kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

yasemnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
1.949
5
88
33
bende fazla kılolarla bası belada olan bırıyım malesefşuan yaşım 21 boyum 1.78 civarı ve bu aksam tartıda rekoru gordum tam 93.9 ramazanda tam 9 kılo almısım kahroldum resmen
:84::84:15 yaşımdayken sara tedavisi gördüm bi kaç yıl tabi onun yanında agır psıkolojık cökuntuyle bırlıkte şizofreni tedavisi gördüm yok yere.
Ve ilk 3 ayda 25-30 kılo aldım ılaclarla ve veremedım daha sonra kaldı hepsi..
1 yıllık evlıyım ve hala bende tık yok bebekte olmuyo bende oldu olcak derken çay içmeyi hep erteledim çok moralim bozuk.
evlendıgımden beride sureklı kılo alıyom 75 kıloydum evlendıgımde...hamile kalmak istiyorum ama olmuyo neyi beceremiom anlamış deilmm
kontrollerde de hıcbi sorunum cıkmıo anlamadım gitti.
birbirimize destek olalım istiyorumm haydi kızlar toplanın gelin:)
haaa bu arada nrkny sana ayrıca teşekkürlerimi iletıyorum hayatımm seviom senii:)

BAT tarihlerimizzzz

ysmnn : 20 ekim

nrkny : 7 ekim

cemrecik : ---

ecrinayaz : ----

ıwanttobaby :
.......................HAMİŞLERİMİZZZ...................

.........................doğacağı tarih....................hafta...............cinsiyet..........boy-kilo

Hedik..................08-06-2013 ...................5.hafta...........--------.........1.68-78

gulimier.................14.04.2013......................13.hafta............------.........1.60-93.8

aykızım...................05.11.2012....................36.hafta............erkek.........--------

celerissparibus.........26.10.2012.....................33.hafta...........------.........1.67-92

merwecik_20..........13.11.2012......................36.hafta............------........1.63-109

tutkuntu_1985........07.02.2013......................23.hafta.............erkek........1.66-77.5

lynne.....................06.09.2012....................:)..............kız............1.68-98 minik kelebeği doğdu:)

Son düzenleme:
güzdüzleri zayıf hamile kalanlar takılıyo sanırım kk ya:)))

Kızlar kikolu değildeeee kilolu hamile kalan varsa aranızda boy kilo lütfennn?????????:))))

valla ben de gayet kilolu hamile kaldım, doğurdum hala kiloluyum

hamile kaldığımda 75 kiloydum, tam 17 kg aldım 92 ile doğuma girdim, doğumdan 10 gün sonra 80dim hala öyleyim

Benimde kilo problemim var.2 aylık evliyim.Ama eşim çocuk istemiyor.O yüzden bir çabamız yok.Önce 2-3 ay diyet yapıp sonra olsa daha mı iyi olur bilemiyorum ki.

Benimde kilo problemim var.2 aylık evliyim.Ama eşim çocuk istemiyor.O yüzden bir çabamız yok.Önce 2-3 ay diyet yapıp sonra olsa daha mı iyi olur bilemiyorum ki.
ay daha cok yenıymıs:)valla bılemedımkıı bende oyle dusunmustum baktım kılolar aldı basını gıdıyo bıraz daha beklersem daha kotu olcak dedım vazgectımm ama olmuyo olmuyo olmuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…