- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 41
- Konu Sahibi gurbetkusu
-
Senin icin ve kendim icin cok uzuluyorum ikinci revizyonunu ayni doktorami olmustun canim insallah bi an once caresimi bulursun dolguyla bikere denesen ilk once bak suleyman tasin dolgulari cok guzel gozukuyor yani ilk once dolguyla bi denesen baktin olmuyor ondan sonra istersen ucuncuyu dene yani insallah iyi olur fakat ya daha kotu olursa ben de biliyosun ikinciye dr arastiriyorum bi iki hafta sonra baska bi drla gorusecegim eger dolgyla halledilebilir derse riske atmak iatemiyorum ayni seyi senin icinde dusunuyorum senin derinde benim gibi once en ufak hatayi belli ediyor cunkiKızlar kaburga kıkırdağı kullanılarak revizyon oldum. Burun sırtım ve sol tarafım tırtıklı tırtıklı gidiyor belli oluyor düzgün durması için törpülenir mi? Burnum sol profilden de çıkıntılı çöküntülü dolgu yapacam dedi doktor bey. Ama kesinlikle dolguyla iki profil esşitlenmiyecek ve iki de bir onunla da uğraşmak istemiyorum. Doktoru tekrar ameliyat içim nasıl ikna edebilirim? Güzel deyip geçiştiriyor ama çevrem ve ailem de çok üzülüyor insanların bakışlarından dışarıya bile çıkmıyorum eşimle 5 aydır ayrıyız burnunu ne hale getirdin diye diye yedi bitirdi beni başka sorunlar da olunca kaldıramadım yani 1 senedir iki Burun ameliyatı ve bozulmuş burun psikolojisi hayatımı mahvetti küçük oğlum park diye ağlıyor götürüyorum olumsuz eleştiri ve bakışlar ardından burunla ilgili gelen sorular beni çok üzdüğü için onu da içerde tutuyorum çoğu zaman. Septım deviasyonu diye girdiğim ameliyat da fazla kemik kıkırdak alındığı için ikinciyi de mecburen oldum doktorlara hakkım helal değil
Aynı doktora revizyon olmadım canım dolguyla düzelir başta burnum şişken daha hüçük görünüyor sonra uzuyor büyüyor yan duvarlarda girinti çıkıntı oluyor kaburga kıkırdağıula burnum kendi burnumdan yüksek ve ucu tombul oldu düzgün olsa ona da razıyım derim üsten soldan ezilmiş üçüncü de yırtılır sanırım dolgu yapalım dedi doktor ama dolgu da sürekli yaptırmak zorunda olmak maddi manevi yıpratıyor kalıcı dolgu tavsiye edilmiyor dr Erkal Engin toz dolgusu yapıyormuş ya da yağ dolgusu yapan var kalıcı bir çözüm olsa daha iyi nasip böyleymiş benim ilk ameliyatta doktor yan duvar kemiklerin büyüme yaptı demişti revizyonda kırıldı ama çık düzensiz kaynamış dedi doktor ben de mesajı okurken senin için çok üzüldüm burda kimin sorunlu mesajını okusam üzülüyorum Sen revizyon oldun mu canım?Senin icin ve kendim icin cok uzuluyorum ikinci revizyonunu ayni doktorami olmustun canim insallah bi an once caresimi bulursun dolguyla bikere denesen ilk once bak suleyman tasin dolgulari cok guzel gozukuyor yani ilk once dolguyla bi denesen baktin olmuyor ondan sonra istersen ucuncuyu dene yani insallah iyi olur fakat ya daha kotu olursa ben de biliyosun ikinciye dr arastiriyorum bi iki hafta sonra baska bi drla gorusecegim eger dolgyla halledilebilir derse riske atmak iatemiyorum ayni seyi senin icinde dusunuyorum senin derinde benim gibi once en ufak hatayi belli ediyor cunki
Rwvizyon olmadim dorduncu ayim hamileyim suan bisey yapmam mumkun degil artik bir yili doldugunda hem vakit tammlanmis olur benimde tek tarafim cokuk baska bi sıkıntım yok ama burun ucum daha sis bakalim onun sisligi inince neyle karsilasirim bilmiyorum onur erol diye bi dr var instagramdan bakarmisin kikirdak enjekte ediyor onun patentini almis cok arastirmadim ama aradi uc dort gun once bir yili doldugunda gelin dedi bi bakmani rica ediyorum bende senin dedigin dr bakicam mutlakaAynı doktora revizyon olmadım canım dolguyla düzelir başta burnum şişken daha hüçük görünüyor sonra uzuyor büyüyor yan duvarlarda girinti çıkıntı oluyor kaburga kıkırdağıula burnum kendi burnumdan yüksek ve ucu tombul oldu düzgün olsa ona da razıyım derim üsten soldan ezilmiş üçüncü de yırtılır sanırım dolgu yapalım dedi doktor ama dolgu da sürekli yaptırmak zorunda olmak maddi manevi yıpratıyor kalıcı dolgu tavsiye edilmiyor dr Erkal Engin toz dolgusu yapıyormuş ya da yağ dolgusu yapan var kalıcı bir çözüm olsa daha iyi nasip böyleymiş benim ilk ameliyatta doktor yan duvar kemiklerin büyüme yaptı demişti revizyonda kırıldı ama çık düzensiz kaynamış dedi doktor ben de mesajı okurken senin için çok üzüldüm burda kimin sorunlu mesajını okusam üzülüyorum Sen revizyon oldun mu canım?
Bak bunu bilmiyordum kemik tozunu arastir canim bende arastiririm seninle birlikte insallah bu kotu durumdan kurtulucaz duzelicek herseyBenim raporumda da o adamın tekniği kullanılmış olduğu yazıyor Türk lokumu diye geçiyor hatta ama İnce deri kıkırdakda hacim kaybı yer değişikliği vs vs oluyor ameliyat olduktan sonra öğrendim ben de aynı teknik canım ama senin yan duvar olduğu için bişey diyemem Engin Erkal’a kemik tozunu soracam çünkü Barış Çakır da anlatmış kıkırdak inçe deri de belli oluyor eriyen surgacele yapışkan bişeye sarılıp konulunca kendi kanında enjekte edilip bunlar kaybolunca tırtıklı oluyor kemik tozu ise kendiliğinden yapışıyor ve düz duruyor benim rapordada kıkırdak ezilip surgacele sarılıp kendi kanı enjekte edildi Türk lokumu yöntemi kullanıldı yazıyor
resimde daha kotu cikiyor benim aynaya bakinca yok esim bile inanmiyodu aonra fotograf cektim bak dedim sonradan farkettiBi de çok ilginç bi şekilde resim ve ayna görüntüsü çok çok farklı resimde kıkırdak konulan yerler burun ışığı ve acısı oluşturuyor canlı görenler de resimde çok farklı diyor
Sağol canım benim moral verdiğin için inşaallah Allah bize nasip eder de kurtuluruz bu takıntılı kötü durumdanBak bunu bilmiyordum kemik tozunu arastir canim bende arastiririm seninle birlikte insallah bu kotu durumdan kurtulucaz duzelicek hersey
sende ucuncuyu olma canim digerlerini bi arastiralim hepberaber yag dolgusuda uzun suruyosa 20 seneyi bi gecirsem yaslanincada bukadar takilmam heralde :) ama ikinci ameliyat benide korkutuyor olursamda cok zor olurumBelli değilse her estetikte kusur oluyor iki taraf asla eşit olmuyor insanlar farketmiyorsa sen de oraya odaklanma hi canım pişman olursun benim gibi. Yağ dolgusu da uzun yıllar erimiyor kendi yağını enjekte ediyorlarmış ben yapan bi doktor bulursam yağ dolgusu yaptıracam benim kurulan iki tarafta hala eşit değil piezo yöntemiyle kırılmasına rağmen
Ben yazayim bakayim bana cvp verirse ben sana yazarimBenim Engin Erkal e ameliyat olma imkanım vardı Ablam Antalya da yasıyor burda olumsuz yorum olkuyunca vazgeçtim kendisiyle yazışmıştım hatta instagramda resim yolladım çok ilgilendi şimdi kemik tozu için yazmaya yüzüm yok
İnanki olmana değmez gerçekten iki sefer ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum burnun çok güzel hem daha da değişir ödem bitti sandığın yerlerde bile değişim oluyor benim hala değişiyor inşaallah senin de daha iyi ye gider benim kötüye gidiyor revizyon daha çok ödem topluyor doktorum birinci ayda kıkırdak erir mi diye sorunca zamanla görecek dedi ameliyat öncesi de hayır demiştisende ucuncuyu olma canim digerlerini bi arastiralim hepberaber yag dolgusuda uzun suruyosa 20 seneyi bi gecirsem yaslanincada bukadar takilmam heralde :) ama ikinci ameliyat benide korkutuyor olursamda cok zor olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?