çökükler var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar :)
burna kıkırdak eklenmesı o kadar korkulacak bırsey degıl ya benım hem burun sırtıma hemde burun ucuma kıkırdak eklendı ilk amelıyatımda doktor burnumda hıcbırsey bırakmamıs
doktorum ozellıkle burun ucumda dık bı durus saglamak ıcın sert bır kıkırdaga ıhtıyacı oldugunu kulaktan alınacak kıkırdagın hem sertlık bakımından hemde sekıl ıtıbarıyle ıstedıgı sonucu alamayacagından bahsetti,kaburgadan alınan kıkırdak daha uygun ama ben burun amelıyatı olmusken kaburganı açmak ıstemıyorum agrılı bı surec dedı ve kadavra kıkırdagı kullandı ben suan sonuctan cok memnunum 50. gunümüde geride bıraktım![]()
Uzicim kaburganı açmak istemeden başka bi çare bulması çok güzel gerçekten eli öpülecek bi doktormuş. Bana bi doktor burnumda büyük bi sorun olmamasına rağmen kaburgadan kıkırdak alıp yeniden yapılandırıyım demişti. Bu kadar sancılı bi süreç olduğundan da hiç bahsetmedi. Gerçekten çok iyi bi doktormuş Muhammet Bey. Zorunda kalmadıkça en son çareye hemen başvurulmamalı bence. İnsan vücudu bu sonuçta. Tebrik ederim seni de :) sonunda mutlu olduğuna sevindim :)
Cnm oldun mu sen revizyon? Benimdebenim de burnuma kıkırdak eklenecek ve bu yazılanları okuyunca korktum açıkçası. bidaha bidaha ameliyat olmak istemiyorum.yıllardır eğri ve tıkalı bir burunla yaşıyorum. bir daha aynı sorunları yaşarsam ne durumda olurum bilemiyorum...
doku uyuşmazlığı olabiliykadavradanda kıkırdak eklenebiliyo
1 yıl bekletilmiş ve sterilize edilmiş paketlenmiş kıkırdaklarmış bunlar ve yurt dışından geliyomuş
hangi doktora ameliyat oldunmerhaba kızlar :)
burna kıkırdak eklenmesı o kadar korkulacak bırsey degıl ya benım hem burun sırtıma hemde burun ucuma kıkırdak eklendı ilk amelıyatımda doktor burnumda hıcbırsey bırakmamıs
doktorum ozellıkle burun ucumda dık bı durus saglamak ıcın sert bır kıkırdaga ıhtıyacı oldugunu kulaktan alınacak kıkırdagın hem sertlık bakımından hemde sekıl ıtıbarıyle ıstedıgı sonucu alamayacagından bahsetti,kaburgadan alınan kıkırdak daha uygun ama ben burun amelıyatı olmusken kaburganı açmak ıstemıyorum agrılı bı surec dedı ve kadavra kıkırdagı kullandı ben suan sonuctan cok memnunum 50. gunümüde geride bıraktım![]()
fotoğraflarını görmemiz mumkunmu aynı sorundan müzdaribim benımde kaburgadan kıkırdak alındı ama ameliyattan sonra çöktü tekrar ameliyat olcam en iyisini araştırıyorum revizyon ameliyatı olanlardan yardım bekliyorumarkadaşlar kadavra kıkırdaklarında erime riski cok fazla oldugu için görüştügüm doktorların hiçbirisi tavsiye etmedi ilker manavbasına ameliyat oldum 3. günüm taburcu oldum kaburgamdanda parça alındı kaburga kısmı agrılı biraz ama yinede 3. güne ragmen cok iyiyim ilker beyi tavsiye ederim
Merhaba bana özelden hangi doktora oldugunuzu yazar mısınız? Ben de olcagım sanırım 2. Ameiyatı.Önceki ameliyatı 8 ay önce oldum ve burnum ilk haline göre yüzde seksen kücüldü.elmacık kemiklerim geniş ve yüzüme göre ince upuzun yakısmayan bir burun oldu.Yüz hatlarım yumusak ve bebeksi cünkü.Kalkık burun yakısırdı bana.Ayrıca burun sırtımda kıkırdak et kemik ne varsa almıs resmen hicbişey kalmamıs.Lütfen özelden doktor ismi ve varsa fotonuzu atarmısınız yardıma ihtiyacım var..Cok psikolojiyi maf eden bir süreç özellijle de benim gibi güzelligine görselligine düskün bir kadın icinÖncelikle herkese geçmiş olsun.Bu çökükler ve burna bişeyler ilavesi konusunda sanırım sitede en uzman kişiyim:)Ama artık burnu hayatımdan çıkardığım için sanırım en son ameliyatımı beğeniyor ve takıntı yapmıyorum.O nedenle de siteye uzun zamandır girmemişim unutmuşum yeni fark ettim:)Ama araştırma yaparsanız bu konuyla ilgili konularıma rastlarsınız.
Neyse kısaca sorularınızı yanıtlayayım:İlk ameliyatımdan 4-5 ay sonra sağ burun kanadımda ve ortasında çökme oluştu.8 ay sonra 2. bir ameliyatla kulağımdan kıkırdak alarak doldurdu doktorum.İlk zamanlar kocaman olan,doldurulan kısmı hiç inmeyecekmiş gibi duran o kısım ne yazıkki yine 4-5 ay sonra erimeye ve zaman geçtikçe tamamen belirginleşen bir çökmeye dönüştü.2 ameliyat sonrası aynı doktora olup başarısız sonuçlandığı için doktor değiştirdim ve 3. ameliyatımı 7 ay önce oldum.Bu kez kasığımdan bir sert kısım alarak çökük kısma yerleştiren yeni doktorum birdaha burnumun operasyon geçiremeyeceğini ve bunun son olması gerektiğini bana çok güzel bir şekilde açıklayarak yapacağı işlemleri anlattı.Veee çok şükür şuan eskiye nazaran bir çökme veya yamukluk yok.7 ay geçti olsa çoktan çıkardı sanırım diğerlerinde 4 aydan sonra başlıyordu.
Ama asıl cevap şu ki:Ben çok takmıştım burnumu ve aynada ilk gördüğüm şey çökük kısmı idi.Artık takmıyorum çünkü şansım kalmadı.Bu nedenle de çok rahatım ve gözüme güzel görünüyor.Çünkü yüzümde sadece burnum yok.Yüzümü bütünüyle ele aldığımda güzel duracak çok daha başka organlarımıza odaklanırsak sanırım ufak tefek sorunlar gözümüze batmaz...Çünkü şunu anladım asla sanatçıların,mankenlerin gibi burun olmuyor estetik sonrası:)))Ben çok harika olan bir estetik burun görmedim hiç.Zaten sanatçılara da silikonlu kıkırdak tarzı bişey konuluyormuş ve defalarca yaptırıp anca o görüntü ortaya çıkıyormuş.Bir yerde okumuştum.O nedenle hiç bulaşmasak iyiymiş ama olduğu kadar demeyi de bazen bilmek gerekiyor...
Merhaba o eklenmiş kıkırdak fotosunu bana da atarmısınız?şöyle anlatıyım bana burnumdan kıkırdak bulup onu kullandıı..ameliayttan 6 7 gün sonra burnumun sırtında bir çıkıntı olduğunu fark ettimdaha doğrusu atel çıkıp bant takınca durumu farkettim sordum bu ne dedim kıkırdak eklemesi yaptık dediii bu böle duracakmı.şimdi bişey söyleyemem 6 ay içerisinde görücez dedii..ama ben o gün anlamıştım o kıkırdağın asla gitmeyeceğini neyse şişlikler indi zaten ince deriliyim burnum şeklini hemen gösterdii.şuanki görüntüm burnum 3 parça gibi duruyor.......nefesde alamamak cabası zaten................