kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

Benimde kilo problemim var.2 aylık evliyim.Ama eşim çocuk istemiyor.O yüzden bir çabamız yok.Önce 2-3 ay diyet yapıp sonra olsa daha mı iyi olur bilemiyorum ki.

tatlım kilo problemın var derken boy kilo ne? bu arada mutlu huzurlu yuvan olsun inş bebeişlerin olsun sende benım gibi yenı evlisinnn....korunuyomusun??korunuyosan nasl?

ay daha cok yenıymıs:)valla bılemedımkıı bende oyle dusunmustum baktım kılolar aldı basını gıdıyo bıraz daha beklersem daha kotu olcak dedım vazgectımm ama olmuyo olmuyo olmuyooo

Ben 30 yaşındayım ama öyle de bir acıklı durum var hayatımda.Amann zaten allk bullak durumdayım.Kilo veremiyorum.Hamile kalsam 100 kiloyla mı doğurucam.Zaten çok yoğun çalışıyorummm.Daha doğrusu çalışmam lazım da ben beceremiyorum.son zamanlarda konsantrasyon yerle bir.Evlilik desen o da karışık bir hadise.Kendimi çok yanlız hissediyorum son zamanlarda.Hiç iyi değilim anlıyacağın.

vericam ama inşallah, hamile kalmadan önce 88 kg dan 2 ayda 75e düşüp hamile kaldım, iyiki de öyle yapmışım yoksa 120yi görürdüm heralde

ben şimdi 155 boyunda 73 kilodayım hamile kalsam 20 kilo alsam 93 le pikniktube olurummmmm:)))) artık yuvarlana yuvarlana yürürümmmmmm yada yürümem yuvarlaırım direkk:)))

ben şimdi 155 boyunda 73 kilodayım hamile kalsam 20 kilo alsam 93 le pikniktube olurummmmm:)))) artık yuvarlana yuvarlana yürürümmmmmm yada yürümem yuvarlaırım direkk:)))
ben yuvarlarım yavrum senı merak etme senn:)

tatlım kilo problemın var derken boy kilo ne? bu arada mutlu huzurlu yuvan olsun inş bebeişlerin olsun sende benım gibi yenı evlisinnn....korunuyomusun??korunuyosan nasl?

Ben korunmuyorum canım eşim korunuyor.Geçen ay bir kere korunmasız ilişkimiz oldu.Tedbirsiz davrandık.Belki olur diye bi heves geldi bana ama olmadı tabi.Tek denemede mucize olurdu.Boyum1,64 kilom 80 lerde.Gidip geliyor.Ödem sorunum var.Bazen 83 bazen 87 olabiliyorum anlamadım 3 günde nasıl bu kadar su tutabiliyor vucut.

bn 5 aylık evlıyım doğum kont hapı kullanmam etmem düzenli adetlerimdir vardır ama gel gelelim her ay adet olurummm)))

Rejime başlasam.spor yapsam.Kendime baksam.Kendimi toparlasam bunalımdan çıksam....sam sam sam
Sonra bebişim gelse.Hem hamileyken yürüyen davul gibi olmasam.ne kadarrr mutlu olurdum.Ama hiçbirşeye gücüm yok sanki.
Anlamadım ki ben kendimi.

aynennnn cnm hep aynıyızzzzzzzzzzzz....

bende kilolu hamile kaldım,1.66 boy 74 başlangıç kilom şuan 17 haftalık hamileyim ve 3,5 kilo aldım. Doktorum başından berı kıloyla alakalı bısey soylemedı. Yarın kontrolum var belki şimdi bişey diyebilir. İştahım yoktu başlarda ama multivitamin kullanmaya başladıktan sonra kendımı durduramıyorum resmen. saat başı acıkıyorum. Umutsuzluğa kapılmamak lazım bence, bebikler sağlıklı olsunda kılolar verilir.

saol duzelttımm:)aaaaaaaaaa bak hele bak nasılda hava atıo bızeee tombişiz mutluyuzzzzz

aşkolsunn ne havası, ben yemek yemey sevmiyorum birazcık cins bi insanım hiçte sevmiyorum huyumu, ama belki çocuğum olunca belli olmaz alırım kilomui yinede mutlu olurummmmmm

ben size bir anlatayım da kilolu hamilelerin kraliçesini görün:

75 kilo evlendim.
9 aysonra 84 kilo hamile kaldım.
doğumdan 3 gün sonra 106 kiloydum :))
artık kaçla doğurdum düşünmek bile istemiyorum :))))))

doğumdan sonra 26 kilo verdim 80 kiloyum öyle duruyorum. 26 kiloyu rejim spor emzir öyle verdim hee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…