kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

aşkolsunn ne havası, ben yemek yemey sevmiyorum birazcık cins bi insanım hiçte sevmiyorum huyumu, ama belki çocuğum olunca belli olmaz alırım kilomui yinede mutlu olurummmmmm
şaka kız şaka böyle şeyin havası olur mu hiçonemlı olanda o zaten şişmanım ama mutluyum diyebilmek:)

kız masallah ne guzel kılo vermıssın:)bende 75 kıloyla evlendım 9 ay sonra 85 cıvarıydım ama hamıle kalamadımmben 120 130 artık allah ne verdıyse doguma gıderm herhalde suan 10e yaklastım zaten

kız masallah ne guzel kılo vermıssın:)bende 75 kıloyla evlendım 9 ay sonra 85 cıvarıydım ama hamıle kalamadımmben 120 130 artık allah ne verdıyse doguma gıderm herhalde suan 10e yaklastım zaten

vallahi nasıl hamile kaldım ben de anlamadım. korunmayı bıraktığım ay nasip işte :))

beni hamileyken görseydin. hücumbot gibi yürüyordum. millet üçüz mü diyordu :))))

rejim spor tamam ama asıl kiloyu emzirirken veriyorsun.

arkadaslar sok gecirmeyinnnn anlatayim

benim boyum 1.70
yasim 22

60 kiloyla nisanlandim

70 kiloyla evlendim

79 kiloyla hamile kaldim

105 kiloyla dogum yaptim

5 aylik kizim

ve su an 79 kiloyum

hedefim 70kg

evet ya emzirmek cok onemlı ınsallah emzırebılırız:26:

arkadaslar sok gecirmeyinnnn anlatayim

benim boyum 1.70
yasim 22

60 kiloyla nisanlandim

70 kiloyla evlendim

79 kiloyla hamile kaldim

105 kiloyla dogum yaptim

5 aylik kizim

ve su an 79 kiloyum

hedefim 70kg
masallah masallah cok guzel kılo vermıssın darısı basımıza vallanuuuuuuuuuurrrrrrrr duy bunları yavrum duy bence utanmalıyız

oy oy oy o fotodakı senn melegınmııııııı

boyunuz kaç????????????:)

kızlar ben geldım beyimi yedirdimmmm...mamasını verdimm çayını koydummm:))))))))))))))))))

bebeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm hosgeldinnn

konunun fikir anası olarak özellikle çok kilolu hamile kalan arkadaşlarımdan boylarının da kaç oldugunu yazmalarını rıca ederım boy kilo denges açısındannnDDsaygılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…