- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
- 158
- Konu Sahibi gurbetkusu
-
Bunu gidecegim doktora sorocagim bende bana olursa sana da olur hemen hemen ayni problemlerimizBen yüzüm için daha önce plastik cerrahla görüştüm canım % 30 40 kalıyor dedi eğer hala istenilen hacim yakalanmazsa o zaman biraz daha enjekte ederiz demişti ikinci linktede yüzde 30 u kalıcı yazıyor olması lazım internette de okudum
ben doktorumla tartistigim icin kontrollerime gitmiyorum yag dolgusu daha iyi yuzun niye coktu canim ? Birde benim goz altlarim sari sari kaldi ameliyattan sonra duzelmiyorBenim altıncı ay kontrolüm haziran 12 de ben de gidersem soracam doktorum kbb uzmanı ama yüze alına dudağa yağ dolgusu da yapıyormuş sonradan öğrendim ama onun için vücudundan yağ alması gerekiyor işlem bi saat sürdüğü için uğraşmamak için doktorlar hazır dolgu kullanmayı tercih edebiliyor. Bunu da plastik cerrah söyledi. Benim yüzüm çöktü bi senedir iki doktorla görüştüm ilk doktor yağ dolgusu olmaz senden yağ çıkmaz dedi ikinci doktor da kapalı bir plastik cerrahtı işlem bir saat sürüyor bi de kalıcı ve daha sağlıklı aynı anda deriyi besliyor gençleştiriyor bir sefer sürecek işlem yerine defalarca aynı işlemi niye yapalım dedi
Cok gecmis olsun canim benim duzelicek hersey sen benden once gidersen sayet haber bekliyorumBenim de göz altlarım ameliyat öncesi gayet iyiydi göz altı morluğu geçmedi ikinciyi 7 sonra oldum daha kötü oldu şimdi de çökük gibi ve mor düzelir mi bilmiyorum ama yüzüm dolgunken son yıllarda gitgide zayıf çökük bi ifade oluşturdu canım
gecmis olsun foto yuklersen daha iyi yorum yapabiliriz aslindaarkadaşlar merhaba bütün yazılarınızı okudum size bir soru sormak istiyorum. Bende 9 ay önce ameliyat oldum burnumun bi tarafı diğer tarafına göre çok şiş burnumun sol tarafında bir de çıkıntı var . ben kemer aldırmadım ama kemer bölümüde çok kalın ayrıca birde burnumun derisi burnuma tam oturmuyor çok fazlalık var gergin değil yaani bu sorunlar 3 ay sonra geçer mi yani 1.yılımda cevaplarsanız çok seviniirm
Ben de tartışabilsem hakkımı arasam mizacım ve yetiştirilme tarzım gereği haksızlığa uğrayınca susup kalıyorum ve yabancılarla tartışmaya giremiyorum apışıp kalıyorum sonra aklım başıma geliyor neden cevap veremedim diye bu sefer olay çıkaracak diye gergin kendime söz veriyorum doktorun o kadar hastası var ki Ergün iki ameliyat yapıyor öğleden sonra rezil olsun diyorum:))ben doktorumla tartistigim icin kontrollerime gitmiyorum yag dolgusu daha iyi yuzun niye coktu canim ? Birde benim goz altlarim sari sari kaldi ameliyattan sonra duzelmiyor
Benimde tartismam soyle oldu soyledim olmayan yerleri bana eline ayna alipta surekli kendini inceleme dedi dedim o burun sirtini bu sekilde nasil yamulttunuz dedim boyle coktu hakkimi da paramida helal etmiyorum dedim ciktim bidaha da gitmedim zaten yuzume bakmiyodu hicBen de tartışabilsem hakkımı arasam mizacım ve yetiştirilme tarzım gereği haksızlığa uğrayınca susup kalıyorum ve yabancılarla tartışmaya giremiyorum apışıp kalıyorum sonra aklım başıma geliyor neden cevap veremedim diye bu sefer olay çıkaracak diye gergin kendime söz veriyorum doktorun o kadar hastası var ki Ergün iki ameliyat yapıyor öğleden sonra rezil olsun diyorum:))
Kemer olmasa da kavis ya da burnunu indirdiyse kemik kalmış olabilir canım ya da bana gaga deformitesini tarif ediyorsun gibi geldielimle bastırınca veya burnumun derisini gerince burun tam istediğim gibi oluyor aksi taktirde burunda ki o çıkıntı yüzünden yandan burun ucum düşük görünüyor ve fotoğraflarda kalın ve eğri çıkıyor morelim çok bozuk maddi olarak çöktüm ama istediğim gibi olmadı doktor 1.yılı bekle muayene yaparız diyip duruyor
kelin ilaci olsa kendi basina surer misali inan burda okadr farkli sorunlar gorduk ki size ne desem bilemedim insllah gecsin tabi ama bi foto atsan neresinde ne var anlariz yine desadece tecrübelerinizden bir şey söyleme şansınız yok mu bu çıkıntı gider mi deri fazlalığı geçip burnumu tam sarar mı yani 3 ay içinde değişim olur mu acaba
Benim doktorum da çok güzel deyip doğru düzgün dinlemeden kaçtı başka hastayla konuştu şiş şiş dedi asistanda çok güzel olacak dedi ama iki profilim kırılan yerler bi taraf içe doğru kırık bi taraf da dışa doğru şiş gibi kemik kalmış onu bile kabul etmedi top gibi burun ucu yapmış çok güzel moda yuvarlak burun ucu diyor ama yukardan inçe yarıdan bombeli kenarlardan da dışa doğru dedim nefes alman için dediBenimde tartismam soyle oldu soyledim olmayan yerleri bana eline ayna alipta surekli kendini inceleme dedi dedim o burun sirtini bu sekilde nasil yamulttunuz dedim boyle coktu hakkimi da paramida helal etmiyorum dedim ciktim bidaha da gitmedim zaten yuzume bakmiyodu hic
Herseye bahaneleri var aa evet bunu da hatali yapmisim diyen yokBenim doktorum da çok güzel deyip doğru düzgün dinlemeden kaçtı başka hastayla konuştu şiş şiş dedi asistanda çok güzel olacak dedi ama iki profilim kırılan yerler bi taraf içe doğru kırık bi taraf da dışa doğru şiş gibi kemik kalmış onu bile kabul etmedi top gibi burun ucu yapmış çok güzel moda yuvarlak burun ucu diyor ama yukardan inçe yarıdan bombeli kenarlardan da dışa doğru dedim nefes alman için dedi
Kalıcı dolgu yapıyorum demisti gecen hafta benim doktorum .Aynı doktora revizyon olmadım canım dolguyla düzelir başta burnum şişken daha hüçük görünüyor sonra uzuyor büyüyor yan duvarlarda girinti çıkıntı oluyor kaburga kıkırdağıula burnum kendi burnumdan yüksek ve ucu tombul oldu düzgün olsa ona da razıyım derim üsten soldan ezilmiş üçüncü de yırtılır sanırım dolgu yapalım dedi doktor ama dolgu da sürekli yaptırmak zorunda olmak maddi manevi yıpratıyor kalıcı dolgu tavsiye edilmiyor dr Erkal Engin toz dolgusu yapıyormuş ya da yağ dolgusu yapan var kalıcı bir çözüm olsa daha iyi nasip böyleymiş benim ilk ameliyatta doktor yan duvar kemiklerin büyüme yaptı demişti revizyonda kırıldı ama çık düzensiz kaynamış dedi doktor ben de mesajı okurken senin için çok üzüldüm burda kimin sorunlu mesajını okusam üzülüyorum Sen revizyon oldun mu canım?
Doktorunuz kim acaba ogrenebilirmiyimKalıcı dolgu yapıyorum demisti gecen hafta benim doktorum .
Sorun olursa diye sordugumda .
Ben Gökhan Kıvanca gittim ama .Bi kaç kisiye daha gidecegim .Adem Topkara var plastik cerrah o iyiymis ,birde arkadas yeni oldu cok memnun kbb ci Veli Aydogdu .Doktorunuz kim acaba ogrenebilirmiyim
İlk amelyatiniz mi olacak insallah hersey gonlunuzce olur kalici dolgu icin bakayim bi ama kalici dolgu riskli diyorlar bilemedim tesekkur ederimBen Gökhan Kıvanca gittim ama .Bi kaç kisiye daha gidecegim .Adem Topkara var plastik cerrah o iyiymis ,birde arkadas yeni oldu cok memnun kbb ci Veli Aydogdu .
Aslında kbb cilerin uzmanlık alanıymıs rinoplasti.
Yegenim Ankarada çok cok iyi bir profa oldu oda kbb ci .Ki zaten o ameliyat bile yapmıyormus cok hatır icin oldu .Beni de kabul ederse bende ona olacağım .
Ama Denizli de olsam bana kolaylık olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?