şaka kız şaka böyle şeyin havası olur mu hiçaşkolsunn ne havası, ben yemek yemey sevmiyorum birazcık cins bi insanım hiçte sevmiyorum huyumu, ama belki çocuğum olunca belli olmaz alırım kilomui yinede mutlu olurummmmmm
kız masallah ne guzel kılo vermıssın:)bende 75 kıloyla evlendım 9 ay sonra 85 cıvarıydım ama hamıle kalamadımmben size bir anlatayım da kilolu hamilelerin kraliçesini görün:
75 kilo evlendim.
9 aysonra 84 kilo hamile kaldım.
doğumdan 3 gün sonra 106 kiloydum :))
artık kaçla doğurdum düşünmek bile istemiyorum :))))))
doğumdan sonra 26 kilo verdim 80 kiloyum öyle duruyorum. 26 kiloyu rejim spor emzir öyle verdim hee :))
kız masallah ne guzel kılo vermıssın:)bende 75 kıloyla evlendım 9 ay sonra 85 cıvarıydım ama hamıle kalamadımmben 120 130 artık allah ne verdıyse doguma gıderm herhalde suan 10e yaklastım zaten
evet ya emzirmek cok onemlı ınsallah emzırebılırız:26:vallahi nasıl hamile kaldım ben de anlamadım. korunmayı bıraktığım ay nasip işte :))
beni hamileyken görseydin. hücumbot gibi yürüyordum. millet üçüz mü diyordu :))))
rejim spor tamam ama asıl kiloyu emzirirken veriyorsun.
masallah masallah cok guzel kılo vermıssın darısı basımıza vallaarkadaslar sok gecirmeyinnnn anlatayim
benim boyum 1.70
yasim 22
60 kiloyla nisanlandim
70 kiloyla evlendim
79 kiloyla hamile kaldim
105 kiloyla dogum yaptim
5 aylik kizim
ve su an 79 kiloyum
hedefim 70kg
oy oy oy o fotodakı senn melegınmıııııııvallahi nasıl hamile kaldım ben de anlamadım. korunmayı bıraktığım ay nasip işte :))
beni hamileyken görseydin. hücumbot gibi yürüyordum. millet üçüz mü diyordu :))))
rejim spor tamam ama asıl kiloyu emzirirken veriyorsun.
oy oy oy o fotodakı senn melegınmııııııı
masallah masallah cok guzel kılo vermıssın darısı basımıza vallanuuuuuuuuuurrrrrrrr duy bunları yavrum duy bence utanmalıyız [/QU
normal dogum yapsaydim bukadar vermezdim kilolari.
sezeryan oldum 1 ay birsey yiyemedim bu yüzden verdim kilolari,
darisi basiniza insallah
aman ya rabbimmm yerim ben onu yaaaaevet teyzesi. elvin cadısı oluyor kendisi... :)
aman ya rabbimmm yerim ben onu yaaaaama ama ama ama ama bu cooookkk tatlı yaaa allah bagslasınnn
aaa bıde derlerkı normal dogum yapınca daha cabuk gıder kılolarr bak sende ters işlemişmasallah masallah cok guzel kılo vermıssın darısı basımıza vallanuuuuuuuuuurrrrrrrr duy bunları yavrum duy bence utanmalıyız [/QU
normal dogum yapsaydim bukadar vermezdim kilolari.
sezeryan oldum 1 ay birsey yiyemedim bu yüzden verdim kilolari,
darisi basiniza insallah
aminnnnnnn suan tek dılegım buamin canım cümlemizin bebekleriyle beraber.
darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah..
aaa bıde derlerkı normal dogum yapınca daha cabuk gıder kılolarr bak sende ters işlemiş
külliyen yalannn:-D
ben zaten etkisinden yeni yeni ciktim dogumumda kötü gecti önce normal dogumu denedim 24 saat cektim sanci,
olmadi bebegin kalp atislari kötüye gitti, mecbur sezeryan oldum,
2nci cocugu zor yaparim heralde....
ooooo zormus yaa en kotusude o sancıyı cekmek dıyolar dogrumukülliyen yalannn:-D
ben zaten etkisinden yeni yeni ciktim dogumumda kötü gecti önce normal dogumu denedim 24 saat cektim sanci,
olmadi bebegin kalp atislari kötüye gitti, mecbur sezeryan oldum,
2nci cocugu zor yaparim heralde....
ben size bir anlatayım da kilolu hamilelerin kraliçesini görün:
75 kilo evlendim.
9 aysonra 84 kilo hamile kaldım.
doğumdan 3 gün sonra 106 kiloydum :))
artık kaçla doğurdum düşünmek bile istemiyorum :))))))
doğumdan sonra 26 kilo verdim 80 kiloyum öyle duruyorum. 26 kiloyu rejim spor emzir öyle verdim hee :))
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm hosgeldinnnkızlar ben geldım beyimi yedirdimmmm...mamasını verdimm çayını koydummm:))))))))))))))))))
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm hosgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?